- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас има ли хора, които пият бира за удоволствие
мислиМ, че хората, които пият алкохол, без да целят да се напият, са мега зле, или вкусовите им рецептори са ужасно сбъркани.. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Зависи от бирата. Пробвай някоя скъпа белгийска, пък да видим дали ще ти стане гадно![]()
always late but worth the wait!
От доста време пия алкохол, без да целя да се напивам. Пия вече много рядко и почти винаги се спирам на бира - 1-2 бири примерно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Има, всеки 2-ри.
Мен ми е супер анти момиче да се налива с бира.
На мен лично ми е гадна на вкус и ми мирише на гадно. Предпочитам твърд алкохол.
Значи (тея които оспориха това, което казах) ви кефи вкуса на алкохола и можете да си го пиете като сокче?
Защото и аз оценявам невероятните му въздействия върху психиката и мноЛ го уважавам, ама на вкус и пишканото сигурно е по-хубаво.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Пия само за пред хората или, за да се напия, иначе вкусът на бирата не ми харесва. Но не така е при всички. Повечето възрастни ,които познавам, никога не пият сокчета или данони, ами -алколни напитки или кафета с кеф..
Иначе бихте ли ми предложи ли какво да следвам?![]()
щото по-горе каза, че е тъпо да пиеш ако не е с цел да се напиеш
което ме навежда на мисълта, че тя пие за да се напие
което впоследствие води до въргаляне по земята
сеш се
Еми ,за да се напиеш, трябва да изпиеш повече количество.. И да, щом не й е вкусно и не й харесва пиенето - за какво да пие, ако не ще да се напие.. С цигарите е също. Всички пушат, защото не знаят къде да си държат едната ръка (за тва да дръшат цигарата) и е по-хубаво да пушиш някаква трева , за да има ефект, отколкото да пушиш просто ей така..
защо някой би искал да се напие, ако не му е кеф да пие
явно аз съм много тъп нещо