.
Отговор в тема
Страница 63 от 81 ПървиПърви ... 135359606162636465666773 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 551 до 1 575 от общо 2018
    Повече от фен
    Как си с четенето с разбиране? Нали това измерва прословутата PISA? Четирите шестици, за които написах, са резултат на 4 деца по математика в съвсем обикновено ОУ ( до 7 клас) , в което засилени занимания по математика няма. А ти намесваш резултати на ПМГ Димитровград на ДЗИ, за които не съм отворила и дума.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
    Как си с четенето с разбиране? Нали това измерва прословутата PISA? Четирите шестици, за които написах, са резултат на 4 деца по математика в съвсем обикновено ОУ ( до 7 клас) , в което засилени занимания по математика няма. А ти намесваш резултати на ПМГ Димитровград на ДЗИ, за които не съм отворила и дума.
    чакай, че пиша на две места едновременно
    Много добре съм с четенето и разбирането, доста хора (много по-изтъкнати от теб) биха ми го потвърдили

anonymous895156
    Guest
    Просто ме дразни, когато започвате да оборвате всеки, който се покаже като можещ и знаещ (и да, подкрепил съм се с аргументи). Кво ви интересува какво казвам за СЕБЕ СИ в крайна сметка? Нали съм от провинцията, така де, май според много хора тук даже няма училища

Повече от фен
    Нека си го потвърждават, написаното като отговор от теб показва недвусмислено друго. И за разлика от теб не се изтъквам с нищо. Форумното изтъкване, ако още не си разбрал, не носи никакви бонуси. Ако пък е и прекомерно, носи само негативи.

anonymous895156
    Guest
    Отново ще отбележа, че всичко започна от момента, в който се карах с някого в една тема и се самоизтъкнах. От тогава при всеки спор се натяква на всички колко съм самовлюбен, първоначално го приех на шега и се самоиронизирах, 3/4 не го разбраха и от тогава се използва срещу мен във всеки спор.

anonymous895156
    Guest

Благодарим ви, приятели!
    С ваша помощ успях да направя ДЕВЕТ страници тролене <333
    въвлечени: много
    изхабени нерви: много
    резултат: не ме ебе, но все пак ви изпързалях яко => яз печеля
    заформени отделни скандали: кеф
    дивиде ет импера: бих могъл.. или пък съм тук точно заради това
    забавление: фуллл
    запълване на свободното време: Определено, а не може да се каже, че е нещо безполезно
    Изследване на хората: След като профилите във вбокс тип folk_blondi ми омръзнаха, а и научих достатъчно за коментиращите, време беше да тествам и връстниците си. Дванайсетокласници, гответе се за догодина, че съм при вас! ;д
    Искам да благодаря на модераторите, тактиката ми е една и съща във всеки сайт, като досега винаги модовете са ме спирали преди апогея. А вие ми помогнахте толкова много )
    Пожелавам успехи на всички при кандидатстването и дано ни приемат на първо желание (най-вече мен, хе-хе)

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Направи ли си статистика, гений? Направо си изпрати проучването в БАН, сигурна съм, че ще го признаят. Ще станеш световно признат учен, най - известния психолог в света. Само продължавай да седиш във форумите и да се правиш на трол, това е най - ефективния начин за психологическо проучване.

anonymous895156
    Guest
    Еми за момента това + ежедневните тестове на познати са ми възможностите. Ти пък и ти недей толкова грубо

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Като си толкова сериозен, реално имаш някакъв вид статистика, който да те отдели от обикновения трол? Конкретни записани наблюдения и анализи на различни явления?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cartwheelzombie Виж мнението
    Като си толкова сериозен, реално имаш някакъв вид статистика, който да те отдели от обикновения трол? Конкретни записани наблюдения и анализи на различни явления?
    аха, ей така ги давам аз. Не може аз да се бъхтя 3 дена, после някой да ми краде статистиката ;д Това допълнително затвърди тезата ми, че:
    Хората са склонни да използват измислени от нищото аргументи и да казват неща, които всъщност не мислят (селяни - софиянци), само за да накърнят достойнството на останалите и да "спечелят" по лесния начин. И това от ранна възраст. Ето как по децата можем да си правим общо мнение за обстановката в света (все пак образът му рефлектира върху тях и те му подражават по един или друг начин)
    Наблюдавам как самохвалството е класифицирано сред ло... /касичката е празна/ за да продължим напред, сложете 0,30 стотинки с ДДС в нея

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от CauseTheScene Виж мнението
    @ewtimow - колко ти е бала ?
    Дали ще ме приемат с 35.690 в СМГ ?
    Балът ми е за ЕГ - 35.08
    за ПМГ - 34,920 .

Защо питаш?
    Последно редактирано от evtimow :3 : 06-19-2013 на 08:29

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
    Извинявам се на седмокласниците, че нахълтвам в темата. Отдавна одисеята седми клас е зад гърба ми. Но винаги са ми били интересни седмокласните теми с тези глупави нападки кой е ПО и кой е НАЙ. И винаги, по неписано правило, има някой Димитърчо. Преди броени дни бях в даскалото на сестра ми - обикновено квартално ОУ с три седми класа. Само в него има 4 пълни шестици по математика - нещо, с което ПМГ Димитровград след кратка справка в нета не може да се похвали. Шестиците им са само две и никоя от тях не е на Димитърчо.
    Отделно да ви кажа, че дори безгрешното решаване на лесен изпит като този по математика ( него разгледах в сайта на МОМН) не е никакъв показател, че ученикът е много надарен математик. За справка погледнете един наистина сериозен изпит по математика от 2009, който наистина със задачите си успя да отсее истински можещите от тези, напомпани изкуствено със знания, които по неведоми пътища в 8 -9 клас се изпаряват. И когато Димитърчо или друг като него изкара с лекота 100 точки или резултат около тях на изпит с подобна сложност, тогава ще има правото да се нарича самодоволно можещ.

И се надявам да не ми излезе с нападките, че завиждам или злобея, защото отправени към човек, който дори не кандидатства, а когато е трябвало, идеално си е свършил работата, ще са малко смехотворни.

Още веднъж - извинете ме за нахълтването. Успех в класирането на всички!
    Не че нещо, но когато са те поканили на 5-тото най-елитно състезание в света по математика, определено можеш да кажеш, че можеш.

П.С: Аз и Димитър ще участваме в това състезание (казва се IMC) от 30-ти юни до 05 юли в Бургас.Справка: http://bimc2013.org/bg/home.html

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    П.С: Аз и Димитър ще участваме в това състезание (казва се IMC) от 30-ти юни до 05 юли в Бургас.Справка: http://bimc2013.org/bg/home.html
    Не само ти и Димитър ще участвате в него и не мисля, че... как да се изразя... не мисля, че на някой му пука!...

И айде малко спрете да спамите. Иии dimitar., може аз да не съм никаква да те гоня от темата, но и ти не си никакъв, че да я пълниш със спам!!
    Развалихте ни хубавата тема! Ся не ми казвайте, че съм завиждала, не ми дръжте сметка за това дали съм груба или не! Нямаше да съм груба преди 10 страници, но сега вече ми писна.
    Как се развиват нещата в темата: 3-4 поста по темата и някой ОТНОВО споменава нещо и възражда спора. Когато най-накрая той бива прекъснат и се заговори малко за кандидатстване пак се появява някой, който решава, че на всички ни пука за мнението му.
    Айде млъкнете най-накрая и спрете да се занимавате с това кой какъв е и какъв не е. И тая тема не е място да се хвалите за това или онова, защото съм сигурна, че всеки един от пишещите тук има с какво да се похвали, но тактично си го премълчава. А колкото за БАЛ-а - да не е особен показател. Иии dimitar., спести си коментара, че не с това се хвалиш, защото НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА.

П.П. По-добре си спестете жалките постове, в който ще ми обяснявате защо не съм права. ТОВА МИ Е ПОСЛЕДНОТО ОФТОПИК МНЕНИЕ И НЯМА ДА ОТГОВАРЯМ НА ПРОВОКАЦИИ И ГЛУПОСТИ, КАТО ТОВА, ЧЕ СЪМ ЗЛОБЕЕЛА, ЗАВИЖДАЛА ИЛИ КОЙ ЗНАЕ КАКВО ОЩЕ!!!
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

anonymous895156
    Guest
    Извод номер шест: Хората често пропускат най-същественото от казаното в яда си.

Повече от фен
    На онова там за кандидатстването, където си пишеш личните данни пола с хиксче ли го отбелязвахте - ако сте можеше задрасквате ж нали ?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    На онова там за кандидатстването, където си пишеш личните данни пола с хиксче ли го отбелязвахте - ако сте можеше задрасквате ж нали ?
    с хикс, да

Wtf, я пак, че нищо не разбрах! С хиксче задраскваш, "ж", ако си жена, и "м", ако си мъж. Или ти броиш хората за мадами и жентълмени?

ПП: Как си подредихте желанията?

anonymous895156
    Guest
    При мен това с пола си беше празно правоъгълниче и аз написах "мъж"

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Не само ти и Димитър ще участвате в него и не мисля, че... как да се изразя... не мисля, че на някой му пука!...

И айде малко спрете да спамите. Иии dimitar., може аз да не съм никаква да те гоня от темата, но и ти не си никакъв, че да я пълниш със спам!!
    Развалихте ни хубавата тема! Ся не ми казвайте, че съм завиждала, не ми дръжте сметка за това дали съм груба или не! Нямаше да съм груба преди 10 страници, но сега вече ми писна.
    Как се развиват нещата в темата: 3-4 поста по темата и някой ОТНОВО споменава нещо и възражда спора. Когато най-накрая той бива прекъснат и се заговори малко за кандидатстване пак се появява някой, който решава, че на всички ни пука за мнението му.
    Айде млъкнете най-накрая и спрете да се занимавате с това кой какъв е и какъв не е. И тая тема не е място да се хвалите за това или онова, защото съм сигурна, че всеки един от пишещите тук има с какво да се похвали, но тактично си го премълчава. А колкото за БАЛ-а - да не е особен показател. Иии dimitar., спести си коментара, че не с това се хвалиш, защото НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА.

П.П. По-добре си спестете жалките постове, в който ще ми обяснявате защо не съм права. ТОВА МИ Е ПОСЛЕДНОТО ОФТОПИК МНЕНИЕ И НЯМА ДА ОТГОВАРЯМ НА ПРОВОКАЦИИ И ГЛУПОСТИ, КАТО ТОВА, ЧЕ СЪМ ЗЛОБЕЕЛА, ЗАВИЖДАЛА ИЛИ КОЙ ЗНАЕ КАКВО ОЩЕ!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    Wtf, я пак, че нищо не разбрах! С хиксче задраскваш, "ж", ако си жена, и "м", ако си мъж. Или ти броиш хората за мадами и жентълмени?

ПП: Как си подредихте желанията?
    Не се изразих добре.
    Въпросът ми беше дали с хикс или с кръг и имали значение въобще ?

На мен ми казаха, че няма значение, иначе аз си отбелязах пола с хиксче.

Супер фен Аватара на mayaaa
    С хикс е или поне така беше на образеца в училището, където си подавах документите.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

anonymous895156
    Guest
    А някой може ли да качи файла на заявлението тук?

Повече от фен
    ^ Има го в сайта на рио софия.

Аз да попитам - когато ни излязат резултатите на 26-ти , пак ли в същия сайт ( където си гледахме резултатите от изпитите ) ще можем да ги видим , или в друг ? ( И кой )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си