Такааа, значи диска трябва да ти е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО разцепен, защото след една преинсталация е*аваш мамата на цялата картинка. В никакъв случай не ползвай тая боза Partition Magic, защото е една кафява миризлива и топла купчинка (сещаш се) Пробвала съм я, харда ми стана на нищо, хубаво че имах бекъп, направен предварително. Точката на възстановяване по никакъв начин няма да те спаси в случая, не се залъгвай. Колкото до Disk Management - JDeel, пич, аз съм с ХР и пак го имам тва Но в случая на автора не му върши работа отново, защото има инсталиран уин, който иска да спаси.
Авторе, ако наистина държиш на тоя уин, се приготви за много играчка и намери си някакъв хард, по-голяма флашка и т.н., на който да прехвърлиш временно нещата. Изтриваш всички mp3-ки и филми, с които си го нахакал тоя лаптоп (100% има) и оставяш НАААААЙ-ВАЖНОТО! След това правиш огледален образ на това C: (под формата на .iso файл).
После взимаш временния хард, хакаш му някакъв там уиндоус, колкото да има нещо (примерно седмицата). Даже може да не е и регистриран. Задаваш на лаптопа да отвори него (7) и прехвърляш онова iso дето си го направил. След това форматираш харда на лаптопа, цепиш го на 2 (вече може и с Disk Management) и ресторваш директно от iso-то в новото ти C:. Сваляш допълнителния хард и накрая си пич с уин 8, запазени настройки и т.н.
Май бая сложно го обясних, но цялото това упражнение го правих наскоро и още ми държи влага Ако не можеш да се справиш, пали колата към Пловдив да ти го оправя за без пари, от мен даже ще е временния хард
Всеки луд с номера си, а ти трябва да си главната атракция в някой цирк.