- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Смотана = девствена или спала с 1-2ма
Аз лично съм имал най-добрите преживявания от живота си, като съм си казвал истината пред себе си, поемал няколко тежки удара (от себе си) и въпреки това вземал крачката за да възмажея и взема това, което желая.
Независимо дали успея в начинанието, самото приключение е несравнимо.
Едно от нещата, които не уважавам е надуваемостта на хора, които имат скрити желания и всички го знаем, но поради липса на смелост или готовност да изглеждат моментно смешни - те не се решават и пре-рационализират случката като "извън тяхното ниво". Типично.
И аз го правя. Понякога. Но се радвам, когато рано или късно светът ми го покаже.
Защото тогава мога отново искренно да се радвам на нещата, които обичам. Сред тях са яките напращели Цици!!
^Бате, честно ти казвам, една от най-грозните форумни фигури си. От тия 1322 мнения, не знам дали едно не мирише на лайна.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Като чета някои коментари оставaм с впечатлението, че не се прави секс и преди брака![]()
n00bs
Курви са тея неориентирани патки, дето си мислят че като са спали само с 2-3ма, това им дава възможност да застават на морални позиции и да използват "курва" като епитет.
Да, значи аз, дето от доста време съм с приятеля си, правя всичко с него и не съм поглеждала друг, съм супер смотана, на всичкото отгоре и курва. Обаче тука една комшийка, дето някой набързо й пали интереса, спи с него, но без ''екстри'', води я по барчета и доскотеки и след точно месец казва, че не й е интересно вече и зарязва хлътналото, добронамерено момче - тя е някаква велика.
Страхотна логика.
Искам да бъда с един и да го обичам, не да търся разнообразие и нови ''срещи'', с извинението, че излизането и социалните контакти са нещо хубаво. (хубаво са, но не в този контекст.)
Смотано е, че разговаряте на такива теми и слагате етикети на хората.
Смотана е тази, която се прави на моралистка и недостъпна, а всъщност е минала целия квартал + 1, 2, 3 махали и отгоре на това се прави на недостъпна!Това е жалката комбинация - смотана курва!
Вива канари...!!
Дали се гаври?
Има и мъже и жени даже който мислят че като се ебат на лево и на десно е модерно
Що не го попита дали майка му е смотана, щеше да разбереш наистина к'во мисли![]()
имам чувството ,че за всички тук сексът е единствената мярка,която определя кой е самотен и кой не..
Назад сме с материала чеда мои :Д онзи ден сестрата на моя приятелка, тринадесетгодишна пикла, я засичам в аптеката и иска тест за бременност.. питам я дали е за сестра й... отговорът- не, ама моля те не й казвай .. те в 8-9 клас вече минали към двайсе момчета, кво няма да им е такова мнението на мъжете...