- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- вашият ежедневен грим през лятото
Препоръчайте ми хубав слънцезащитен крем за лице, вие кой използвате, от кои марки сте доволни?
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Хидратиращ крем, ББ крем (за първи път през лятото), коректор (ако има нужда), спирала, очна линия по рядко, но бял молив; гланц/балсам за устните.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Гланц и понякога спирала и мн мн рядко сенки и молив
Коректор, спирала, балсам/гланц/червило, хидратиращ крем и понякога очна линия.
Единствено хидратиращ крем за лице.Попринцип не обичам грима и още по-малко през лятото в жегата![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Матиращ крем за лице/ бб крем/със слънце защитен фактор,коректор,пудра,поня ога спирала,очна линия и/или молив за очи,гланц за устни,рядко червило.И май е това...
Коректор и черен молив.
Почистване всеки ден измивам си лицето със сапун -imex.Слънцезащитен на avene cleanance 30 spf.Вечер измивам лицето със сапуна +acne out крем и лосион .Веднъж седмично си правя маска с 4 чаени лъцички сода и същото количество вода, на 3 месеца ходя на почистване.
Гримът през лятото ми е спирача+ гланц,червило или балсам за устни
Спирала и гланц(не винаги). Не мога да търпя фдт на лицето си по никое време на годината. Първо си мислех, че проблема е в фондьотените, но след като използвах доволно количество скъпи и не чак толкова скъпи фдт-ни се отказах. А и като не ползвам лицето ми е много по-чисто.
А за грижата- Гледам винаги да ми е чисто лицето, мия го доста пъти на ден, дори само с водичка. Когато ми се появят пъпки стоя с крема на акне аут колкото време имам, така няколко дни, докато не се махнат. Сутрин и вечер си мия лицето с гел за лице на clean&clear и минавам с едно тампонче Т-зоната с тоник против черни точки, отново на clean&clear.
Крем с фактор, пудра, коректор (ако не съм се наспала), молив за очи, спирала. Това общо взето. Друго не търпя много-много.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
През лятото не ходя с много грим, защото на мен ми е прекалено горещо за 1000 продукта на лицето ми, кожата ми се омазнява ужасно много, за разлика от зимата, когато е много суха. Слагам малко крем за лице само на бузите, ако кожата е изсъхнала от почистващите ми продукти. Никога през лятото не слагам в Т зоната, би било самоубийство за мен. Слагам коректор под очите, малко на носа, малко на скулите, спирала и балсам за устни, с който не се разделям през цялата година. От скоро използвам пудра и ще пробвам това лято да си слагам и пудра, та поне да не лъщя като диско топка.
^^^
Бургас <3
Слънцезащитен крем, коректор, пудра, руж/бронзираща пудра, спирала. В последно време започнах да слагам и много леки матови сенки в кафеникавата гама, само за подчертаване. Допреди 2-3 месеца бях луд фен на очната линия, но сега не я докосвам.
Everything changes, but beauty remains ...
спряла съм да слагам почти всичко на лицето си
измивам с гел сутрин, слагам тониращ крем, коректор за сенките под очите, спирала и толкоз
ако съм на кеф може да сложа някакъв молив за очи и перли /като руж/ амаа...не се случва особено често
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Всички продукти които използвам са тук(е, почти всички повечето не съм ги качила все още) http://rusallina-dream.blogspot.com/
Повечето пъти през лятото съм си напълно естествена.Само слънцезащитен крем.
Понякога слагам и балсам за устни.
Момичета , искам да ви питам относно слънцезащитният крем. Моята кожа (за лицето специално) е много бяла , но е и доста проблемна (акне ,черни точки , петна). Пробвах много слънцезащитни кремове , по-точно флуиди , защото кожата ми е смесена , но всичките ме правят като мъртвец , много трудно се размазват , получава се леко като кир , и на места остават бели линии. Имате ли такива проблеми и как се справяте с тях? Благодаря![]()
За лятото идеалния грим е основа и бронзираща пудра или руж, гланц за устни и спирала, всичко друго си е цапотене, някой предпочитат за лятото пудра, но и в двата случея без фдт.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Преди се мацах с повече неща, но напоследък все по-рядко се гримирам. Сдобих се с един ББ крем, който доста харесвам, а и е с 35ти фактор, така че го ползвам вместо слънцезащитен крем. Понякога слагам и спирала, в редки случаи и руж. Бих пробвала някой бронзант, а и коректор уж си търся, но не ми се занимава много с проучвания![]()
Слънцезащитен крем (50 фактор), бб-крем, малко перли за блясък, балсам/червило, молив за очи(не винаги) и спирала(не винаги). Все пак гримът ми зависи от настраоението, в което съм...
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Балсам за устни ,черен молив.През лятото не си слагам никакъв фон дьо тен.Тенът ,който имам мисля ,че е достатъчен![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...