- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Само Бойко Борисов
Борисов: Пенсионерите изядоха фискалния резерв, Станишев е виновен!
Цветанов: Станишев е виновен
Борисов: Станишев е виновен за отказа от Белене
ГЕРБ: Цветанов е чист, виновни са Станишев и Костов
Бойко Борисов : Станишев и Кунева са виновни за АКТА!
ГЕРБ: Станишев е виновен за скъпото парно
Примернопонякога и Костове бе виновен !
n00bs
искрено се радвам че повечето млади хора дори тук рабират че ГЕРБ трябвА да бъдат на власт и че за 4г няма как да се направи кой знае какво а за комунисчетата не сте прави не сравнявайте тогава със сега няма място за сравнение просто
Ти май си доста тъпо парче.... или си малка..... дано второто.
Мн е тъпо, като гледате само нещата, както искате вие да ги виждате. Царя като каза, че ще ви оправи за 800 дни, защо му повярваха хората, като явно това няма как да стане за толкова.
n00bs
Не ви ли писна да гледате стария филм на ново? Едни и същи мазни, злобни мутри бълващи само лъжи. Време е за свежа промяна. В парламента трябва да влязат млади, умни и честни хора. Ако това не се случи скоро България ще загине.
Violenza , а ти нещо смислено каза ли? Човекът, за разлика от теб, изрече много верни неща.
И не споделих за икономиката , защото ми доказа,че е безсмислено да се спори по такива проблеми с жени от чужбина..
Мама и тате я пратили в чужбина да учи и нашата си повярва дотолкова че взе да обижда на "българин"
Пази боже, сляпо да прогледа.
Жалка...
Не искам държавата да ми вкарва пари в джоба, искам да не ми го празни.
Или, поне като го празни, да знам къде отиват парите. Защото в момента плащам по 120 всеки месец осигуровки, отделно данъци и не знам нито къде, нито за какво се харчат тея пари. Нито здравеопазването ни е здравеопазване, нито пенсиите ни са пенсии. За друго да не говорим...
Чувствам се измамен, тъпа путко. Собствената ми държава ме краде. Хората, които с гласа си пращам в парламента, за да защитават моите интереси ме крадът. И ми изкача някаква като тебе, млад човек, с уж претенции за образование и интелект и ми казва да се примиря? Че нямало алтернатива?
Ти нормална ли си? На кой свят живееш?
Иди и си поговори с някои пенсионер като си в България. От тея дето висят по пейките, повечето са толкова самотни че няма да повярваш как ще се зарадват на това че има с кой да разменят 2 приказки. Иди, поразпитай как живеят, как преживяват и пак ела да си вееш простотията тука.
Че глобите са част от контрола, от законите. Кажи ми една несправедлива глоба. ДОД е 10%, кажете колко други страни имат такъв ?
n00bs
Извинявай, "средностатистически българин" в тоя контекст е комплимент?
Гражданско общество. Хората да упражняват контрол и чрез недоволството си и да не допускат такива самовлюбени отрепки да си разиграват коня. Няма абсолютно никакво значение за кого ще гласуваш на изборите, защото при сегашната система който и да дойде нищо няма да се промени.
Оставено без контрол което и правителство ще се изроди, "всяка власт развращава, абсолютната власт развращава абсолютно.”-барон Ектън, тва трябва да го знаеш, нали си много "образована"?
Те така, искам да има силно общество, хората да не си затварят очите пред свинщините на никой. Все ми е тая дали Бойко или Станишев ще управлява, ако има силна и независима съдебна власт и отговарят за грешките си.
Правата и свободите не се дават даром. Хората трябва да се борят за тях, това е идеята. Това е тезата.
Като някой не върши своята обществена работа всеки порядъчен човек има право да го сочи и плюе.
klimatronik, въобще не съм искал да я обиждам, просто наричам нещата с истинските им имена.
Не може млада дама твърдяща че е студентка по право в чужбина, както сама изтъкна няколко пъти да говори по тоя начин.
И да, Violenza ще ти натяквам къде и какво си казала че учиш просто защото го намирам за много смешно.
Вие какво мислите, че някой ще тръгне да си прибира ДОД ?![]()
Как мислите се издържат общините, държавните служители ?
n00bs
ДОД отиваше направо в държавния бюджет, не в общините доколкото си спомям. Като каза служители, друг е въпроса каква дива бюрокрация е в тея общини.
Идеята ми не беше че някой си ги прибира в джоба по пътя към бюджета, а че държавните поръчки се дават винаги на калпави, близки до властта фирми и не се дават за да се върши работа, а за да се облагодетелстват конкретни личности.
Държавните поръчки в 90% от случайте се дават на калпави фирми, близки до властта, няма значение от партията. То иначе ако не са държавните поръчки и разни субсидии, кой ще се набута да е депутат.
n00bs
ти си сляп! Едно е данъци, друго е нечовешко високи данъци. ЕДНО Е ГЛОБИ, ДРУГО Е ВСЕВЪЗМОЖНИ ГЛОБИ БЕЗ ПОКРИТИЕ ...
И елементарно лотсън - в развитите страни, ако искаш да направиш бизнес или ресторант - държавата ти помагаааа дават ти средстваа а туук ти искат повече пари от колкото ще изкарваш
70% от хората не знаят против какво протестират и фъфлят едни и същи неща, комунизъм, 23 години преход, бедност, глад, държавата. Ей това са им заучените думи като им вземат интервю.
n00bs