- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Възможно ли е да спрът бет 365 ?
като си толко умна що дойде да си показваш умноста в темата ми бе , патко заспала ? не ми пращай лапешки емотиконки проста курва никой не ти е искал начина на изразяване начина ми на изразяване към боклуци като теб ще е винаги еднакъв ще ти се изпразвам в устата а след тва ще ти бия шута боклук смачкан
Мисля, че всички видяха кой е боклука. Правиш тема, аз съм в пълното си право да пиша в нея, като не искаш критика, недей да пишеш. Боклук съм била, доста съм далеч от боклук, ама ти такова нещо не си виждал, във твоите среди само отрепки има и малкото ти мозъче не може да приеме, че света не е устроен както ти си мислиш. Ще си слагам колкото си искам емотиконки![]()
![]()
абе боклук БОКЛУК си , кво писа ти по темата бе майкати да еба ? проста искаш ли да те намеря и да ти счупя костите проста курва , не пишеш по темата а имаш право и аз имам право да те намеря и да си направя квото искам с тебе ? чаткаш ли курва проста кои всички са видяли бе лапе ти на 16 год с 2 лв в джоба ми се прайш на много голяма ? ще бачкаш като сервитьорка до края на скапания си живот боклук смачкан .. пиши ако искаш с червен цвят постовете ти като мензиса ти , и си слагай ретардските емотиконки и се мисли за забавна проста овца..