- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Едното или другото
Ааа... епа химията.. даа..
Имах едно момиче, с което съм правил най-якия секс през живота ми. Не се виждаме вече, но честно казано, не винаги мацка, с която ти е много приятно да се гушкаш и прочее ще съумее да те докара до най-дивите ти изживени фантазий (мъж съм, затова гледната точка е такава в поста ми, да отбележа).
Не мисля, че "върховният секс" дори и при най-големите "бройкаджий" се случва толкова често...
Повечето жени са красиви и по-неопитни от котка с прежда. Знаят само как да си играят/подръпват от нея - не как да я използват найстина добре. В тоя контекст брат ми не случайно налита само на възрастни. Имена няма да споменавам!!
Предполагам, че мечтаната жена за мен е красива в класическия смисъл, без много овъртулки, гореща в метълския/хардкор смисъл, обича да прави секс и да се ебе навсякъде - буквално (публичните места ги обожавам), но е много любвообилна и същевременно пич - знае да се организира и има важни неща в живота, който гони с хъс и борбен дух. Ако има и големи цици, стегнати стабилни мускули (т.е. сочна но стегната) и бразилски гъз - напрао ше я любя по 3-4 пъти на ден средно. Такова момиче не е за изпускане!!
А и да готви яко. Ма мноо яко.
Това е,не може без,или поне не се получава добре.
Перфектен партньор мисля,че съм имала.И двамата не бяхме кой знае колко опитни,но след това започнах да сравнявам партньорите си с него.Не е,защото е невероятен в леглото,а точно заради онова чувство,като напрежение между нас,искрите,желанието,кога о погледите ни се срещнат,изобщо усеща се като магнит,който дърпа.Връзката ни беше адски проблемна,но секса си беше невероятен и не мисля,че някога ще забравя това чувство.