- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Една история от живота на фишерман
Абе, ей, леке такова, недорасло, нито ме познаваш, нито знаеш кой съм и що съм.За твоя информация дипломата ми е 5,875, така, че не връзвам едва-едва 3-ки споко. Ти тука си много вървежно, с тези криви 15 мнения и тази мечка,не мисля, че познаваш особено много "фишера" и да казваш, че щял да ме затрупа със знания. Ако можеше да ме затрупа със знания, нямаше да се кара с 14-годишни в тийнфорум,нали?![]()
1. Какво имаш предвид с "дипломата ми", оценки от изпитите или какво ти написа по милост господина по математика
2. Няма значение кой колко мнения има, само един комплексар като теб може да го изтъква. На всичкото отгоре, поне да имаше повече от 150 мнения, ама ти и на нищото се хвалиш
3. Аргументът ти е невалиден
Ти ли ще ми кажеш, че агрументът ми е невалиден бе, лайнар?! Пак си мисля, че това втори фейк профил на "фишера". Някаква мишка тук идва и ми казва, че "господинът по математика", ми писал 6-ци. Еми не. Аз тези 6-ци си ги изкарах сам и нямаш право да казвам как съм ги изкарал, ок?!Това, че си комплексирано животно, тежащо 3 мечки гризли, не ме засяга, ок? Ти не си направил нищо, ама АБСОЛЮТНО НИЩО в скапания си животец.Аре сега млъквай, педал такъв.