.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от swetygiRl Виж мнението
    Да, някои момичета никога не се харесват..но трябва такива като теб 35-40 кг да не се харесвате, а не да пишете глупости на осттаналите които са си нормални!!Не чета никакви таблици,не се интересувам
    Доста плиткоумно мнение. Това, че има хора, които са слаби без усилия не значи, че всички останали трябва да ги оплюете.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    леле мале

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Доста плиткоумно мнение. Това, че има хора, които са слаби без усилия не значи, че всички останали трябва да ги оплюете.
    Аз съм си добре..55-57 кг . Не искам да съм по-слаба. Не мисля,че е нормално момиче 40кг даже 45 са малко
    момиче!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Много зависи от какво са тези 55 кг . Мускуна маса, сланина.
    И все пак не се съгласявам,че 60 кг на ръст 160-163 са окей.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Абе хора няма нормално и ненормално тегло.. зависи от самия човек и какви са пропорциите на тялото му.....килограмите нямат никакво значение... една приятелка също е 1.61-2 тежи 40 килограма, но ако я видиш никога не би се сетил, че наистина тежи толкова изглежда поне 48-9 .. познавам и хора, които изглеждат 45 кг, но всъщност са 50, така че момичето трябва само да прецени дали има нужда от режим + спорт, или не ))

Голям фен
    Така е - килограмите стоят различно на всеки. Аз например съм 47, но изглеждам по-малко. Това, че е 60 кг не означава, че е слон. Като не се харесваш, промени тялото си! Но ако на теб не ти е проблем, и тези килограми не са мазнини, недей! Без снимка никой нищо не може да ти каже.
    Ето моя:
    http://prikachi.com/images/619/6246619d.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си