.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Мъничко пресолявате манджата с тези гримьори, официални дрешки, токчета, дискотеки и така нататък. Само гледайте да се приберете до 8, щото чичковците полицаи трябва да правят нестандартна родителска среща в РПУ-то.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Мъничко пресолявате манджата с тези гримьори, официални дрешки, токчета, дискотеки и така нататък. Само гледайте да се приберете до 8, щото чичковците полицаи трябва да правят нестандартна родителска среща в РПУ-то.
    Спокойно, слънце, прекалено са заети с наборите ти наркомани

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Спокойно, слънце, прекалено са заети с наборите ти наркомани
    То във всички възрастови групи има наркомани. Бързате да порастнете, а това е една голяма грешка. Пък и не знам защо, но като кажете ресторант и тийнейджъри не ми се връзва. Не знам защо, представям си ви някакви такива неестествено да седите. Много по-подходящо е да отидете на някоя екскурзия с класния и да се забавлявате. Още повече, че в началото бяха намесени и дискотеки.

anonymous895156
    Guest
    И в четвърти клас бяхме на ресторант. Да, при нас имаше и дискотека (разбих се на Азиис). Дискотеката е място, в което група хора се забавлява, танцувайки/слушайки музика. В дискотеките е пълно с +15-годишни, но тук говорим за дискотека, която е само за седмите класове, които в този ден завършват.
    Но нека сменим темата. Да ти кажа ли причината всички да се правят на големите моралисти и да спорят с 13-годишни, които си завършват годината (а не например със свои съученици)? Причината е, че това се е случвало и с вас, когато сте били на тринайсет. Днешните 23-годишни са ви подценявали и са ви казвали кое е правилно и кое - не.
    Така ли е?
    А вие послушахте ли ги?
    Приятно ли ви беше някой да ви обяснява как вие нямате детство заради телевизията (реално това си е завиждане на тези, които са нямали досег с електроника като малки)?
    Имахте ли детство?
    Приятно ли ви беше (защото тогава технологиите започват да изместват книгата по-сериозно) да ви мислят за некадърно поколение, защото по преценка на някой тъпунгер всички са под общ знаменател?
    А какво правите сега?
    Не правите ли същото?
    Не копирате ли тези, които ви омаловажаваха като малки?
    И кога ще спре всичко това? Кога най-после ще оставите поколенията да си израснат без чужди негативни възгласи на килограм?
    Последно редактирано от dimitar., : 06-15-2013 на 07:39

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    И в четвърти клас бяхме на ресторант. Да, при нас имаше и дискотека (разбих се на Азиис).
    Имала съм и детство, и достъп да електроника. Колко стара ме правиш?! Едва на 17 съм. Никой не ме е подценявал, а който ме е, е видял наистина какво мога и колко струвам. Не съм перфектна, но се старая поне да бъда конкуренто-способна в мойте си области. Когато бях по-малка, изпробвах много неща и слава богу сега натискам най-добрите си страни. Темата беше другаде обаче. И ние сме се събирали, но не му отдавахме чак такова значение. Рокли, обувки, чанти. Не приличате на 14 годишни. Правите се на големи. Много грозна гледка е когато видиш някой, който не цени настоящето. Както и да е, говорим на различни езици. Не ме разбирайте криво - не е лошо дй се събирате. Възроптавам относно издигането в култ на едно завършване. След него ви остават още 5 години.

Супер фен Аватара на scrooper
    Бързате да порастнете, а това е една голяма грешка. Пък и не знам защо, но като кажете ресторант и тийнейджъри не ми се връзва. Не знам защо, представям си ви някакви такива неестествено да седите.
    И какво, децата да се хранят само в МакДоналдс ли? Айде, моля ти се.
    Нашият клас даже си нае малка зала в далечната 2005, когато завърших 4-ти клас. Беше уникално весело.
    Отделно, ти не си ли ходил на детска дискотека?
    А евентуалната екскурзия, която ти предложи, не изключва ресторанта.
    always late but worth the wait!

Ние ще сме до 22:00 в ресторанта и в моя град няма никакъв проблем .. Вечерния ни час е в 22:00

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sweetmony Виж мнението
    Ние ще сме до 22:00 в ресторанта и в моя град няма никакъв проблем .. Вечерния ни час е в 22:00
    ^ остави я оная, писна ми някви да се мислят за по-разумни от мен, да ми се месят в нещата и да ми дават акъл, парадирайки не с какво да е, а с възрастта си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си