- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Смотана = девствена или спала с 1-2ма
За мен пък са смотени тези,който се чукат с този или онзи а си нямат тяхно човече .
Е къв е проблема ако си има повече от едно човече за секс?
Лично на мен ми е тъпо обичам да си правя секса с чувства иначе се губи целият чар . Но това си е само мое мнение .
Ще си позволя да дам една различна гледна точка, защото вярвам, че въпросният приятел е имал предвид друго, а именно момиче, което просто не излиза, и светът й започва и свършва с наличието на това гадже. Едва ли смята, че "ако не се ебеш наляво-надясно", си смотла. Просто ти така го предаваш на нас, защото си се засегнала, каквото и да твърдиш.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Самотна не е = на нещастна и Мотна не е = щастлива.
Ама си самотна, да ;P
След като питаш във форум дали си смотана, сама си прави изводите... А повечето невероятни владетелки на сарказма, които написаха 2 страници с един и същ коментар, също не са по-далеч от теб
Ебаатии... аре ве, аз си мислех, че аналния секс е нормално нещо..
..жалко, ся трябва да наричам бившите курви
Е, аз и без това нямам против всякакви сексуално-разкрепостени жени... ХХАХАХАХАХ![]()
Значи ако съм си имала приятел 2 години и сме правили орален, вагинален и анален секс, съм повече курва от някоя, която на 15 е спала с 10 момчета?Пълен малоумник си, драги. Викаш, може да си обичам един, душата си да давам за него, но щом съм правила нещо повече от стандартен секс, край, курва съм.
Ако курвата се определя от начина на мислене, то ти си цял публичен дом.
Безкрайно сте тесногръди момчетата... даже не знам дали тесногръди е точната дума, май лицемери е по-подходящо. Логиката на Mitzaro от съседната тема е доста правилна тук. Може отчаяно много да искате мадама, на която да го набутате отзад, но ако тази мадама не е вашата собствена, край. Аналният е за курви.
Боже, боже...
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-10-2013 на 13:48
И не само това - супер големи моралисти, правили го за първи път на 13-14, а като чуят, че някой го е направил тогава и пригласят в един глас "КУРВА".
Жалко, че не може да се видят предишните мнения, защото една голяма част от моралистите ги знам от преди какво са писали - колко удобно!