.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    С приятелят ми сме заедно от година и половина и до скоро всичко си беше нормално, но тъй като е военен му се наложи да замине за 6 месеца. Малко преди да замине бяхме излезнали на разходка в един парк и срещнахме една жена с дете, те нито се поздравиха, нито нищо, просто той след това ми каза, че това била бившата му приятелка, бях чувала за нея, но не я бях виждала до тогава.
    С нея са ходили за много кратък период от време, да кажем два-три месеца, на него му се е наложило да замине за 8 месеца, тя му е изневерила броени дни след заминаването и са скъсали. Ние се запознахме именно след тези 8 месеца.
    От тази ни случайна среща в парка до сега тази жена не ме оставя на мира. В началото само ми пишеше във facebook най-различни заплашителни съобщения, наричаше ме имена, каза ми, че съм откраднала мъжът на живота и, потенциалният баща на детето и(само да вметна, че приятелят нито е баща на това дете, нито е имал намерение да бъде) и какви ли не още глупости. Аз разбира се я блокирах, но тя започна да си прави различни акаунти и от тях да ми пише. Накрая най-вероятно и омръзна и спря за няколко дни, след това се започна с имейли, смених си го, не дълго след това СМС-и и обаждания посреднощ. Оставяше ми гласови съобщения, аз си смених и номера на телефона. Казах на приятелят ми, той страшно много се ядоса, но нищо не може да направи в момента. Тя започна да се обажда на майка му и да пита как е той, да и говори и на нея глупости за мен. Намери къде живея, сега всеки ден минава по моята улица с колата или с колело. Преди няколко дни, докато брат ми разхождал кучето, тя минала с колелото покрай тях, оплюла го и отпрашила.
    Освен това, може и аз вече да си въобразявам, но всеки път щом отида до някой от околните магазини, само след броени минути я засичам и нея там. Нарочно ми засича път, блъскала ме е с пазарската количка в супермаркета, оставяла ми е бележки по колата, обяснявайки ми що за боклук съм и какво ли още не.
    Вече наистина не знам какво да правя, казах на родителите ми, но тяхната реакция беше, че трябва да се срещна с нея и да поговорим, а аз не мисля, че това е добра идея. Мислила съм да се обадя в полицията, но може би това е прекалено крайно. Търпя го това нещо от Януари месец, вече имам чувството, че съм в някакъв филм, като я видя и се чудя да се смея ли, да плача ли.

Съжалявам, че стана много дълго, знам, че няма кой-знае как да ми помогнете, просто имах нужда да го споделя с някого всичкото това.

И само да кажа, че не става дума за поредната тийн глупост, жената е доста по-възрастна от приятелят ми, той е на 26, тя е на 32
    издай ограничителна заповед в полицията да не може да се приближава на еди колко си метра от тебе

Подай сигнал в полицията ограничителна заповед да поискаш.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Добре де,не можеш да се оплачеш от физически тормоз,но от психически да.. та то това си е точно такова !

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Добре де,не можеш да се оплачеш от физически тормоз,но от психически да.. та то това си е точно такова !
    Да, но ми трябват доказателства, а извадки от facebook и email в повечето случаи не се приемат за такива, тъй като това е едно от най-лесните неща за преправяне. Но да, решила съм и още в Събота ще отида до полицията да подам жалба

Голям фен Аватара на naksdy
    Ок де, тормоза го има. Що пък не я предизвикаш. Следващия път като те засече, й кажи:
    "Слушай какво мила, набий си го в тъпата глава, че той е МОЙ и САМО МОЙ! При мен ще се прибере, не при тебе. На мен ще подарява цветя и ще ме целува. А твоето място в случая ще е само да гледаш и да злобееш. Поне ако имаше малко срам не от нас, ами от детето си, нямаше да правиш така. Дете, което няма да види баща в очите на моя приятел, по простата причина, че не му е такъв, защото майка му е пропиляла шанса си и е отишла да си я начеше с някой друг. Така че приятен живот ти пожелавам, преследвай ме коооолкото си искаш, но освен да ме видиш в прегръдките на МОЯ приятел, нищо друго няма да постигнеш"
    Женско съм! Пикая клекнала...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    ^ Май сериалите са ти дошли в повече...?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Свидетели?
    По принцип пред полиция не минават "лични" доказателства така или иначе. Само при подаден сигнал обаче, най-малкото ще я викнат на разпит. В такава ситуация не могат да й наложат санкции, но това, че ще я поразпитат би трябвало да я сплаши.
    Имам някои приятели, които са я виждали как се държи с мен, когато ме срещне някъде, както и 14 годишният ми брат, когото тя си позволи да оплюе. Но поне за жалба не се искат свидетели.

Цитирай Първоначално написано от naksdy
    ...
    Обикновено когато я видя не и отговарям, дори не я отразявам, нямам желание да и доставям удоволствието да ме вижда ядосана и да и се обяснявам какво имам аз и какво няма да има тя. Тя вече си го знае.

Голям фен Аватара на sneering
    Приятеля ти толкова ли е замалял,та не може като мъж да я постави на мястото и? Май го устройва това положение и не иска да я маха от живота си,или е прекалено безхарактерен за да го стори?
    Всичко се решава с 3-4 изречения,без да се стига до ония дебели мързеливи лентяи,полицаи ли как ги наричаха хората...

Приятелят й не може да направи нищо в момента защото е на мисия .

Мега фен Аватара на Chacho
    Добре, казваш, че даже те е блъснала с количката и ти препречва пътя. Ти какво правиш в тоя момент, обръщаш се и си тръгваш ли, какво?

В смисъл, аз даже бих я взел с насмешка и щях да я редя всеки път като я срещна.

Следващият път като ти препречи пътя, вкарай й един шамар, плювни я два три пъти, кажи й, че следващият път ще е повече и си тръгни, хахахха
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Шамар ,заплюваници абе човек става дума за момичета не за животни

Запазваш смс-ите, емеилите, бележките и в районното.

Шегувам се, разбира се, ама ми е чудно как не са се изяснили досега. В смисъл с такова поведение, първите три думи, които ще ти дойдат на акъла, ще я заврат в кучи гъз и няма да иска да се покаже пред хора.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

явно въпросната бивша е с психични наклоности

Добре, мен все пак ми е интересно Hollyто как точно е реагирала, когато се случват тея неща.

Нека тя да каже ама ако й е мълчала то онази се е настървали още повече

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Купи си нож и я спипай като няма свидетели - не е нужно да я убиваш, но я наръгай здраво, вземи ѝ страха
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

В началото всичко почна от фейса, там ме намери и започна с писмата, аз не и отговарях, понеже не ми се занимаваше. Така като се замисля на нито едно съобщение не съм и отговорила, нито на обаждане.
    Като я видя в някой магазин отдалече се правя на разсеяна, като ме бутне дори не я поглежда. Повечето случаи това става точно след работа и нямам сили да се занимавам с хора като нея. Веднъж съм си позволила да си изпусна нервите пред нея, беше точно след деня, в който е срещнала брат ми и го е оплюла ненормалницата, като че ли след това имаше малко затишие, но не след дълго, пак се започна. За сега до съд не ми се иска да стигам, понеже аз ще трябва да си плащам за адвокати и т.н. но ако я нябия или наръгам с нож (fentastz, искрено се надявам това да е било шега ) тя определено ще ме съди, факта че е самотна майка ще и уреди безплатна защита и познайте кой ще трябва да плаща и за делото и за щетите нанесени от мен- аз. Не съм се опитвла спокойно да говоря с нея, понеже то е все едно да обясняваш на една овца, дори овцата може да вдене по-бързо за какво иде реч.

sneering, повярвай ми на него въобще не му харесва цялата тази ситуация, просто няма много неща, които да може да направи, докато е в Афганистан.

"Мъж се развел с жена си и се оженил за младата съседка. Бившата му жена решила да му отмъсти чисто по женски. Тя пък се омъжила за бащата на съседката и така му станала тъща! "

Тая очевидно е някаква психопатка, може би е по-добре да се обърнете към полицията и към социалните служби да и вземат детето, с такава майка нищо чудно да има психически отклонения за в бъдеще!

Днес подадох жалба, полицаят на гишето ми каза, че сега ще я привикат да си поприказват и ще и обяснят, че при още едно оплакване от моя страна, ще се стигне до съд. Надявам се да се стресне малко или много и да се спре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си