.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 183

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Излагаш се! Спри да кендзаш вече по тази тема .
    В САЩ дори сервитьорка взима по- висока заплата от български бизнесмен. И циганите си имат работа, няма ровещи по кофите.
    Е аз за това казах че е мое мнението последно като гледах някакви обяви беше нещо от рода на 20$ на час за чистачка и ти трябваха 1000 езика да знаеш или пък да работиш на рецепцията и пак 1000 езика че и опит искат

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    Е аз за това казах че е мое мнението последно като гледах някакви обяви беше нещо от рода на 20$ на час за чистачка и ти трябваха 1000 езика да знаеш или пък да работиш на рецепцията и пак 1000 езика че и опит искат
    Един език ти искат - американски .

Супер фен
    Един език ти искат - американски .
    Не помня дали беше само английски мисля че имаше и испански а английския трябваше да е б2 с сертификати ако не се лъжа Също така храна и квартира ти си ги плащаш

Мега фен
    Не помня дали беше само английски мисля че имаше и испански а английския трябваше да е б2 с сертификати ако не се лъжа Също така храна и квартира ти си ги плащаш
    Аз нямам в предвид, че там човек лесно се реализира, но в сравнение с тук - няма място за коментар.

Супер фен
    Аз нямам в предвид, че там човек лесно се реализира, но в сравнение с тук - няма място за коментар.
    Не знам може и да си прав ,но на мен за сега тук много си ми харесва и си мисля че България си е страхотна държава и за сега не бих я заменил за никоя.

Мега фен
    Не знам може и да си прав ,но на мен за сега тук много си ми харесва и си мисля че България си е страхотна държава и за сега не бих я заменил за никоя.
    Сам ли си изкарваш парите?

Супер фен
    Сам ли си изкарваш парите?
    Да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си