.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    ilovechokolate
    Guest

Unhappy Как да кажа на майка ми?

Здравейте, за първи път пиша тук, но вече не знам от кой да търся съвет и реших да се обърна тук. И така, имам си приятел, но не сме правили секс, обаче преди известно време получих световъртеж, гадене, болки в корема и родителите ми мислят че съм бременна сега, защото ми закъснява цикъла...Как да ги обедя, че не е така, не ми вярват, сега не си говорим, пренебрегват ме...какво да правя?

Направи си тест?

ilovechokolate
    Guest
    ами казах им да отидем и на гинеколог и тест да си направя, но те даже не искаха и да ме чуят

Отиди до аптеката и си купи. Друго не можеш да направиш.

Голям фен Аватара на shusha
    Подкрепям горното мнение и след това им го покажи пред очите и да са спокойни. Бъди спокойна и им обясни, че трябва да ти имат вяра.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Родителите ти и цикъла ли ти следят ? Ами надуй корема, явно вече са го приели.
    n00bs

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    баси родителите

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Отиди на гинеколог,щом нямаш какво да криеш.Така ще ги убедиш най-ефективно.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    хвани се на бас с тях за пари, че до 9 месеца нема да родиш нищо и тамън ще си изкараш парите

Фен
    Цитирай Първоначално написано от nationalAdvisor Виж мнението
    Отиди до аптеката и си купи. Друго не можеш да направиш.
    +

Фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Родителите ти и цикъла ли ти следят ? Ами надуй корема, явно вече са го приели.
    Сигурно вече обсъждат какво ще е

Не знам как те знаят дали си правила секс по-добре от теб ..
    Отиди на гинеколог с майка ти , няма как да не се убеди щом й го казва доктор ;д

А може би си ги лъгала за нещо друго и сега ти нямат доверие.. В крайна сметка, както казаха другите, взимаш тест, показваш го и си готова! Но за в бъдеще тежко ти и горко !

Отиди на генеколог с нея.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Направи тест и им го дай.... баси родителите...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Chacho
    Почни да твърдиш и ти, че са бременни. И кажи на баща си, че няма да го заведеш на гинеколог.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Почни да твърдиш и ти, че са бременни. И кажи на баща си, че няма да го заведеш на гинеколог.
    +1 . С техните камъни по техните глави

Като не ти се надуе корема лесни ще разберат или отиваш с майка ти на генеколог!

Кажи им, че си направила аборт и няма нужда от притеснения.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен Аватара на baby_baby
    Е като не си правила секс няма как да си бременна може просто да ти е прилошало

Баахти родителите да и да си бременна как ще те пренебрегват бе ?!

Моят съвет е да им поставиш час по скоро въпросът за доверието и личният ти живот. Да ходиш с майкати на гинеколог е унижение, поне според мен. Кажи им че е време да осъзнаят,че не си дете и че рано или късно ще правиш секс и че за тях е по- добре да го осъзнаят сега. Ами ако се наложи да им споделиш нещо от сексуалния си живот,ако имаш нужда от съвет. Питай майка си пак ли така ще реагира!!!!!Ами и да си бременна какво от това....така ли мисли тя че трябва да се държи???Абсурдно е на твое място щях да съм обидена.

Може би има причина за недоверието от тяхна страна, а ако няма, тогава трябва сериозно да си поприказваш с тях относно причината за тяхното държание към теб. Това, че имаш приятел, не значи на 100%, че си правила секс, камо ли пък да си бременна и те трябва да разберат това. Най-добре отиди на лекар, ама не гинеколог, а обикновен, за да си направиш изследвания и да разбереш причината за световъртежите и другите неща. И освен това - споделяш ли достатъчно със семейството си? Ако не, то трябва да започнеш и нищо чудно, че ти нямат доверие!

какъв гинеколог,като не ти е добре отиди на лекар,може да ти има нещо друго.
    щом не си правила секс и теста не ти трябва.обърни внимание на здравето си,макар и родителите ти да не те подкрепят.

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Е като не си правила секс няма как да си бременна може просто да ти е прилошало
    Може да е непорочно зачатие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си