- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Не само ти и Димитър ще участвате в него и не мисля, че... как да се изразя... не мисля, че на някой му пука!...
И айде малко спрете да спамите. Иии dimitar., може аз да не съм никаква да те гоня от темата, но и ти не си никакъв, че да я пълниш със спам!!![]()
Развалихте ни хубавата тема!Ся не ми казвайте, че съм завиждала, не ми дръжте сметка за това дали съм груба или не! Нямаше да съм груба преди 10 страници, но сега вече ми писна.
![]()
Как се развиват нещата в темата: 3-4 поста по темата и някой ОТНОВО споменава нещо и възражда спора. Когато най-накрая той бива прекъснат и се заговори малко за кандидатстване пак се появява някой, който решава, че на всички ни пука за мнението му.
Айде млъкнете най-накрая и спрете да се занимавате с това кой какъв е и какъв не е. И тая тема не е място да се хвалите за това или онова, защото съм сигурна, че всеки един от пишещите тук има с какво да се похвали, но тактично си го премълчава. А колкото за БАЛ-а - да не е особен показател. Иии dimitar., спести си коментара, че не с това се хвалиш, защото НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА.
П.П. По-добре си спестете жалките постове, в който ще ми обяснявате защо не съм права. ТОВА МИ Е ПОСЛЕДНОТО ОФТОПИК МНЕНИЕ И НЯМА ДА ОТГОВАРЯМ НА ПРОВОКАЦИИ И ГЛУПОСТИ, КАТО ТОВА, ЧЕ СЪМ ЗЛОБЕЕЛА, ЗАВИЖДАЛА ИЛИ КОЙ ЗНАЕ КАКВО ОЩЕ!!!![]()