.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 269

Hybrid View

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Lorosh Виж мнението
    Толкова си тъп, че даже не можеш да използваш уикипедия. Това за азота е простоо... сигурно едва връзваш 3-ки, ама тука си много вървежен
    Нали знаеш, че ако фишера поиска, ще те закопае от към знания?
    Абе, ей, леке такова, недорасло, нито ме познаваш, нито знаеш кой съм и що съм.За твоя информация дипломата ми е 5,875, така, че не връзвам едва-едва 3-ки споко. Ти тука си много вървежно, с тези криви 15 мнения и тази мечка,не мисля, че познаваш особено много "фишера" и да казваш, че щял да ме затрупа със знания. Ако можеше да ме затрупа със знания, нямаше да се кара с 14-годишни в тийнфорум,нали?

Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    Абе, ей, леке такова, недорасло, нито ме познаваш, нито знаеш кой съм и що съм.За твоя информация дипломата ми е 5,875, така, че не връзвам едва-едва 3-ки споко. Ти тука си много вървежно, с тези криви 15 мнения и тази мечка,не мисля, че познаваш особено много "фишера" и да казваш, че щял да ме затрупа със знания. Ако можеше да ме затрупа със знания, нямаше да се кара с 14-годишни в тийнфорум,нали?
    1. Какво имаш предвид с "дипломата ми", оценки от изпитите или какво ти написа по милост господина по математика
    2. Няма значение кой колко мнения има, само един комплексар като теб може да го изтъква. На всичкото отгоре, поне да имаше повече от 150 мнения, ама ти и на нищото се хвалиш
    3. Аргументът ти е невалиден

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Lorosh Виж мнението
    1. Какво имаш предвид с "дипломата ми", оценки от изпитите или какво ти написа по милост господина по математика
    2. Няма значение кой колко мнения има, само един комплексар като теб може да го изтъква. На всичкото отгоре, поне да имаше повече от 150 мнения, ама ти и на нищото се хвалиш
    3. Аргументът ти е невалиден
    Ти ли ще ми кажеш, че агрументът ми е невалиден бе, лайнар?! Пак си мисля, че това втори фейк профил на "фишера". Някаква мишка тук идва и ми казва, че "господинът по математика", ми писал 6-ци. Еми не. Аз тези 6-ци си ги изкарах сам и нямаш право да казвам как съм ги изкарал, ок?!Това, че си комплексирано животно, тежащо 3 мечки гризли, не ме засяга, ок? Ти не си направил нищо, ама АБСОЛЮТНО НИЩО в скапания си животец.Аре сега млъквай, педал такъв.

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    Ти тука си много вървежно, с тези криви 15 мнения и....

тва че сте жалки спамери не ви прави мнението меродавно
    разбрахме ли се?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    разбрахме ли се?
    оо, виж го ти, решил да говори заповеднически

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    разбрахме ли се?