- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Щом всеки пише ще напиша и аз. Сиг. олеква малко:
От 8 месеце търся момиче и не намирам. Защо ? ? ? И къде я търся ? Мии и в диското и в колежа и в магазина докато си купувам салам. Имам лъскава, стегната, с музика и т.н кола (малко е ретро на 40г. :Р ) 190см. съм висок, 80 кг. взимам си всички изпити от 1вия път, не съм бот имам комуникация, почвам що годе грамотна работа за нормални пари. Наще са заедно няма разведени/делени. Имам брат програмис също образован, начетен. Не говоря на диалект, хубави дрехи и избягвам евтините (ебаси хвалбата), живея сам в стая което е много голям "+" ако има нещо по така. Наще ми пращат достатачно пари за месеца за да не съм жалък. Ходя на концерти и на кино, имам ДОСТА ДОБРА тех. грамотност но незнам език никакъв направил съм си достатачно удобства в пробитото общежитие за да се чуствам като у дома си .......
И какво получавам от всичкото това ? Един голям розав ХУЙ ! Ше хвана някоя болест от притеснения и негативни мисли !! А алкохола от одавна не ми помага. Добре, че не пуша.
Ако начина да бъда щастлив е : да си изнеса сичките техники които ми правят живота по лесен, да остана само с 1 вилица, лъжица, чаша та дори и нож да нямам. Да остана с 1 сак дрехи, да си държа мърляво в стаята и да не ми прай впечатление как целия коридор е в хлебарки, трохи и някви пликчета от простия ми съквартирант. Да се правя на 6-ца а в същото време да броя стинки за билет за влака, да не ми пука от нищо и като някой ме помоли за услуга да му обещая и даже и контакт някакъв да не му поискам и всякви ей такива недоумици.
Ако това е начина да съм щастлив и вървежен да бих направил промяната.
Благодаря на 1-2-3мата дето прочетоха това а не написаха поредното постче от типа (боли ма мапката, пи съ лакирвам посли ше тря а пера и мойто милу ши доде ад ем празне фпотката)
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...