.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Айде малко повече уважение... Това че ми се ебе и не искам нещо сериозно не ме прави малоумник или там какъвто ме нарече. На мен си ми харесва да чукам без да ми звъни телефона по 12 пъти на ден със въпроса какво правя с кого съм защо не й звъня и такива. Това че търся лесния начин не ме прави лош. И не искам някоя курветина както казах, защото ми е рано на 16 години да ми лепнат гъби и кви ли не боклуци. Искам момиче което не е курве и е красиво, но само да я чукам и нищо повече.. Тази е перфектна ама започна да прави проблеми :Х

Голям фен Аватара на naksdy
    Цитирай Първоначално написано от squash Виж мнението
    Искам момиче което не е курве и е красиво, но само да я чукам и нищо повече..
    То хубаво знаеш какво искаш, ама не усещаш ли че исканията са в повече? Искаш едва ли не перфектна мацка и то за какво - за едното ебане и да я правиш на парцал.
    Красивите момичета са или курвички или сериозни. Искаш да не е "обща", но не искаш сериозна за връзка...Ко прайм ся? Според мен трябва или да намалиш исканията си, или да увеличиш това, което предлагаш.
    Ако искаш момиче, което едва ли не да ти е на едното обаждане разстояние, просто си намери някаква и директно и задай условията си. Ако и оттърва - ок, ако ли не, търси друга. Недей премълчавай намеренията си, защото видя какво стана...
    Женско съм! Пикая клекнала...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си