.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Начи хора да се оплача(моля прочетете)!

Сега хора искам да споделя разни работи от живота. Започвам с това, че съм стеснителен и леко притеснителен, когато съм в някаква компания/събиране с непознати хорица(с участието на момичета). Рядко срещам нормални момичета, ползващи това което имат а не претендиращи с това което нямат. Идеята ми е, че не мога да си намеря гадже по простият факт, че не съм спонтанна личност. Не се притеснявам от зарязване ами по-скоро от 1-вата стъпка и по вероятност неловката ситуация при отказ. Не съм тъп, не съм грозен, не съм дебел, просто не съм доминираща личност и принципно така си ми е добре с изключение на проблема ми в момента. Не съм изпаднал да си хвана 1-вата срещната, която съм сигурен, че ще приеме. Просто искам да го направя за себе си, тоест искам да изпразня резервоара с празни емоции и да го насоча към някакъв определен човек, освен семейството и приятели(на които държа естествено). Също така искам да обръщам внимание на друг човек, а не да седя на компа чудейки се какво да правя с живота си. Може да се каже, че съм геймърче, но не водя заседнал живот на стола(да пикая в шишенце и други глупости), спортувам частично и предполагам през ваканцията цялостно. Ще е хубаво да ми предложите някакви "мехлеми" за преодоляване на тази спеканост при първата стъпка, а може и как да и вземем телефонният номер. Принципно съм харесал едно момиче, не го познавам лично, но познавам 2ма души от класа И. Не общува с хора на спирката спрямо другите, изглежда скромна и има чар. Изглежда спокоен човек, не знам със сигурност и бих искал да я заговоря, след като имам обща тема, че познавам 2-ма от съучениците И. Ще се радвам, че ще изчели проблема ми, защото аз нямам навика да чета толкова, колкото в момента съм написал. Нито съм тъп, нито съм грозен, нито нищо(надявам се естествено хехе . Ако сте решили да търсите правописни грешки, ако намерите ще ги приема и ще се поправя, моля без тролове, весели сте, но не сте винаги на място. Благодаря за вниманието и ще чакам отговор, много поздрави на всички )

http://www.teenproblem.net/forum/sho...B2%D0%B0%D1%82 прочети тази тема.

Мисля, че ще си извлечеш от нея, каквото ти е нужно. Въпреки, че заглавието и е различно, решението е същото.

чеки да прочетем, мерси за бързият отговор, май не само на мен не ми се спи )

Хм, забравих да добавя, че съм на 17 и не се интересувам от интернет запознанства, предпочитам всичко в реално време да става. Не се опитвам да се покажа с нещо пред другите, защото истинските момичета ако са заинтересовани, няма да се налага. Добре мерси, ще чета. Чакам още отговорииии

Прочети цялата тема с всички отговори, а не първите няколко изречения, както аз прочетох твоя пост. Там е отговора, никой не може да ти каже нещо различно.

Важна е практиката, няма как да ти кажа някой да спреш да бъдеш срамежлив и ти да го направиш на секундата.

Разбира се, минах отдела с чистата монета, но утре ще го дочета. Страшна конференция сте си ударили

Аз имам същия проблем...супер съм стеснителна и хората ме отбягват, но не защото съм грозна, а защото имам така да се каже "способности", които хората не одобряват. Приятелите ми винаги са ми казвали просто да се пусна по течението и да чакам нещо да се случи, защото ако си търсиш щастието, може да попаднеш на белята...
    Отиди при момичето и ѝ направи комплимент, примерно "Готини дънки" или пфф да да знам, нещо от сорта. Тя ще ти благодари и ще завържете разговор и ВОАЛА! нещата ще се оправят.
    Знам че малко тъпо звучи по-малко момиче от теб да ти дава съвети, но така виждам нещата и се надявам да съм ти помогнала.

Мега фен Аватара на 102
    Най-сетне една свестно поднесена тема.. алелуя.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Евала, че искаш всичко да стане на живо.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    На всичко ще му дойде времето! Не се притеснявай...

То ако ставаше така.... но все пак е вариант да започна с комплимент, но не е одачен, по простата причина, че ще изглеждам смешно

Радвам се, че го оценяваш, приемам всякакви критики

Да, защото осъзнах, че сериозна връзка в нета = 1:00000,1
    Принципно имам контакт от повече от 6 месеца с 1 момиче в съседен град, даже излязох с нея 1 път, но не е лесно да поддържаш такава връзка, затова предпочитам сериозните неща, не като да пусна фейса да добавя 100 момичета и да ги заговарям там, освен че е изтъркано и жалко ами само изпадналите го правят.
    Също така съм имал повече от 6 месеца с една българка от Канада

Да така си е, но докато чакам това време, трябва да се развивам по някакъв начин в тези насоки, но това което пишеш е на 99% вярно

Цитирай Първоначално написано от New_Teen_Mashine Виж мнението
    Идеята ми е, че не мога да си намеря гадже по простият факт, че не съм спонтанна личност.
    Ами, ти сами си го каза! Стани спонтанна личност

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си