- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Възможно ли е да спрът бет 365 ?
"Вие попаднахте на тази страница, защото достъпът до сайта е ограничен във връзка с изпълнение на Разпореждане от 17.06.2013 г. на Софийски районен съд.
Да им умрат децата от паралич, гонорея Божков прасето от сол в бъбреците, сега кво да правя, откъде да си търся 250-те точки цялата им рода в един гроб да се сгъне, а да нямат пари за погребение, всичките приходи от Еврофутбол за лекарства да си плащат
Секс в Хаити, френски кибрити
най-вероятно ще затворят но не всички но повечето,още от 1 година се говори по тоя въпрос......и пак някой хора ще се ушият от пари с тая далавера не им ли стигна дано ташаците им да изсъхнат
Мисля, че всички видяха кой е боклука. Правиш тема, аз съм в пълното си право да пиша в нея, като не искаш критика, недей да пишеш. Боклук съм била, доста съм далеч от боклук, ама ти такова нещо не си виждал, във твоите среди само отрепки има и малкото ти мозъче не може да приеме, че света не е устроен както ти си мислиш. Ще си слагам колкото си искам емотиконки![]()
![]()
абе боклук БОКЛУК си , кво писа ти по темата бе майкати да еба ? проста искаш ли да те намеря и да ти счупя костите проста курва , не пишеш по темата а имаш право и аз имам право да те намеря и да си направя квото искам с тебе ? чаткаш ли курва проста кои всички са видяли бе лапе ти на 16 год с 2 лв в джоба ми се прайш на много голяма ? ще бачкаш като сервитьорка до края на скапания си живот боклук смачкан .. пиши ако искаш с червен цвят постовете ти като мензиса ти , и си слагай ретардските емотиконки и се мисли за забавна проста овца..
смешен
смешен е баща ти педофила който уби майкати , а ти живееш в социален дом като нищо мога да те намеря и да приключиш ебания си живот още утре чаткаш ли тъпако, умри пред компа от затлъстяване и лайната да ти излезат през устата боклук
Мухахаха, доказващ се по форумите смешник, на когото мечтата му е да го дават по TLC в "Моето дебело тяло"
Пхахаха!!! Стана ми някак жалко и отчасти гадно, че това леке е българчеСигурно и мене ще започне да ме псува на майка, баща... Дано някога осъзнае колко е прост и, че вместо да залага, трябва да си обогати знанията по Български език
![]()
ей боклук
чуваш ли боклук
пу деба мама му боклук сплескан тъп боклук
ясно ли е, боклук