.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Banned
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    осъзнаваш ли колко си жалък?
    ти осъзнаваш ли ква отрепка на инвалидна количка си висяща цял ден в форум, а мангал ? умри в лайна

"Вие попаднахте на тази страница, защото достъпът до сайта е ограничен във връзка с изпълнение на Разпореждане от 17.06.2013 г. на Софийски районен съд.

Да им умрат децата от паралич, гонорея Божков прасето от сол в бъбреците, сега кво да правя, откъде да си търся 250-те точки цялата им рода в един гроб да се сгъне, а да нямат пари за погребение, всичките приходи от Еврофутбол за лекарства да си плащат
    Секс в Хаити, френски кибрити

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    "Вие попаднахте на тази страница, защото достъпът до сайта е ограничен във връзка с изпълнение на Разпореждане от 17.06.2013 г. на Софийски районен съд.

Да им умрат децата от паралич, гонорея Божков прасето от сол в бъбреците, сега кво да правя, откъде да си търся 250-те точки цялата им рода в един гроб да се сгъне, а да нямат пари за погребение, всичките приходи от Еврофутбол за лекарства да си плащат
    мухахахахахахахахаха

най-вероятно ще затворят но не всички но повечето,още от 1 година се говори по тоя въпрос......и пак някой хора ще се ушият от пари с тая далавера не им ли стигна дано ташаците им да изсъхнат

Голям фен Аватара на JuStElly
    Цитирай Първоначално написано от pi4a2 Виж мнението
    като си толко умна що дойде да си показваш умноста в темата ми бе , патко заспала ? не ми пращай лапешки емотиконки проста курва никой не ти е искал начина на изразяване начина ми на изразяване към боклуци като теб ще е винаги еднакъв ще ти се изпразвам в устата а след тва ще ти бия шута боклук смачкан
    Мисля, че всички видяха кой е боклука. Правиш тема, аз съм в пълното си право да пиша в нея, като не искаш критика, недей да пишеш. Боклук съм била, доста съм далеч от боклук, ама ти такова нещо не си виждал, във твоите среди само отрепки има и малкото ти мозъче не може да приеме, че света не е устроен както ти си мислиш. Ще си слагам колкото си искам емотиконки

Banned
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Мисля, че всички видяха кой е боклука. Правиш тема, аз съм в пълното си право да пиша в нея, като не искаш критика, недей да пишеш. Боклук съм била, доста съм далеч от боклук, ама ти такова нещо не си виждал, във твоите среди само отрепки има и малкото ти мозъче не може да приеме, че света не е устроен както ти си мислиш. Ще си слагам колкото си искам емотиконки
    абе боклук БОКЛУК си , кво писа ти по темата бе майкати да еба ? проста искаш ли да те намеря и да ти счупя костите проста курва , не пишеш по темата а имаш право и аз имам право да те намеря и да си направя квото искам с тебе ? чаткаш ли курва проста кои всички са видяли бе лапе ти на 16 год с 2 лв в джоба ми се прайш на много голяма ? ще бачкаш като сервитьорка до края на скапания си живот боклук смачкан .. пиши ако искаш с червен цвят постовете ти като мензиса ти , и си слагай ретардските емотиконки и се мисли за забавна проста овца..

anonymous895156
    Guest
    смешен

Banned
    смешен е баща ти педофила който уби майкати , а ти живееш в социален дом като нищо мога да те намеря и да приключиш ебания си живот още утре чаткаш ли тъпако, умри пред компа от затлъстяване и лайната да ти излезат през устата боклук

anonymous895156
    Guest
    Мухахаха, доказващ се по форумите смешник, на когото мечтата му е да го дават по TLC в "Моето дебело тяло"

Banned
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Мухахаха, доказващ се по форумите смешник, на когото мечтата му е да го дават по TLC в "Моето дебело тяло"

на теб мечтата ти е да сваляш инвалиди от интернет бе , ти самия си инвалид и боклук ще те намеря и ще чукам майкати пред тебе боклук сакат

anonymous929647
    Guest
    Пхахаха!!! Стана ми някак жалко и отчасти гадно, че това леке е българче Сигурно и мене ще започне да ме псува на майка, баща... Дано някога осъзнае колко е прост и, че вместо да залага, трябва да си обогати знанията по Български език

Banned
    Цитирай Първоначално написано от RadiND Виж мнението
    Пхахаха!!! Стана ми някак жалко и отчасти гадно, че това леке е българче Сигурно и мене ще започне да ме псува на майка, баща... Дано някога осъзнае колко е прост и, че вместо да залага, трябва да си обогати знанията по Български език
    абе боклук нали ти видях насраната тема в раздел секс, как завиждаш на по добре изглеждащите от тебе момичета .. ти си лекето и мистър пропар няма да ти помогне за да не си такова , по добре е насочи към цианкалий боклук

Супер фен Аватара на tireheb
    ей боклук
    чуваш ли боклук
    пу деба мама му боклук сплескан тъп боклук
    ясно ли е, боклук

Banned
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    ей боклук
    чуваш ли боклук
    пу деба мама му боклук сплескан тъп боклук
    ясно ли е, боклук
    не може да бъдеш забавен боклук обезобразен скапан