- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да кажа на майка ми?
Здравейте, за първи път пиша тук, но вече не знам от кой да търся съвет и реших да се обърна тук. И така, имам си приятел, но не сме правили секс, обаче преди известно време получих световъртеж, гадене, болки в корема и родителите ми мислят че съм бременна сега, защото ми закъснява цикъла...Как да ги обедя, че не е така, не ми вярват, сега не си говорим, пренебрегват ме...какво да правя?
ами казах им да отидем и на гинеколог и тест да си направя, но те даже не искаха и да ме чуят
Подкрепям горното мнение и след това им го покажи пред очите и да са спокойни. Бъди спокойна и им обясни, че трябва да ти имат вяра.
Родителите ти и цикъла ли ти следят ? Ами надуй корема, явно вече са го приели.
n00bs
Отиди на гинеколог,щом нямаш какво да криеш.Така ще ги убедиш най-ефективно.
хвани се на бас с тях за пари, че до 9 месеца нема да родиш нищо и тамън ще си изкараш парите![]()
Не знам как те знаят дали си правила секс по-добре от теб ..![]()
![]()
![]()
Отиди на гинеколог с майка ти , няма как да не се убеди щом й го казва доктор ;д![]()
А може би си ги лъгала за нещо друго и сега ти нямат доверие.. В крайна сметка, както казаха другите, взимаш тест, показваш го и си готова! Но за в бъдеще тежко ти и горко !![]()
Отиди на генеколог с нея.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Направи тест и им го дай.... баси родителите...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Почни да твърдиш и ти, че са бременни. И кажи на баща си, че няма да го заведеш на гинеколог.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Като не ти се надуе корема лесни ще разбератили отиваш с майка ти на генеколог!
Кажи им, че си направила аборт и няма нужда от притеснения.![]()
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Е като не си правила секс няма как да си бременна може просто да ти е прилошало
Баахти родителите да и да си бременна как ще те пренебрегват бе ?!
Моят съвет е да им поставиш час по скоро въпросът за доверието и личният ти живот. Да ходиш с майкати на гинеколог е унижение, поне според мен. Кажи им че е време да осъзнаят,че не си дете и че рано или късно ще правиш секс и че за тях е по- добре да го осъзнаят сега. Ами ако се наложи да им споделиш нещо от сексуалния си живот,ако имаш нужда от съвет. Питай майка си пак ли така ще реагира!!!!!Ами и да си бременна какво от това....така ли мисли тя че трябва да се държи???Абсурдно е на твое място щях да съм обидена.
Може би има причина за недоверието от тяхна страна, а ако няма, тогава трябва сериозно да си поприказваш с тях относно причината за тяхното държание към теб. Това, че имаш приятел, не значи на 100%, че си правила секс, камо ли пък да си бременна и те трябва да разберат това. Най-добре отиди на лекар, ама не гинеколог, а обикновен, за да си направиш изследвания и да разбереш причината за световъртежите и другите неща. И освен това - споделяш ли достатъчно със семейството си? Ако не, то трябва да започнеш и нищо чудно, че ти нямат доверие!![]()
какъв гинеколог,като не ти е добре отиди на лекар,може да ти има нещо друго.
щом не си правила секс и теста не ти трябва.обърни внимание на здравето си,макар и родителите ти да не те подкрепят.