.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Знам, аз съм си виновна до някъде.. Прекалявам с това мълчание и притеснение, но е по-силно от мен .. не мога да се отпусна просто и да съм себе си. Сякаш ме е страх, че няма да ме хареса. Дори и аз не мога да си го обясня, но дали има шанс да оправя нещата.. не знам. Аз съм на 16, той на 18.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lopez79 Виж мнението
    Знам, аз съм си виновна до някъде.. Прекалявам с това мълчание и притеснение, но е по-силно от мен .. не мога да се отпусна просто и да съм себе си. Сякаш ме е страх, че няма да ме хареса. Дори и аз не мога да си го обясня, но дали има шанс да оправя нещата.. не знам. Аз съм на 16, той на 18.
    до някъде ?! о.О ти си съсипала всичко бе момиче какво означава ''толкова бързо да се откаже от мен'' мен ако питаш даже много те е търпял.. като не си наясно със себе си така става ( нямам предвид,че не знаеш какво искаш,а че не знаеш как,кое с кого)
    това е доста малоумна логика ''страх ме е дали ще ме хареса'' той вече си те е бил харесал и е оставало само да си себе си,да прекара хубаво с тебе и да му пламне още повече,а ти си изляла една цистерна вода върху пламъче колкото пръст

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си