.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    София е голям град и има всякакви хора. Голяма част от обикновените граждани на София са добри души, но нали знаеш,че там където са парите - са и най-големите мръсотии...
    Ми точно за кво да идваш

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    стани КОВАЧ
    Ето и ковач можеш да станеш като tireheb

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    Ми точно за кво да идваш
    за да изчистя мръсотията

Мега фен
    Ето и ковач можеш да станеш като tireheb
    и на мен са ми интересни такива професии , но не искам цял живот да работя за определена заплата , колкото да се прехранвам

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Примерно автомонтъор може да оправяш климатроници ?
    Твое е само това, което си изял и изпил!

Супер фен
    А някой не помисли ли що вместо да работи за някого не работи за себе си ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Примерно автомонтъор може да оправяш климатроници ?
    не съм по техниката :Д

Мега фен
    А някой не помисли ли що вместо да работи за някого не работи за себе си ?
    Ами няма такава работа. Първо трябва да бачкаш,за някого, за да добиеш опит, а после вече, ако не те издигне във фирмата си - може да си отвориш друга.. и така .

Супер фен
    Ами няма такава работа. Първо трябва да бачкаш,за някого, за да добиеш опит, а после вече, ако не те издигне във фирмата си - може да си отвориш друга.. и така .
    Добиването на опит от друг винаги съм го смятал за тъпо поради простата причина, че той ще те научи че 2+2 е 4 но не и че 2Х2 е 4 също Не знам дали ме разбра ама айде ...

Супер фен Аватара на tireheb
    ти явно си много опитен
    1 седмица от първи клас
    ПОНЕ
    ако не и повече

Супер фен
    ти явно си много опитен
    1 седмица от първи клас
    ПОНЕ
    ако не и повече
    Изказвам мнение защото имам, а ти повтаряш квото си видял от другите като маймуна

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Специалност "Възобновяеми енергийни източници" - придобива се квалификация в областта на изработването и приложението на различни системи на възобновяеми енергийни източници, контрол и мониторинг на работата им, икономически и правни аспекти по узаконяването им и свързването им към енергийни системи.

Мега фен
    Добиването на опит от друг винаги съм го смятал за тъпо поради простата причина, че той ще те научи че 2+2 е 4 но не и че 2Х2 е 4 също Не знам дали ме разбра ама айде ...
    Не е нужно той да те учи, ами ти докато работиш при него ще наблюдаваш каква е схемата , как върви бизнеса и тнт.. А иначе не е невъзможно след време да те издигне и да станете съдружници във фирмата, но така рискува да му вземеш работата.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Специалност "Възобновяеми енергийни източници" - придобива се квалификация в областта на изработването и приложението на различни системи на възобновяеми енергийни източници, контрол и мониторинг на работата им, икономически и правни аспекти по узаконяването им и свързването им към енергийни системи.
    Наистина интересно, стига да не ми бяха екологичните нагласи ( против ветрогенераторите съм ) :Д

Супер фен
    Не е нужно той да те учи, ами ти докато работиш при него ще наблюдаваш каква е схемата , как върви бизнеса и тнт.. А иначе не е невъзможно след време да те издигне и да станете съдружници във фирмата, но така рискува да му вземеш работата.
    Помисли малко собственик на фирма кой би издигнал негов добър умен служител който е направил много за фирмата или някой близък до него ? Също така в повечето фирми съм забелязал, че само близки до собственика имат достъп до информация която би ти потрябвала ако обръщаш burgers in burger king не вярвам да научиш нещо друго

Мега фен
    Изказвам мнение защото имам, а ти повтаряш квото си видял от другите като маймуна
    Е нали трябва от някъде да видя как става работата .. кви ги говориш и ти не знаеш :Д

"Добиването на опит от друг винаги съм го смятал за тъпо поради простата причина, че той ще те научи че 2+2 е 4 но не и че 2Х2 е 4 също"
    на тая словесна диария мнение ли му викаш
    разбирам, че си умствено възпрепятстван
    тва не е нито срамно, нито странно
    ама поне си мълчи, ебати

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Наистина интересно, стига да не ми бяха екологичните нагласи ( против ветрогенераторите съм ) :Д
    Записвай тогава "Екология и опазване на околната среда"

Мега фен
    Помисли малко собственик на фирма кой би издигнал негов добър умен служител който е направил много за фирмата или някой близък до него ? Също така в повечето фирми съм забелязал, че само близки до собственика имат достъп до информация която би ти потрябвала ако обръщаш burgers in burger king не вярвам да научиш нещо друго
    Ами чичо ми така са го издигнали. ( но се е доказал с годините като верен пред шефа си )
    И пак не разбрах каква е тази информация? Ти докато бачкаш ( от самата работа) - гледаш, учиш се, вникваш в нещата. Може и да не нямаш достъп до главното меню, но разучаваш поне периферията.

Супер фен
    "Добиването на опит от друг винаги съм го смятал за тъпо поради простата причина, че той ще те научи че 2+2 е 4 но не и че 2Х2 е 4 също"
    на тая словесна диария мнение ли му викаш
    разбирам, че си умствено възпрепятстван
    тва не е нито срамно, нито странно
    ама поне си мълчи, ебати
    Искам да натяквам умствената си изостаналост това ме прави един от вас

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Записвай тогава "Екология и опазване на околната среда"
    Да бе... еколозите цъфнали и вързали.. пък и в моя град екологията е техническа (не ми харесва много)..

успя отново

Супер фен
    Ами чичо ми така са го издигнали. ( но се е доказал с годините като верен пред шефа си )
    И пак не разбрах каква е тази информация? Ти докато бачкаш ( от самата работа) - гледаш, учиш се, вникваш в нещата. Може и да не нямаш достъп до главното меню, но разучаваш поне периферията.
    Точно достъпа до главното меню освен това преди да му се издигнеш във фирмата на шефа си ако случайно те уволни или реши да разкара теб за да назначи някой негов познат който може и 10% от това което ти знаеш да не знае според теб няма да го направи ли ?

П.П Пас съм от темата
    Последно редактирано от Bank$ : 06-13-2013 на 22:30

Мега фен
    Точно достъпа до главното меню освен това преди да му се издигнеш във фирмата на шефа си ако случайно те уволни или реши да разкара теб за да назначи някой негов познат който може и 10% от това което ти знаеш да не знае според теб няма да го направи ли ?
    аз нямах предвид да бачкаш за някой сляпо с надеждата,че ще те повиши, ами от работата ти във фирмата - да научиш горе долу как , защо и от къде например идват стоките, къде ги разпределяш, фирмите, управлението (дори и малко да научиш - ти е от полза. ) после може да се пробваш собствен бизнес да завършиш , а ако не - да смениш работата. А ако заплащането ти е добро (например 1000, 2000 лв - за какво ти е да сменяш..
    Както и да е. много на пред отидох.
    аз съм 18 годишно пишлеме , което нищо не разбира и никой няма да ме и приеме в такава фирма де :Д

Супер фен
    аз нямах предвид да бачкаш за някой сляпо с надеждата,че ще те повиши, ами от работата ти във фирмата - да научиш горе долу как , защо и от къде например идват стоките, къде ги разпределяш, фирмите, управлението (дори и малко да научиш - ти е от полза. ) после може да се пробваш собствен бизнес да завършиш , а ако не - да смениш работата. А ако заплащането ти е добро (например 1000, 2000 лв - за какво ти е да сменяш..
    Както и да е. много на пред отидох.
    аз съм 18 годишно пишлеме , което нищо не разбира и никой няма да ме и приеме в такава фирма де :Д
    Годините нямат значение аз съм на 17 и кво ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си