.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Изневерява ли ми?

Значи първо здравейте на всички. Значи аз и приятелката ми живеем на 50-тина километра разстояние. Виждаме се почти всеки уикенд, но последният нещо ми наби на очи. Дойде със свои приятели на дискотека в моят град, аз бях на работа по това време, обадих и се и я попитах дали като свърша ще може да дойде да ме вземат, но тогава тя ми отговори че не зависело от нея и нямало да може. Добре, това беше първото нещо което ми направи впечатление. Каза че ще ми се обади на следващия ден, не го направи, извинението и беше че забравила. Когато я целувам по бузата тя дори не ме и поглежда, постоянно е изнервена и когато се опитам да поговоря с нея и да я попитам какво е станало тя веднага се ядосва и започва да ми натяква че се опитвам да се закачам със нея. За 3 дни не успях 1 път да я накарам да се усмихне а в един момент просто и дойде СМС и все едно видя любовта на живота си. Моля ви помогнете защото направо ще се побъркам. Обичам я страшно много и не искам да я загубя, бих направил всичко за нея но съм и казал че само изневяра няма да простя. Благодаря предварително...

Супер фен Аватара на Glamour92
    ПМС?

Поговори с нея.
    Малко от нас имат роднинска връзка с Нострадамус,което ще рече- трудно можем да помогнем.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ние откъде можем да знаем?
    Да, действията й са съмнителни, но сам трябва да разбереш.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не ѝ прощавай. След време ще си доволен от своя избор.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Щом не цени вниманието ти, да хваща пътя. Ще намериш някоя, която ще се радва на твоите sms-и и на твоето присъствие до нея.
    Как може да обичаш някой, когато очевАдно той (в случая - тя) не те обича ? Остави я навреме, преди да са станали още разни циркове, неприятности, сцени, или пък да хлътнеш още повече по нея

Мега фен Аватара на 102
    Опитвал ли си се да правиш секс с нея.. а да я задоволиш...?

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Кажи й как се чувстваш,когато се държи така с теб.После я попитай дали иска да сте заедно.Ако каже "да"-поискай й обяснение за всяко нейно действие,което те е накарало да се усъмниш в нея,ако каже "не",знаеш какво да правиш.

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Не ѝ прощавай. След време ще си доволен от своя избор.
    Не знаеш колко си прав!

Супер фен Аватара на spopi
    Поговори с нея и сам прецени дали си заслужава да сте заедно.

Мега фен Аватара на tori
    Може да има проблем някакъв, да е в лош период. Поговори с нея, нищо не губиш.

Голям фен Аватара на sneering
    Момичетата са голямо огледало на това,как се развива живота ти.Ако цъфтиш с динамичен и интересен живот,ще се лепят като сираци около теб,ако ти потъва кораба ще те гледат високомерно и няма да си им вариант. Някъде в теб е причината,че не те има за нещо интересно и не и представляваш някакъв интересен субект.Има някой по интересен на сегашен план,който предлага повече цвят,това е.
    Според мен си стягай твоите си багажи в живота и такива като нея,ще има по две със същото име.
    Тва,че може да ти изневерява е най-малкия проблем,който може да те плаши
    Последно редактирано от sneering : 06-17-2013 на 19:25

Не е нужно да ти изневерява - може просто вече да не си пада по теб

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Според мен първо да поговориш с нея и да я питаш защо се държи така с теб, в зависимост от отговора й реши какво да правиш.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си