Цитирай Първоначално написано от purssue_ Виж мнението
Здравейте, на всички.Преди доста време бях решила,че трябва да отслабна от начало тренирах,спазвах режим всичко,както трябва,обаче по едно време ми дойде идеята,че мога да ям по-малко и да не тренирам,защото съм доста мързелива и ми се губи мотивацията.Виновна съм признавам.Така,както и да е карах го така до февруари,а и до ден днешен и естествено отслабнах доста бях 67кг. сега съм 56кг.,а съм висока 176-7 там някъде да кажа само,че съм на 16 и от тук почват проблемите спря ми цикъла още февруари,а се сещате,че сега сме юни майка ми и баща ми са откачили постоянно с това яде,отделно и с цикъла преди месец разбраха и става ми много кофти,защото хем искам да съм слаба,защото така сега г/д се харесвам,обаче разбрах,че може да не мога след време да имам деца,което сега не ме плаши,обаче след време сигурно ще рева, като откачена.Идва и другият проблем ще ходя на генеколог,но по това,което разпитах и търсих ми казаьа,че ще ми изпишат някакви хормонални лекарства,от който се пълнее просто ми идва в повече,всичкия ми труд,всичките ми мъки да отслабна отива на вятъра,та това ми беше почти като мечта още от малка бях по-едра и това доста ме притесняваше пък и все пак никой не те пита идва ли ти или не,а ти гледат тялото,знам че е ацки тъпата логика и какво и да било,но наистина не искам да надебелявам само заради тоя умрел цикъл здравето е на 1во място,но просто много преживях покрай това и наистина се радвам,че стигнах до тук не искам да избирам от това да се чувствам добре и от това да съм здрава жалкото е само,че никой не ме разбира.Вие какво бихте ме посъветвали?
Не мога да ти дам никакъв съвет -.- .. просто от една страна искаш да си слаба от друга страна да имаш деца .. но мисля ,че второто е по-важно ( слушай майка си какво те съветва ,в този форум няма да намериш отговора