- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имаш ли парички....
Просто ѝ покажи, че тия пари се съобразяваш, как ги харчиш, че не ги пръскаш за щяло и нещяло, покажи ѝ как ги изкарваш (дано има малко мозък, да осъзнае, че не ги береш) и не прави големи харчове в нейно присъствие. Ок, нека знае, че имаш кинти, ама от самото начало да е наясно, че не ги даваш с лека ръка.
Някой път като поиска нещо и ти усъмни, че е сребролюбка, кажи ѝ че баш в този момент си забравил парите си или по една или друга причина не можеш да платиш. Ако се нацупи или реагира по-остро, работата е ясна![]()
Виж сега наистина съществуват момичета, които главно се интересуват от пари, но съществуват и такива за които парите не са главна цел в живота.ДА, може би не си попаднал на правилната, но това не значи че трябва да губиш надежда.Все пак за всеки пътник има влак.Работата при теб според мен е че прекалено си се задълбочил над това че си богаташ и че някоя ще се въсползва от теб или подобия .. ами докато така си мислиш истинска връска няма да имаш.Според мен трябва да си търсиш равностойна на теб, смисал такъв ако си вземеш по обикновено момиче рано или късно ще се усети това неравенствно м/у двамата. Нали се сещаш, че рано или късно ако си взел по обикновенна ти малко или много ще и казваш какво да прави ако в тебе е "ножа и вилицата" така че много хубаво си прецени
Просто тва е жестоката истина не си налагам мнението, не е задължително да се случва, но така мисля аз
![]()
без ПОДПИС ... xD
Точно това което казваш че те дразни,те кефи и искаш да си,но не можеш!
Темата е пълен цирк.
Добре де, аз искам да те питам нещо.. Парите, които харчиш изцяло ли си ги изкарал ти? Сам ли живееш в апартамент, който ти си купил и обзавел? Колата сам ли си я купи? Сам ли й поемаш ремонтите?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не съм си купил всичко сам естествено ... ако някои на ~20 може да си вземе апартамент в Бъглария с работа ще го дават по новините сигорно. Колата сам си я взех и си я подържам и ценя парите ... както казах не ги хвърлям наред на всяка женска ... а и не се хваля примерно че имам кола но нормално е да те питат примерно имаш ли кола или като ще ходиш на кино да си я закараш дамата,,, но имам чувство че всички жени след това почвате да си променяте много куцо отношението към мъжете....
Малък си още, това ти е проблема.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
има такива момичета които няма да се впечатлят особено понеже не разбират от коли и/или не ги интересува , обаче ако я водиш само на скъпи барове и ресторанти ще се издадеш тами гледай да не им казваш с колко пари разполагаш в портмонето, в смисъл да не виждат банкноти и т.н
Да, нормално е да я закараш. Нормално е и да я заведеш на кафе и да я черпиш. Просто отначало, като се запознаеш с някоя мацка не я води от първите срещи на някакви скъпарски места. НА мен лично това би ми било кофти, защото аз нямам такива възможности и разполагам с по-малко финанси. Така като я опознаеш ще видиш дали те кефи и дали си струва. Златотърсачките си личат.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Какво друго искаш да гледат? Грамотността ти?
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Малелей
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Знам как се чувствашРеалността е такава че повечето искат да се возят в лъскави коли, просто сегашното поколение е такова: материално. Всъщност ми се струва че тва се случва само по Балканите. Както и да е, тва е извън темата.
Кво имаш, е трудно да го скриеш затова не се мъчи. Начина по който аз "лекувам" всички е следния: Казвам си всичко в прав ред: да, имам нова кола, апартамент, и пари. Работя и си изкарвам. Аз съм научил всички приятели и познати че аз като имам, не означава че те ще пият или хапват на мой гръб. Когато ми е кеф, казвам накрая да не се претесняват че аз ще почерпя/оправя сметката. Който може излиза с мен на кафе или заведение, който неможе а има желание винаги намирам време и начин да се видиме и прекараме време заедно. Та мисълта ми е че дори и да имаш, когато човека на среща знае че няма да го огрее то си проличава дали иска да е с теб или с парите ти.
При гаджетата, няма как да не почерпиш в началото, но като цяло ако е свястно момиче ще и стане неудобно след 2-3тия път и ще поиска сама да си плати кафето, примерно. Правете работи които не изискват финанси като разходки в парка или кафенце в къщи и просто си говорете. След време всичко се разбира за какво е било, то направо става очевадно.
Бате ти си с голяма пишка, бачкаш предполагам грамотна работа а не амалска, изкарваш кинти за тебе си най вероятно живееш с ваще или отделно но във ваше жилище, от малък си възпитан да бъдеш аругантен и искаш да си сложиш маска на средностатистически келеш от провинцията дошъл да бачка като пицар или строител в София ?
Е*аси ! Че всички ние искаме да сме като тебе а ти искаш да си като нас леко пропаднал. Луд ли си къв си ?
Търси си момичета които са като тебе. Нужно ли е да излизаш с първокурснички. То вярно, че сте набори ама хората от провинцията имат друго възпитание и мисли в това число и аз. Харчи си кинтите, чукай си и така.
Съвет от мен ако искаш сериозна връзка но на тия години трудно: Търси си момиче на което е разбито семейството - разведени, починали и т.н А ако то живее само с майка си без никой друг роднина вервай ми вечно твоя ше е !
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
^Да, да. И ако не си намериш такава от разбито семейство, поне си потърси някоя с изваден бъбрек.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Бях свидетел на такъв тип връзкаи даже още съм. 3 години изкараха и са си заедно още.
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...