.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: ПОМОЩ

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Кое не разбра, бе маце?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от eclipse06 Виж мнението
    Кое не разбра, бе маце?
    А, разбрах го, просто е глупаво.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

А, разбрах го, просто е глупаво.
    Ако се върнеш и препрочетеш наново поста на авторката и моя пост, защото очевидно един от двата не си прочела с особено внимание, ще видиш защо съм се изказала така. Не ми пречи и на теб да ти обясня, но мисля, че ще е загуба на време, дори съм сигурна. Наблегни на частта: "и ми се доплаква не изпитвам физическа болка но направо цивря просто ми се плаче и плача силно с глас" и може би ще намериш връзката с моя пост. Ако не я намериш, очевидно не разбираш за какво иде реч, затова просто натисни back и спести и на двете ни излишни обяснения

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от eclipse06 Виж мнението
    Ако се върнеш и препрочетеш наново поста на авторката и моя пост, защото очевидно един от двата не си прочела с особено внимание, ще видиш защо съм се изказала така. Не ми пречи и на теб да ти обясня, но мисля, че ще е загуба на време, дори съм сигурна. Наблегни на частта: "и ми се доплаква не изпитвам физическа болка но направо цивря просто ми се плаче и плача силно с глас" и може би ще намериш връзката с моя пост. Ако не я намериш, очевидно не разбираш за какво иде реч, затова просто натисни back и спести и на двете ни излишни обяснения
    Ох...
    Авторката каза, че й е приятно, но просто не е свършвала още. Ти изкара от 9 кладенеца вода как възприемала секса като нещо лошо, как тежко била преживяла началото и прочие глупости.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Ох...
    Авторката каза, че й е приятно, но просто не е свършвала още. Ти изкара от 9 кладенеца вода как възприемала секса като нещо лошо, как тежко била преживяла началото и прочие глупости.
    Фф.. момиче, мисли с главата си, моля те! Щом на авторката и се "плаче, без да изпитва физическа болка" и се разстройва от секса като цяло, логично да е имала проблеми с него. Така са и много други момичета, които са имали "труден първи път" и дори има случаи, когато се отвращават от секса заради това. Не казвам, че този случай е такъв, но е напълно възможно и обяснимо на това да се дължат изблиците й. А мен ми е интересно ти откъде разбра, е й е "приятно", като никъде не е споменавала. Казала е просто, че прави от половин година, но никъде не се казва, че изпитва удоволствие. Това потвърждава горната ми теза, че не си си направила труда да прочетеш внимателно за какво става дума.. Това беше напълно излишно, мразя да се занимавам с глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си