.
Затворена тема
Страница 135 от 163 ПървиПърви ... 3585125131132133134135136137138139145 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 351 до 3 375 от общо 4072
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Не знам ще спра ли някога да го живея този чужд живот или не и ако да кога най накрая?
    На моменти от тази "близост" с родителите ми и в частност баща ми започва да ме хваща яко секлета.
    Някакси не знам.Като че ли за момента предпочтам да работя ако ще от сутрин до вечер и ако трябва и да давам пари,но поне два дни от седмицата никой за нищо да не ме закача и да си разполагам с времето както си намеря за добре.
    Всяка година с нетърпение чакам двете седмици дето вече ги направиха на 10 дни за да си поотдъхна поне малко.
    Знам,че някои хора мечтаят да са постоянно близко до родителите си.Знам,че не съм попадал в тяхната ситуация.Знам и че те най-вероятно не са попадали в моята ситуация.Може би грешката е в моя телевизор.Знам ли? А може би не е имайки предвид,че съм чувал и чел разни реплики на хора дето живеят далеч от родителите си,липсват им както и старият им дом след определено завръщане от рода на: "Егати, аз от 200км съм дошла за една седмица и те ме хванаха да им копая доматите","Идват ми малко повече повече от 3 седмици при тях", "Искам си времето за почивка". Ами явно грешката все пак не е в моя телевизор и всяка прекалена крайност не е хубава особено пък наложителна.Та така.

Иначе ми се ще за рожденият ми ден да събера хора да го отпразнуваме или най-малкото да почерпя някъде.Иска ми се да поканя и нея. Ама нъцки. Не ми се очертава за един месец да събера пари за нещо такова.Живот ли е да го опишеш...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    В момента точно така - http://9gag.com/gag/aOqKV3D
    Последно редактирано от Violenza : 06-10-2013 на 07:53
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Хубаво е да се събуждам рано и да откривам готова закуска и него полу-гол в кухнята. (:<
    *завижд*
    Мързеливо ми е, а наистина искам да свърша нещо ползотворно днес.

Щом всеки пише ще напиша и аз. Сиг. олеква малко :

От 8 месеце търся момиче и не намирам. Защо ? ? ? И къде я търся ? Мии и в диското и в колежа и в магазина докато си купувам салам. Имам лъскава, стегната, с музика и т.н кола (малко е ретро на 40г. :Р ) 190см. съм висок, 80 кг. взимам си всички изпити от 1вия път, не съм бот имам комуникация, почвам що годе грамотна работа за нормални пари. Наще са заедно няма разведени/делени. Имам брат програмис също образован, начетен. Не говоря на диалект, хубави дрехи и избягвам евтините (ебаси хвалбата ), живея сам в стая което е много голям "+" ако има нещо по така. Наще ми пращат достатачно пари за месеца за да не съм жалък. Ходя на концерти и на кино, имам ДОСТА ДОБРА тех. грамотност но незнам език никакъв направил съм си достатачно удобства в пробитото общежитие за да се чуствам като у дома си .......

И какво получавам от всичкото това ? Един голям розав ХУЙ ! Ше хвана някоя болест от притеснения и негативни мисли !! А алкохола от одавна не ми помага. Добре, че не пуша.

Ако начина да бъда щастлив е : да си изнеса сичките техники които ми правят живота по лесен, да остана само с 1 вилица, лъжица, чаша та дори и нож да нямам. Да остана с 1 сак дрехи, да си държа мърляво в стаята и да не ми прай впечатление как целия коридор е в хлебарки, трохи и някви пликчета от простия ми съквартирант. Да се правя на 6-ца а в същото време да броя стинки за билет за влака, да не ми пука от нищо и като някой ме помоли за услуга да му обещая и даже и контакт някакъв да не му поискам и всякви ей такива недоумици.
    Ако това е начина да съм щастлив и вървежен да бих направил промяната.

Благодаря на 1-2-3мата дето прочетоха това а не написаха поредното постче от типа (боли ма мапката, пи съ лакирвам посли ше тря а пера и мойто милу ши доде ад ем празне фпотката )
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

anonymous708973
    Guest
    Може да си уникален, ама като никакъв подход нямаш, как ще ти вържат? "Търсил момиче", това да не ти е търсене на жилище под наем? Отчаяно е.

Цитирай Първоначално написано от lipecek Виж мнението
    Щом всеки пише ще напиша и аз. Сиг. олеква малко :

От 8 месеце търся момиче и не намирам. Защо ? ? ? И къде я търся ? Мии и в диското и в колежа и в магазина докато си купувам салам. Имам лъскава, стегната, с музика и т.н кола (малко е ретро на 40г. :Р ) 190см. съм висок, 80 кг. взимам си всички изпити от 1вия път, не съм бот имам комуникация, почвам що годе грамотна работа за нормални пари. Наще са заедно няма разведени/делени. Имам брат програмис също образован, начетен. Не говоря на диалект, хубави дрехи и избягвам евтините (ебаси хвалбата ), живея сам в стая което е много голям "+" ако има нещо по така. Наще ми пращат достатачно пари за месеца за да не съм жалък. Ходя на концерти и на кино, имам ДОСТА ДОБРА тех. грамотност но незнам език никакъв направил съм си достатачно удобства в пробитото общежитие за да се чуствам като у дома си .......

И какво получавам от всичкото това ? Един голям розав ХУЙ ! Ше хвана някоя болест от притеснения и негативни мисли !! А алкохола от одавна не ми помага. Добре, че не пуша.

Ако начина да бъда щастлив е : да си изнеса сичките техники които ми правят живота по лесен, да остана само с 1 вилица, лъжица, чаша та дори и нож да нямам. Да остана с 1 сак дрехи, да си държа мърляво в стаята и да не ми прай впечатление как целия коридор е в хлебарки, трохи и някви пликчета от простия ми съквартирант. Да се правя на 6-ца а в същото време да броя стинки за билет за влака, да не ми пука от нищо и като някой ме помоли за услуга да му обещая и даже и контакт някакъв да не му поискам и всякви ей такива недоумици.
    Ако това е начина да съм щастлив и вървежен да бих направил промяната.

Благодаря на 1-2-3мата дето прочетоха това а не написаха поредното постче от типа (боли ма мапката, пи съ лакирвам посли ше тря а пера и мойто милу ши доде ад ем празне фпотката )
    Ти с това мислене няма да си хванеш момиче никога. Не мисли "аз съм много готин, а те... "
    Просто излизай, комуникирай, представи си идеалът ти за жена и ще го срещнеш, ако вярваш, че ще стане.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

не съм се спрял да излизам и да търся. и да наистина стана отчаяно вече за това съм прекратил търсенето от извесно време. имам приятел той е на 25. близо година и половина е без приятелка а е доста грамотен. интересно ми е някак как успявате да се сменявате като носни кърпички през месец а с тоя а с оня а с тая а с оная
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Жена с пари е като луд с картечница

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Жена с пари е като луд с картечница
    Факт! От два дни ме сърбят пръстите, едвам издържам на изкушението

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ох, иде ми да се заключа у дома и да глътна ключа , иначе ще издухам парите без много усилия.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Никакво ми е и ме боли корема.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Обичааааам Стокхолм юни месец - дъжд, грамотевици, светкавици = вкъщи, филм + пиячка. Еееех!

anonymous708973
    Guest
    Раздразнена.
    Аз какво съм виновна, че на него денят му започва в 1 наобяд?

ОМмммммм.

Супер фен
    Дразня се много днес за това ще ходя да спя

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    Дразня се много днес за това ще ходя да спя
    в кофата ли много те дразнихме :Д

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ми,леко тъп ден,ама се надявам вечерта да е по-интересна.
    maDamn

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ми,леко тъп ден,ама се надявам вечерта да е по-интересна.
    Що да е тъп деня е -виж ко хубо слънце грее

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    в кофата ли много те дразнихме :Д
    Не само у кофата и не само вие хахахах

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Що да е тъп деня е -виж ко хубо слънце грее
    То тук,вярно допреди малко пече,ама сега се скри Иначе тъп - щото нищо хИнтересно не се случи,въпреки че имаше наченки.
    maDamn

Мега фен
    ми ко интересно да се случва... вече не помня наистина интересни работи :Д Останаха в миналото ... сега само Хинтересната работа наближава .. :Д

Много ми е тъпанарско.. супер смотан ден и време... :/

некво умрело

Супер фен
    бати скуката и става по- зле

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    KABOOM
    Нека сложим начало на измъчените разговори за проблематичната ми личност СЕГА!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    леле въпреки всичко днес беше един от най-хубавите ни дни заедно <3
    все повече се влюбвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си