.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Banned
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Може да съм на 16, ама ако някой види моят начин на изразяване и аргументиране и твоето жалко подобие на изречение, какво ще си помисли... то вече да ти писне от глупави хора

като си толко умна що дойде да си показваш умноста в темата ми бе , патко заспала ? не ми пращай лапешки емотиконки проста курва никой не ти е искал начина на изразяване начина ми на изразяване към боклуци като теб ще е винаги еднакъв ще ти се изпразвам в устата а след тва ще ти бия шута боклук смачкан

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pi4a2 Виж мнението
    като си толко умна що дойде да си показваш умноста в темата ми бе , патко заспала ? не ми пращай лапешки емотиконки проста курва никой не ти е искал начина на изразяване начина ми на изразяване към боклуци като теб ще е винаги еднакъв ще ти се изпразвам в устата а след тва ще ти бия шута боклук смачкан
    осъзнаваш ли колко си жалък?

Banned
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    осъзнаваш ли колко си жалък?
    ти осъзнаваш ли ква отрепка на инвалидна количка си висяща цял ден в форум, а мангал ? умри в лайна

Голям фен Аватара на JuStElly
    Цитирай Първоначално написано от pi4a2 Виж мнението
    Мисля, че всички видяха кой е боклука. Правиш тема, аз съм в пълното си право да пиша в нея, като не искаш критика, недей да пишеш. Боклук съм била, доста съм далеч от боклук, ама ти такова нещо не си виждал, във твоите среди само отрепки има и малкото ти мозъче не може да приеме, че света не е устроен както ти си мислиш. Ще си слагам колкото си искам емотиконки

Banned
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Мисля, че всички видяха кой е боклука. Правиш тема, аз съм в пълното си право да пиша в нея, като не искаш критика, недей да пишеш. Боклук съм била, доста съм далеч от боклук, ама ти такова нещо не си виждал, във твоите среди само отрепки има и малкото ти мозъче не може да приеме, че света не е устроен както ти си мислиш. Ще си слагам колкото си искам емотиконки
    абе боклук БОКЛУК си , кво писа ти по темата бе майкати да еба ? проста искаш ли да те намеря и да ти счупя костите проста курва , не пишеш по темата а имаш право и аз имам право да те намеря и да си направя квото искам с тебе ? чаткаш ли курва проста кои всички са видяли бе лапе ти на 16 год с 2 лв в джоба ми се прайш на много голяма ? ще бачкаш като сервитьорка до края на скапания си живот боклук смачкан .. пиши ако искаш с червен цвят постовете ти като мензиса ти , и си слагай ретардските емотиконки и се мисли за забавна проста овца..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си