- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
В първия ти пост не обясни точно това хахаха , но както и да е. Shutthefuckup вече![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
това обясних .. ти не ме разбра
нямах предвид,че те е излъгала или че не подхранва.. а,че за лака не е добре .. по-скоро исках да ви кажа,че щом ще ползвате маслото за подхранване по-добра идея е да не се лакирате след това
ти си помисли,че казвам че след като се лакираш маслото не се отразява добре на ноктите,а аз имах предвид,че не се отразява добре на лака
самоцитирам се : ''маслото се отразява добре на ноктите ама не и на лака
апф - си е апф и не виждам какво ти пречи''
п.с. сега се надявам,че видя и ме разбра
Последно редактирано от FuCKkK13 : 06-24-2013 на 08:03
Ооокей (((:
и аз бях доволна от Наши-то, обаче напоследък ми се струва, че ми утежнява косата и не попива добре, а слагам мнооого малко, явно наистина съм си избъсала косата и всичко и влияе зле...
май трябва да си сменя и шампоана и балсама, бях доволна, обаче май вече не съм
иначе хайде да прекаритим всякакви спорове, защото това е най-яката и най-любимата ми тема!!!![]()
и да... от 2 седмици косата ми се омазнява на 2рия дент.е. примерно : събота,неделя и днес вече е мазна леко в корените
![]()
и не знам защо,но си мисля,че е от шампоана.. от доста време съм с него и .. абе от него мисля,че е понеже и се опитах да не слагам спрея на лакме да видя пак ли ще се омазнява - спрях и същата работа
така че искам хубав шампоан от масовите марки,който да ми стигне за около месец,за да мога да си взема професионален после за морето
така че слушам ?
искам да похваля този шампоан-невероятно за тази цена, но много добре ми се отрази на сухата и цъфтяща коса, ползвам вече втори месец, както и балсама от серията
Кой шампоан ?
Иначе аз съм страшно доволна от Елсев.
Тези за ми любимите им:
- http://www.elseve.com.br/uploads/Arq...x_200ml_ok.jpg
- http://www.loreal-paris.co.uk/img/l1...-5-shampoo.jpg
Бтв сега съм с един на Dove, води се с арганово масло. От него останах също доста доволна: http://www.trampmarket.com/image/cac...oo-500x500.jpg
и аз не мисля да отделям много пари за професионален шампоан и се чудя какъв да си взема от магазина
мисля да е Елсев някакъв или Орзен
Катии,понеже си използвала и маслото на Макадамия,би ли го сравнила с това на Наши,моля те![]()
Аз снощи се намазах с кокосово масло по цялата коса и спах така.Не ми се вярваше, че ще го кажа, но това малко кокосово масло няма свършване просто. :X![]()
виждали ли сте в някой стай такова студено пресовано кокосово масло, но по-малко като грамаж, защото в зоята виждам само по 400-500гр., а косата ми е много къса и рядка и няма да го свърша за мнооооооого време![]()
Абсолютно.
Моите нокти се цепят, което било сигнал, че са сухи - според мен.
Маникюристката ми каза, че нокътната ми плочка е мазна и затова не ми държи лака.
Като се замисля колко пъти съм мацала масло, после уж го трия старателно с тоалетна хартия, после си мия ръцете, минавам с лакочистител и тогава лакирам... явно пак не се е получило, за да ми пада лака.
Мисля да си купя обезмаслител.
Бтв, за бала ми подариха травъл сайз на продуктите на Макадамия - всичките, в момента ги изпробвам <3
Моето е от Зоя.бг http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%B...0%BA%D1%82-v58
мерси, обаче сега като се замисля това е 60мл. и е 11-12лв., а голямото беше 20 и няколко... май излиза по-оферта да си вземеш голямо, но дали някога ще свърши![]()
Виж в био магазините.Аз си взех моето от био хранителен като за 100мл платих 7-8лв.
Сподели мнениее после. :Д
Решено е,Наши ще си взимам. На мен това на макадамия ми е страшно симпатично,ама щом Наши е по-добро,то ще е.
И аз искам да пробвам на Наши някоя маска/балсам,но са много скъпи![]()
^ ^ Дам, скъпички са, но след ефекта, който видях само от маслото..
Ще търся по-малки разфасовки и ще ви зарибявам ахаха![]()
Няма малки.И аз сега искам маслото на Наши пак обаче съм си предвидила да си харча пaрите за друго, но ако не стане ще си го взема.
![]()
Маслото го има в по-малки. Аз си взех от 20мл. има и от 10мл.
Засега не съм виждала малки за шампоаните и маските, но ако намеря, задължително ги пускам тук.![]()