.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Hybrid View

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Когато човек се самоиронизира, той осмива недостатъците си, критикува ги и понякога дори хиперболизира обратното на собственото си качество, за да може да го изтъкне и да му се присмее. Следователно щом се самоиронизираш, ти осъзнаваш недостатъците си - напълно невъзможно, защото както всички знаем си перфектен, неповторим и безгрешен - айде да кажем частично безгрешен, защото си далеч от бал 36.00 . И друго много интересно: С какво точно си новатор? Моля те, озари ме с някое от твоите изобретения, проучвания или каквото там толкова значимо си направил за човечеството!

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Когато човек се самоиронизира, той осмива недостатъците си, критикува ги и понякога дори хиперболизира обратното на собственото си качество, за да може да го изтъкне и да му се присмее. Следователно щом се самоиронизираш, ти осъзнаваш недостатъците си - напълно невъзможно, защото както всички знаем си перфектен, неповторим и безгрешен - айде да кажем частично безгрешен, защото си далеч от бал 36.00 . И друго много интересно: С какво точно си новатор? Моля те, озари ме с някое от твоите изобретения, проучвания или каквото там толкова значимо си направил за човечеството!
    леле, ама ти наистина си бил тъп
    айде пак прочети това, което написах, след това го осмисли

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    леле, ама ти наистина си бил тъп
    айде пак прочети това, което написах, след това го осмисли
    Прочетох внимателно неадекватния ти пост и обратно на него ти дадох съвсем адекватен отговор. Не ми говори кой колко е тъп или поне ако ще го правиш, вземи да се аргументираш. Пример: Димитър (напълно случайно име, да не си помисли някой нещо) е тъп, защото .....

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Прочетох внимателно неадекватния ти пост и обратно на него ти дадох съвсем адекватен отговор. Не ми говори кой колко е тъп или поне ако ще го правиш, вземи да се аргументираш. Пример: Димитър (напълно случайно име, да не си помисли някой нещо) е тъп, защото .....
    защото не разбира какво му казват, не че те между редовете и дава прибързани мнения. Защото не уважава мнението на хората като мен, било и то, че са по-велики от определена група човечета. За това, че не разбира, когато го тролват, но продължава да дава некомпетентното си мнение.

anonymous895156
    Guest
    Иначе ви благодаря, мечтая да стана психолог и мнението ми за хората, което си съставих на базата на първичните реакции на много от вас, ще ми помогне за в бъдеще

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си