.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 127
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Борисов: Пенсионерите изядоха фискалния резерв, Станишев е виновен!

Цветанов: Станишев е виновен

Борисов: Станишев е виновен за отказа от Белене

ГЕРБ: Цветанов е чист, виновни са Станишев и Костов

Бойко Борисов : Станишев и Кунева са виновни за АКТА!

ГЕРБ: Станишев е виновен за скъпото парно

Примерно понякога и Костове бе виновен !
    n00bs

Повече от фен
    искрено се радвам че повечето млади хора дори тук рабират че ГЕРБ трябвА да бъдат на власт и че за 4г няма как да се направи кой знае какво а за комунисчетата не сте прави не сравнявайте тогава със сега няма място за сравнение просто

Мега фен Аватара на 102
    Ти май си доста тъпо парче.... или си малка..... дано второто.

Град
    Niggaland
    Мн е тъпо, като гледате само нещата, както искате вие да ги виждате. Царя като каза, че ще ви оправи за 800 дни, защо му повярваха хората, като явно това няма как да стане за толкова.
    n00bs

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Не ви ли писна да гледате стария филм на ново? Едни и същи мазни, злобни мутри бълващи само лъжи. Време е за свежа промяна. В парламента трябва да влязат млади, умни и честни хора. Ако това не се случи скоро България ще загине.

Супер фен Аватара на tireheb
    САМО ХЕРОИН И СПИН

Мега фен
    Violenza , а ти нещо смислено каза ли? Човекът, за разлика от теб, изрече много верни неща.
    И не споделих за икономиката , защото ми доказа,че е безсмислено да се спори по такива проблеми с жени от чужбина..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Искам вълшебна пръчка. Само това става ясно от тоя пост. Ти си някакъв родственик на оная малоумница Кунева, 60 реда изписа и нищо не каза.
    Типичен средностатистически българин, искащ правителството да му вкара парите в джоба. Реви си там и си оплаквай съдбата горчива.

Климатроник, бягай в прашна Анадола да те видим. А Германия не я споменавай дори, 'щото ние като нация до немците сме просто жалки. Нищо не ми каза за икономиката, пфу.
    Мама и тате я пратили в чужбина да учи и нашата си повярва дотолкова че взе да обижда на "българин"
    Пази боже, сляпо да прогледа.
    Жалка...

Не искам държавата да ми вкарва пари в джоба, искам да не ми го празни.
    Или, поне като го празни, да знам къде отиват парите. Защото в момента плащам по 120 всеки месец осигуровки, отделно данъци и не знам нито къде, нито за какво се харчат тея пари. Нито здравеопазването ни е здравеопазване, нито пенсиите ни са пенсии. За друго да не говорим...
    Чувствам се измамен, тъпа путко. Собствената ми държава ме краде. Хората, които с гласа си пращам в парламента, за да защитават моите интереси ме крадът. И ми изкача някаква като тебе, млад човек, с уж претенции за образование и интелект и ми казва да се примиря? Че нямало алтернатива?
    Ти нормална ли си? На кой свят живееш?
    Иди и си поговори с някои пенсионер като си в България. От тея дето висят по пейките, повечето са толкова самотни че няма да повярваш как ще се зарадват на това че има с кой да разменят 2 приказки. Иди, поразпитай как живеят, как преживяват и пак ела да си вееш простотията тука.

Мега фен
    Много, наистина! Да се присъединява към Мегленчето и ще го гласуваме!
    Ааа, затова не си ми обяснил. Ясно. Пък аз си мислех, че е защото си необразован и не можеш да кажеш нищо по въпроса. Каква заблуда.

Оуу ,,Образованата ''

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Мама и тате я пратили в чужбина да учи и нашата си повярва дотолкова че взе да обижда на "българин"
    Пази боже, сляпо да прогледа.
    Жалка...

Не искам държавата да ми вкарва пари в джоба, искам да не ми го празни.
    Иди, поразпитай как живеят, как преживяват и пак ела да си вееш простотията тука.
    Дано не е напълно зомбирана и проумее това,което искаш да и кажеш.

Мега фен
    На българин съм обиждала, хайде бе? Това, че ти явно си се засегнал е съвсем друго нещо, разликата е огромна. Смучеш си от пръстите пак и изопачаваш чуждите думи, типично.
    Но май си доста по-заинтересован от личността ми всъщност, защото във всеки пост споменаваш къде живея, какво уча (и за двете не си наясно, ама хайде), а сега се оказва, че дори знаеш какви са ни отношенията с родителите ми. И какво общо има това? С тъпата путка не уцели, съжалявам, ама няма никакъв шанс да ме засегнеш, каквито и каруцарки приказки от ежедневието си да употребиш. Само показваш за пореден път колко неспособен си да си защитиш тезата, ако въобще имаш такава.
    Препрочети си постовете - мрън, мрън, мрън и дотам. Хиляда пъти зададох въпроса каква е вашата идея?
    Човекът се ядоса и малко прекали , за това че те обиди, но ти не се усещаш ,че си го просиш .... какво ще кажеш за пенсионерите и огромните суми , които държавата иска от хората , за всякакви глупости , глоби и тнт А? НИЩО . жена в чужбина...

Град
    Niggaland
    Че глобите са част от контрола, от законите. Кажи ми една несправедлива глоба. ДОД е 10%, кажете колко други страни имат такъв ?
    n00bs

Мега фен
    Извинявай, "средностатистически българин" в тоя контекст е комплимент?

Гражданско общество. Хората да упражняват контрол и чрез недоволството си и да не допускат такива самовлюбени отрепки да си разиграват коня. Няма абсолютно никакво значение за кого ще гласуваш на изборите, защото при сегашната система който и да дойде нищо няма да се промени.
    Оставено без контрол което и правителство ще се изроди, "всяка власт развращава, абсолютната власт развращава абсолютно.”-барон Ектън, тва трябва да го знаеш, нали си много "образована"?
    Те така, искам да има силно общество, хората да не си затварят очите пред свинщините на никой. Все ми е тая дали Бойко или Станишев ще управлява, ако има силна и независима съдебна власт и отговарят за грешките си.
    Правата и свободите не се дават даром. Хората трябва да се борят за тях, това е идеята. Това е тезата.
    Като някой не върши своята обществена работа всеки порядъчен човек има право да го сочи и плюе.

klimatronik, въобще не съм искал да я обиждам, просто наричам нещата с истинските им имена.
    Не може млада дама твърдяща че е студентка по право в чужбина, както сама изтъкна няколко пъти да говори по тоя начин.
    И да, Violenza ще ти натяквам къде и какво си казала че учиш просто защото го намирам за много смешно.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Че глобите са част от контрола, от законите. Кажи ми една несправедлива глоба. ДОД е 10%, кажете колко други страни имат такъв ?
    Въпроса не е колко е, а къде отива и за какво.

Град
    Niggaland
    Вие какво мислите, че някой ще тръгне да си прибира ДОД ?
    Как мислите се издържат общините, държавните служители ?
    n00bs

Мега фен
    измислят всякакви глоби и начини, с които да ти вземат парите! не знаех, това не го знаеше...... не можеш например да си отвориш магазин, защото трябва да платиш сумати пари за данъци .. В коя друга държава е така? Само тук държавата е срещу теб

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    asd
    Което впрочем ме кара да попитам - защо се продължава с политическия театър, вместо да се налази съдебната палата и да се търси отговорност от онези, които трябваше да защитават правата ни ?

Мега фен
    ДОД отиваше направо в държавния бюджет, не в общините доколкото си спомям. Като каза служители, друг е въпроса каква дива бюрокрация е в тея общини.
    Идеята ми не беше че някой си ги прибира в джоба по пътя към бюджета, а че държавните поръчки се дават винаги на калпави, близки до властта фирми и не се дават за да се върши работа, а за да се облагодетелстват конкретни личности.

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    измислят всякакви глоби и начини, с които да ти вземат парите! не знаех, това не го знаеше...... не можеш например да си отвориш магазин, защото трябва да платиш сумати пари за данъци .. В коя друга държава е така? Само тук държавата е срещу теб
    Във всяка държава си има данъци, те са в основата на издръжката й. Глоби трябва да има също. Правиш всичко законно, не те глобяват. Елементарно е.
    n00bs

Град
    Niggaland
    Държавните поръчки в 90% от случайте се дават на калпави фирми, близки до властта, няма значение от партията. То иначе ако не са държавните поръчки и разни субсидии, кой ще се набута да е депутат.
    n00bs

Мега фен
    Държавните поръчки в 90% от случайте се дават на калпави фирми, близки до властта, няма значение от партията. То иначе ако не са държавните поръчки и разни субсидии, кой ще се набута да е депутат.
    И аз това казвам. Всъщност на хората от това им писна и срещу това протестират, не толкова срещу конкретна партия.
    Просто за много хора ножа опря до кокала и не знаят къде на къде да хванат.

Мега фен
    Във всяка държава си има данъци, те са в основата на издръжката й. Глоби трябва да има също. Правиш всичко законно, не те глобяват. Елементарно е.
    ти си сляп! Едно е данъци, друго е нечовешко високи данъци. ЕДНО Е ГЛОБИ, ДРУГО Е ВСЕВЪЗМОЖНИ ГЛОБИ БЕЗ ПОКРИТИЕ ...
    И елементарно лотсън - в развитите страни, ако искаш да направиш бизнес или ресторант - държавата ти помагаааа дават ти средстваа а туук ти искат повече пари от колкото ще изкарваш

Град
    Niggaland
    70% от хората не знаят против какво протестират и фъфлят едни и същи неща, комунизъм, 23 години преход, бедност, глад, държавата. Ей това са им заучените думи като им вземат интервю.
    n00bs

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Което впрочем ме кара да попитам - защо се продължава с политическия театър, вместо да се налази съдебната палата и да се търси отговорност от онези, които трябваше да защитават правата ни ?
    Защото се предполага че съдебната власт е независима и върху нея не би трябвало да е възможно да се оказва натиск.
    Това едно, второ че хората нямат никаква вяра в съдебната система, мисля че няколко пъти я обявяват за най-корумпираната система в разни статистики.

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    И елементарно лотсън
    не искам да се заяждам (ЧЕСТНО) ама не би трябвало да имаш мнение по сериозни въпроси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си