.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Мисля, че плодовете са идеален пример за изключение от правилото "всичко, с което се прекалява е вредно". Не виждам никакъв проблем в това да ядеш много плодове особено в сезона, в който те са в изобилие. Динята, която си изяла си я изпишкала след това. Бананите са един от най-калоричните и засищащи плодове, но също не смятам, че могат да ти навредят. Имаш прекрасно пристрастяване, което определено е за предпочитане. Яж си на воля и на корем

Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    Мисля, че плодовете са идеален пример за изключение от правилото "всичко, с което се прекалява е вредно". Не виждам никакъв проблем в това да ядеш много плодове особено в сезона, в който те са в изобилие. Динята, която си изяла си я изпишкала след това. Бананите са един от най-калоричните и засищащи плодове, но също не смятам, че могат да ти навредят. Имаш прекрасно пристрастяване, което определено е за предпочитане. Яж си на воля и на корем

Не съм напълно съгласна.Сестра ми така ядеше по 1 килограм мандарини и т.н.,и накрая стана жълта.Беше като болна от нещо,ужас ..

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Всъщност всичко с което се прекалява е вредно . Вредно е разбира се, ако това е основната ти храна и се употребява в големи количества, иначе сичко е ок.
    Да сте чували за захар, плодова захар, нитрати, въглехидрати и т.н. ?

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Всъщност всичко с което се прекалява е вредно . Вредно е разбира се, ако това е основната ти храна и се употребява в големи количества, иначе сичко е ок.
    Да сте чували за захар, плодова захар, нитрати, въглехидрати и т.н. ?
    Е, стегнете се де, кой яде основно диня. То е ясно, че момичето хапва и други неща. Чували сме и за захар и за всичко останало от изброените, а ти попрочети малко в интернет за конкретните посочени плодове и дай да осбъдим какъв точно проблем могат да донесат на авторката в посочените количества.

Е, стегнете се де, кой яде основно диня. То е ясно, че момичето хапва и други неща. Чували сме и за захар и за всичко останало от изброените, а ти попрочети малко в интернет за конкретните посочени плодове и дай да осбъдим какъв точно проблем могат да донесат на авторката в посочените количества.
    Повишената консумация на фруктоза в никакъв случай не е полезна. На практика все едно прекаляваш със захарта (на практика е захар, но не рафинирана), само дето цикъла на разграждане на фруктозата, отделя вредни за организми вещества, като странични продукти, за разлика от този при глюкозата и не може да я замени. Ако се стремите да пазите някакви диети, избягвайте преяждането с плодове.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си