Относно Зайчето, татуса е за майка и'.
Относно Джъстин Бийбър... Някои го харесват други не. Познавам хора с татуси на 2пак, Еминем, Майкъл Джексън и от форума имаше и едно момиче на Джон Бон Джоуви. Еми сори, ама никой не може да омаловажава нечие творчество, най малко на канадеца Бийбър при положение колко милиони фенове (и пари) има. Все нещо явно прави както трябва. И аз не харесвам Лейди Гага и ми идва всичко в прекалено много, тва не пречи да си има купища фенове дето я издигат на пиедестал.
Аз ти разбрах главно смисъла, ама някой хора не се различават нито на 14, нито на 18, нито на 22. По принцип според мен не ти ли дойде раничко акъла, няма и да дойде.
да, между другото
и малко се дразня, когато ми кажете, че съм си направила татуса само заради пълната гъзария
в смис - да кефи си ме и си го показвам и да, но си го направих главно, заради МАМА <3
и само да уточня - сега да не си помислите, че и има нещо на жената :Д жива и здрава си е, просто много си я обичам и от 11годишна искам да си направя татус свързан с нея, и след 3 години взеха че ми разрешиха![]()
Последно редактирано от Зайче.. : 06-14-2013 на 16:12
http://ask.fm/iwwkaa