.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Не е нужно той да те учи, ами ти докато работиш при него ще наблюдаваш каква е схемата , как върви бизнеса и тнт.. А иначе не е невъзможно след време да те издигне и да станете съдружници във фирмата, но така рискува да му вземеш работата.
    Помисли малко собственик на фирма кой би издигнал негов добър умен служител който е направил много за фирмата или някой близък до него ? Също така в повечето фирми съм забелязал, че само близки до собственика имат достъп до информация която би ти потрябвала ако обръщаш burgers in burger king не вярвам да научиш нещо друго

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    Помисли малко собственик на фирма кой би издигнал негов добър умен служител който е направил много за фирмата или някой близък до него ? Също така в повечето фирми съм забелязал, че само близки до собственика имат достъп до информация която би ти потрябвала ако обръщаш burgers in burger king не вярвам да научиш нещо друго
    Ами чичо ми така са го издигнали. ( но се е доказал с годините като верен пред шефа си )
    И пак не разбрах каква е тази информация? Ти докато бачкаш ( от самата работа) - гледаш, учиш се, вникваш в нещата. Може и да не нямаш достъп до главното меню, но разучаваш поне периферията.

Супер фен
    Ами чичо ми така са го издигнали. ( но се е доказал с годините като верен пред шефа си )
    И пак не разбрах каква е тази информация? Ти докато бачкаш ( от самата работа) - гледаш, учиш се, вникваш в нещата. Може и да не нямаш достъп до главното меню, но разучаваш поне периферията.
    Точно достъпа до главното меню освен това преди да му се издигнеш във фирмата на шефа си ако случайно те уволни или реши да разкара теб за да назначи някой негов познат който може и 10% от това което ти знаеш да не знае според теб няма да го направи ли ?

П.П Пас съм от темата
    Последно редактирано от Bank$ : 06-13-2013 на 22:30

Мега фен
    Точно достъпа до главното меню освен това преди да му се издигнеш във фирмата на шефа си ако случайно те уволни или реши да разкара теб за да назначи някой негов познат който може и 10% от това което ти знаеш да не знае според теб няма да го направи ли ?
    аз нямах предвид да бачкаш за някой сляпо с надеждата,че ще те повиши, ами от работата ти във фирмата - да научиш горе долу как , защо и от къде например идват стоките, къде ги разпределяш, фирмите, управлението (дори и малко да научиш - ти е от полза. ) после може да се пробваш собствен бизнес да завършиш , а ако не - да смениш работата. А ако заплащането ти е добро (например 1000, 2000 лв - за какво ти е да сменяш..
    Както и да е. много на пред отидох.
    аз съм 18 годишно пишлеме , което нищо не разбира и никой няма да ме и приеме в такава фирма де :Д

Супер фен
    аз нямах предвид да бачкаш за някой сляпо с надеждата,че ще те повиши, ами от работата ти във фирмата - да научиш горе долу как , защо и от къде например идват стоките, къде ги разпределяш, фирмите, управлението (дори и малко да научиш - ти е от полза. ) после може да се пробваш собствен бизнес да завършиш , а ако не - да смениш работата. А ако заплащането ти е добро (например 1000, 2000 лв - за какво ти е да сменяш..
    Както и да е. много на пред отидох.
    аз съм 18 годишно пишлеме , което нищо не разбира и никой няма да ме и приеме в такава фирма де :Д
    Годините нямат значение аз съм на 17 и кво ?

Мега фен
    имат имат. Не можеш от нищо ей така да добиеш необходимите знания. Ако нямаха значение.. вече да бяхме президенти :Д

Супер фен
    имат имат. Не можеш от нищо ей така да добиеш необходимите знания. Ако нямаха значение.. вече да бяхме президенти :Д
    Има хора на по 12 милионери

Супер фен Аватара на tireheb
    мнението ти е без значение, щото представа си нямаш от света
    тва

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    мнението ти е без значение, щото представа си нямаш от света
    тва
    Може би си прав може би не си може би си тъп може би аз съм тъп кой знае ?

Banned Мега фен
    я,набор си ми

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    я,набор си ми
    Хайде предлагай професия :Д

Banned Мега фен
    фиоллогия някаква ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си