.
Отговор в тема
Страница 8 от 12 ПървиПърви ... 456789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 284
    Мега фен Аватара на RagioL
    Аргументация.

Кой не обича стабилните доводи?!

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    И аз съм квалифицирана като такава ама кво да се прави
    Рагиола е пристрастен по темата щото не обича пишки и не разбира тия дето ги обичат.

Мъжете сме по-малко от жените а обратните още повече прецакват нещата.

На Рагиола му изпуши процесора и започна да говори за себе си в трето лице.

http://www.youtube.com/watch?v=j4GmyOPYY-g

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Мъжете сме по-малко от жените а обратните още повече прецакват нещата.
    ахамм и то после ревеме ние жените че нямало мъже пък те се харесват едни други
    апф противнa работа

Цитирай Първоначално написано от ndesign Виж мнението
    Еми да горките психари, колко нормални неща правят в техния си живот, а ние ги държим по затворите, ама че сме несправедливи...
    А защо не е нормално да си Гей и защо това е болест?
    А когато човек е болен, ние не го отбягваме и не го съдим за това, а се опитваме да му помогнем да се излекува... а когато една болест се остави да се развива (насърчава), тя не води до нищо добро.
    А за разлика от болестите, хомосексуалността не се лекува. Да, може да бъде подтисната, но самото "лечение" би допринесло за раздвояване на личността, интернализирана хомофобия, психични заболявания или самоубийство ..
    Предварително знам, че това е целта на лечението, а именно хората да намразят себе си и да се отвратят от това което са всъщност, за да започнат нов живот, изпълнен с лъжа и презрение към себеподобни.
    Тук обаче разбирам, че научните аргументи не са в състояние да променят факта, че за теб хомосексуалността е болест. Тъй като за пореден път ще изразяваме лично мнение, трябва да кажа, че имаме различни разбирания за видовете болести.
    За теб това е болест и гейовете заслужават подобно лечение, но от моя гледна точка това е проява на садизъм и агресия и също е признак за някакво заболяване .. Давай сега, оправдай се, че не си болен
    Друго .. как въобще е възможно да правите такива сравнения ? Беше гей с убиец, а сега и гей с наркоман и гей-пушач ..
    Относно "насърчаването на болести", също си доста незапознат. Никой не насърчава хората да бъдат гейове ..

Мега фен Аватара на 102
    "Никой не насърчава хората да бъдат гейове.." - Това беше добро.

ахамм и то после ревеме ние жените че нямало мъже пък те се харесват едни други
    апф противнa работа

Както се казва, когато принца зареже принцесата зареди друг принц, нещо в приказката не е наред.

И после принца и принца си имат дете и детето го питат кой е мама и кой тати и то не знае

Мега фен Аватара на Chacho
    И после принца и принца си имат дете
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

имах предвит да си осиновят моя грешка

И после принца и принца си имат дете и детето го питат кой е мама и кой тати и то не знае
    Може да ти се струва смешно, но истината е, че този модел се променя.. При тях няма мама и тати .. Има двама бащи или две майки .. Ти да не си мислиш, че ще си играят на мъж и жена :

Да но е редно едон дете да има и баща и майка от два различни пола . Поне аз така смятам.

Да но е редно едон дете да има и баща и майка от два различни пола . Поне аз така смятам.
    Сираците и полусираците?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Chacho, кефиш ме.

Вчера гледах един филм, в който главният герой беше гей. Беше спечил първо място в някакъв журналистически конкурс и когато го награждаваха, той каза на всички, че е гей. Та някъде измежду всичките приказки за това как му е омръзнало да е сам и как не иска да се преструва пред най-близките си, каза нещо, което дълбоко се отпечата в съзнанието ми. И то беше: It's just love. What are you all scared of?
    Сексуалността е нещо много лично и смятам, че нито е нужно да става публично достояние (демек всички да знаят, още повече пък да се парадира с това), нито че който и да било има право да ти се бърка в това с кой спиш. Става въпрос и за хетеросексуалните.
    Сега, на мен също ми е гнусно да гледам как двама мъже се фръцкат като курви, също толкова ми е противно да гледам момичета, които се държат по този начин. Също много мразя хора, които се изчерпват само със сексуалността си (не знам дали ме разбирате). Още повече - смятам, че ние сме първо хора с мисли и чувства, а едва след това се делим на мъже и жени, хомосексуални и хетеросексуални.
    Освен това, сетих се за една история (реална) - в МОЛ вървят двама мъже, хванати за ръце. Зад тях са майка и детето ѝ. Майката изказва възмущението си, а детето (пет-шест годишно) казва: "Какво лошо има, нали се обичат?" Та ето - малко дете, чийто мозък не е промит от предразсъдъците на възрастните, смята хомосексуализма за нещо нормално.
    А най-тъпият аргумент е "защото прадедите ни са казали, че не е нормално". 'Щото нашите "прадеди" са смятали, че да обвиняваш момичета във вещерство и да ги изгаряш на клада е нормално, ама...

Мега фен Аватара на 102
    Примерът с детето е малко неуместен....

Homosexuality is found in over 450 species.
    Homophobia is found in only one ..

Според мен това доказва много добре кое е нормално и кое не

Голям фен Аватара на stambelan
    Ако открито се противопоставям срещу хомосексуалистите, които разрушават българските традиции, морал и култура и това ме прави хомофоб - ДА аз съм хомофоб!
    Ако открито се противопоставям срещу имигрантите, които са чужди на нашата култура и заемат нашите работни места, докато ние гладуваме и това ме
    прави хомофоб - ДА аз съм хомофоб!
    Ако открито се противопоставям срещу циганите, които живеят на наш гръб,
    крадат ни, ограбват ни и изнасилват жените ни и това ме прави хомофоб -
    ДА аз съм хомофоб!
    Е щом това е вашето определение за хомофобия, аз с гордост мога да се
    наричам хомофоб!
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Цитирай Първоначално написано от stambelan Виж мнението
    Ако открито се противопоставям срещу хомосексуалистите, които разрушават българските традиции, морал и култура и това ме прави хомофоб - ДА аз съм хомофоб!
    Ако открито се противопоставям срещу имигрантите, които са чужди на нашата култура и заемат нашите работни места, докато ние гладуваме и това ме
    прави хомофоб - ДА аз съм хомофоб!
    Ако открито се противопоставям срещу циганите, които живеят на наш гръб,
    крадат ни, ограбват ни и изнасилват жените ни и това ме прави хомофоб -
    ДА аз съм хомофоб!
    Е щом това е вашето определение за хомофобия, аз с гордост мога да се
    наричам хомофоб!

Хомофобията е дискриминация срещу хомосексуалността .. Тя не включва нито имигранти, нито цигани ..

Цитирай Първоначално написано от GUEST000 Виж мнението
    А за разлика от болестите, хомосексуалността не се лекува. Да, може да бъде подтисната, но самото "лечение" би допринесло за раздвояване на личността, интернализирана хомофобия, психични заболявания или самоубийство...
    Това е реаултат от неправилно лечение. На първо място, за да се проведе лечение, е необходимо пациента да го желае. На сила не става.
    Предварително знам, че това е целта на лечението, а именно хората да намразят себе си и да се отвратят от това което са всъщност, за да започнат нов живот, изпълнен с лъжа и презрение към себеподобни.
    Не говоря за такова лечение. Как можеш предварително за знаеш за целта на нещо, в което не участваш лично? Някаква предубеденост може би?
    Тук обаче разбирам, че научните аргументи не са в състояние да променят факта, че за теб хомосексуалността е болест. Тъй като за пореден път ще изразяваме лично мнение, трябва да кажа, че имаме различни разбирания за видовете болести.
    Къде са научните аргументи? Науката е безсилна по въпроса. Естествено че всеки изразява лично мнение и се опитва да го подкрепи с каквото може. Практика, логика, доводи и тнт...
    За теб това е болест и гейовете заслужават подобно лечение, но от моя гледна точка това е проява на садизъм и агресия и също е признак за някакво заболяване .. Давай сега, оправдай се, че не си болен
    Всеки си има някакви неща за оправяне (лекуване), включително и аз, но не са свързани със сексуалната ми ориентация. Никъде не казвам че едно лечение трябва да е насила и да е проява на садизъм и агресия. Лекува се този които го осъзнава и избира да се промени. Насила не става. Има лечение за всяка объркана представа за реалността.
    Друго .. как въобще е възможно да правите такива сравнения ? Беше гей с убиец, а сега и гей с наркоман и гей-пушач...
    То е ясно че нещата са различни, но крайния резултат е еднакъв: Реалният свят бива заместен от някаква илюзия която постепенно унищожава индивида. Психически или физически. И лечението в основата си е сходно: Да се изкара човека от "Матрицата", но не на сила... трябва сам да си избере "Синьото" хапче.
    Относно "насърчаването на болести", също си доста незапознат. Никой не насърчава хората да бъдат гейове
    Това се обясни вече и от други в предишните страници, но няма кой да чете. Накратко: ако едно общество приеме нещо за нормално, все повече хора биха били непредпаливи и изкушени да го пробват. И в случая с гейовете, ако си във възрастта в която се формира сексуалността ти, е много опасно да "пробваш" някакви неща, ей тъй за кеф... защото лесно могат да се превърнат в навик. Точно както става с наркотиците, цигарите и всякакви опиати... ето и връката - в същностите, а не в конкретните дейности...

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Примерът с детето е малко неуместен....
    Защо?

Цитирай Първоначално написано от ndesign Виж мнението
    Накратко: ако едно общество приеме нещо за нормално, все повече хора биха били непредпаливи и изкушени да го пробват. И в случая с гейовете, ако си във възрастта в която се формира сексуалността ти, е много опасно да "пробваш" някакви неща, ей тъй за кеф... защото лесно могат да се превърнат в навик. Точно както става с наркотиците, цигарите и всякакви опиати... ето и връката - в същностите, а не в конкретните дейности...
    Какви цигари и наркотици пак са ти в главата ? Излагаш се с брутално тъпа логика .. Кой ще опита нещо, което смята за противно за да се окаже, че му харесва ? ТОВА Е СЕКСУАЛНОСТ и тя не се променя всеки ден в зависимост от настроението. Не може човек в понеделник да харесва жени, във вторник мъже, а в сряда да е*е кози и по-добре да не продължавам с дните от седмицата ..
    Изяснихме темата със сексуалността, а сега ще насоча вниманието си към твоята "мисъл" ..
    Няколко въпросчета по темата:
    Ако утре разрешат гей браковете, ти ще се омъжиш ли само защото вече е нормално ?
    Ще правиш ли секс с мъж, защото другите го правят, въпреки че на теб не ти харесва ?
    Ще се пристрастиш ли към секса с мъже, който в твоите очи изглежда като примамлив наркотик без право на отказ ?
    Ще се изкушиш ли да правиш нещо, което смяташ за противно и ненормално ?
    Тъпи въпроси за тъпи отговори ... Ама май не мислиш като ги пишеш тея умни мисли ..
    Сега се опитай да се поставиш на мястото на един гей .. Представи си, че живееш в свят, в който е нормално ненормалното .. иначе - мъже с мъже и жени с жени .. Тогава ти осъзнаваш, че харесваш жени ..
    Хората смятат това за гнусно и противно, но ти не мислиш така .. Как ще се почувстваш ако някой ти каже, че трябва да се лекуваш ? Ще успееш ли да принудиш себе си да обичаш мъже и да правиш секс с тях ? Ще лъжеш ли хората, че харесваш мъже, само защото трябва да се криеш ? ЩЕ СЕ ПОДЛОЖИШ ЛИ НА ЛЕЧЕНИЕТО ?
    Помисли внимателно ..
    Относно възрастта, в която се формира сексуалност си страшно незапознат. Нищо не пречи на един гей да израстне в хетеросексуално семейство, с хетеросексуални приятели и това да не променя факта, че е гей. Но когато стане въпрос за хетеросексуален в среда на хомосексуални става опасно и всичко опира до показност, парадиране, внушения и се стига до зараза и неизбежно приемане на хомосексуалността като единствен път в живота ...
    Жалки оправдания имаш, когато стане въпрос за гейове.
    Ако смяташ да отговаряш на мой цитат трябва да те предупредя, че се хвърляш в дълбоки, тъмни води .. Миризливото рибарче се отказа ..

"Науката е безсилна по въпроса" - ПЪЛЕН МИНУС ! ..
    Последно редактирано от GUEST000 : 06-19-2013 на 01:17

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

Чачо
    При сираците нещата са различни . Говорим затова че единят или двамата родители на тях са починали . Но са били жена и мъж . Това с гейовете и децата вече е съвсем друг въпрос.

Каква е разликата? Не израстват ли децата добре с един родител? Щото твърдиш, че е важно да има баща и майка. Оказва се, че не е чак толкова определящо. Дали няма вероятност и еднополовите родители да не са особено определящи за детето?

Какви по-конкретно проблеми изпитва детето с хомосексуални родители? Другите ще го гледат странно и ще го ебават - нищо по-различно от по-пълните деца. Какво им пречи да го възпитават, какво точно ще му липсва, как ще му се изроди характера?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си