.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 95

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Не ти трябва, загуба на време по-добре финанси или мио.
    счетоводството не е загуба на време... един човек, който иска да работи в банка примерно не може без него
    нищо, че е най-скучния предмет, но се научават доста неща(някои не толкова законни :Д)

Цитирай Първоначално написано от Schumacher1 Виж мнението
    Толкова ли си алчна курва ? че 10 милиона не ти стигат и ще бързаш да ги правиш повече .. дай ми 10 милиона и ще съм на Хавайте и ще яхам сърф докато умра : )
    само един комплексар може да каже това
    няма страшно не се обиждам
    нито ме познаваш, нито нищо, а ме нападаш...по-добре бягай си набий една злобарка и се успокой

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    счетоводството не е загуба на време... един човек, който иска да работи в банка примерно не може без него
    нищо, че е най-скучния предмет, но се научават доста неща(някои не толкова законни :Д)

само един комплексар може да каже това
    няма страшно не се обиждам
    нито ме познаваш, нито нищо, а ме нападаш...по-добре бягай си набий една злобарка и се успокой
    Кое съм комплексар че ти не си виждала 10 милиона на една маса ? и даже 1/10 от парите също , но ако ти паднат 10 милиона веднага ще се чудиш да ги правиш повече а няма да ги харчиш и да си гледаш живота .. тъпо курве си и алчно едното без другото не може : )

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Schumacher1 Виж мнението
    Кое съм комплексар че ти не си виждала 10 милиона на една маса ? и даже 1/10 от парите също , но ако ти паднат 10 милиона веднага ще се чудиш да ги правиш повече а няма да ги харчиш и да си гледаш живота .. тъпо курве си и алчно едното без другото не може : )
    а ти ще ги харчиш за себе си, за тва няма да получиш

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    а ти ще ги харчиш за себе си, за тва няма да получиш
    Попитай оня дето спечели джакпота в Англия 90 милиона или в Испания 60 да продъжавам ли да изброявам ? ти също няма да ги получиш надявам се го знаеш : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си