Първоначално написано от draid И понеже приятеля ти е виждал 20 вида, веднага ще се погнуси... Айде моля ти се. Да не говорим, че ми се вижда леке тоя твоя приятел. Това.
Дреме му на к*ро какви са ти устенцата . Той няма да ги гледа , а ще прави друго .
Първоначално написано от toad Дреме му на к*ро какви са ти устенцата . Той няма да ги гледа , а ще прави друго . Абе и да ги гледа кво, няма гадна пу*ка, а още повече че мене ме кефят големите срамни устни даже ще я гледам с одоволствие Момичето се притеснява за глупости..
Е стига де , какво е това одоволствие ? Я бърже да се поправиш .
Първоначално написано от toad Е стига де , какво е това одоволствие ? Я бърже да се поправиш . YYYYYYYYYYY
Първоначално написано от draid И понеже приятеля ти е виждал 20 вида, веднага ще се погнуси... Айде моля ти се. Да не говорим, че ми се вижда леке тоя твоя приятел. напълно съм съгласна а по темата кажи му няма нищо срамно ако е разбран няма да тръгне да разказва на приятелите му
Първоначално написано от toad Дреме му на к*ро какви са ти устенцата . Той няма да ги гледа , а ще прави друго . ! това е :Д
Първоначално написано от yakuza_ Ако ти е истинския приятел, ще си мълчи и ще те помпи 5 пъти седмично. :Д преко сила 5 пъти ;д
Виж "облака" с етикети
Правила