- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто шега ли е било..
Здравейте.
Преди няколко месеца бях пратила приятелство на едно момче,което ми изглеждаше симпатично,той прие и беше ми писал, дали се познаваме,а аз отговорих не и това ни беше писането,до онзи ден,когато той ми писа и страшно много се учудих,защото от доста време го имам в приятели,но не съм се престрашавала да му пиша,макар че ми е минавало през ума.Учудих се,как така изведнъж реши да ми пише,останах приятно изненадана впоследствие стана дума за зодиите каза че е Водолей,и му казах че досега не съм познавала отблизо човек с тази зодия,и той ми писа,че сега имам този шанс и аз му писах:Това предложение ли беше и той ми вика:Нещо такова и вика и ти ако искаш аз отговорих с "да" тъй като и без това ми е симпатичен и той ми пращаше целувки и т.н. изглеждаше доволен от отговора след това си писахме по други теми..ту аз питах,ту той това се случва понеделник и от тогава насам въобще не ми е писал,макар че е на линия Много ми е странно хем ми предлага хем иска да се опознаем,а не ми пише нали за тази работа трябва да се виждаме да излизаме заедно,а то за среща "на живо" въобще не е ставало на дума,уж ме харесва,а няма никаква активност от негова страна и се чудя дали въобще е бил сериозен въпроса,и ся ми е тъпо така.Иначе той е на 17 а аз на 19 той е Водолей аз Овен.Чела съм че Водолеите са студени и не показват чувствата си,но все пак.чак пък толкова...
Чакай, звучиш като десет-годишна. Какво ти предлага? Да излезете и да се опознаете? Ами викни го на кафе, говорете си. Не гледай зодиите, и за овен и козирог не пише хубави неща, но вече втора година съм с моя човек. Характера на човек не зависи от подредбата на планетите в момента на раждането, нито от цвета на очите, косата, бельото и така нататък.
Хаха що се занимаваш изобщо, на тези години си търси нещо по-сериозно.
Хем е по-малък, хем те върти... Не се занимавай.
значи виж ся , пича като вижда че не пишеш сигурно чака да му пишеш поне веднъж ти замисляла ли си се ?
винаги съм се чудил защо се правите на такива каквито не сте и чакате все ние да ви пишем първи ,тва че сте нежния пол съвсен не означава че не трябва да правите крачки които са във ваш интерес .
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Ами аз му харесвам публикациите за да се сети да ми пише,вече следващата стъпка е в неговите ръце.
Мухаха, значи имам да пиша на 227 мацки, че и моите неща ги лайкват доста, даже си правят други профили![]()
Качи си една полугола снимка у фб, ако не я лайкне. Отпиши го
аха да тва е супер отвратително постоянно да чакате ние да ви пишем
Има решение.
Ще чакате и вие...
Зодии? Хороскопа на Алена и не се занимавай.
Просто луната тази седмица е във Водолей, което пречи на комуникацията му с момичета. Спокойно, не е било шега.![]()
За рак, имате ли информация?
За лъв, и за риби, също ме интересува..
Все пак той ми е предложил,и аз съм показала интерес,отговорила съм положително ...какво още чака.
Да го питаш ти да се разберете за кафенце, разходка, кино... Сймтинг лайк дат.
Така и не разбрах как ще ти стане ако му пишеш?
Лъв случайно да имат проблеми с комуникацията напоследък, че и аз се интересувам?![]()
Пиши му ти и го покани.Защо искаш всичко да прави той?А и това, че му пишеш и каниш, не те прави да изглеждаш глупава. |(