- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моля ви...кажете ми това нормално ли е според вас
Здравейте! Снощи се случи поредната караница с приятеля ми (връзката ни е сериозна) и тя ме накара сериозно да се замисля. Та въпросът ми е: в компанията си имам едно момче, което преди няколко години ме зарибяваше и приятелят ми много ревнува от него. Трябва ли аз да се чувствам виновна, че съм в една компания с това момче (просто не искам да зарязвам всички останали приятели от компанията само заради него) и понякога излизаме заедно (в смисъл компанията) и трябва ли да се чувствам виновна, че поддържам приятелски отношения с него? Да допълня -аз държа на приятеля си, не бих тръгнала да му изневерявам с което и да е момче.
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Нормално е приятелят ти да се дразни, но чак да се стига до поредната караница - не. А за виновност, не мисля, че има за какво да я чувстваш. Явно твоето момче е болестно ревнив!
Преди няколко години те е зарибявал, вероятно вече не те харесва по този начин. Ако пък пак е започнал да те сваля, тогава донякъде бих разбрала приятеля ти.
"Трябва ли аз да се чувствам виновна" - Искаш някой да ти каже какво да чувстваш ли ?
Не трябва да се чувстваш виновна, ако отношенията ти с момчето са само приятелски. Ако приятелят ти държи на теб, ще те разбере.![]()
Приятелят ти е идиот : )
--------------------------------------------------------
Ако не флиртуваш с въпросното момче, приятелят ти няма от какво да се притеснява и е глупаво да ревнува. Ако му даваш поводи обаче, ситуацията е съвсем различна.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
+1
Ако всичко е наред и с момчето сте просто приятели,а гаджето ти пощурява и те кара да зарежеш компанията си само заради това,проблемът си е единствено негов.Няма никакво право да ти забранява да се виждаш с приятелите ти.Явно е твърде ревнив,но и също така ти няма доверие,не знам дали е така,само се замисли.Ти не споменаваш дали момчето те е зарибявало докато си ходела с приятеля ти вече или преди това?
Да, той преди години те зарибявал и все още само ти си му в главата... хора, малко по-трезво мислете!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Аз поддържам контакт с почти всички се бивши и не се чувствам виновна за това. Смятам, че и ти няма за какво да се обвиняваш. От друга страна обаче разбирам и приятеля ти, защото аз също ревнувам своя. Малко е сложна цялата ситуация.
Виж да се стига до поредни караници вече идва в повече. Хвани го когато е спокоен и поговори с него. Обясни му, че ако до сега не е разбрал, че си само с него, то няма какво да му кажеш повече, но че се чувстваш ужасно заради липсата на доверие която демонстрира сърдейки ти се за неща, които са в миналото ти.
Приятелят ти обича да fuck-ва логиката,а?![]()
Естествено,че не трябва да се чувстваш виновна.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Тъпо правиш
Все едно да си в една компания си бившия си rofl
Разбирам го момчето на негова страна съм))
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
^ Ъ?
Защо,за Бога ,тя трябва да се чувства зле от това,че приятелят й е крайно неуверен в себе си(и/или в нея) ?
Освен това те не са бивши,забележи- ТОЙ я е зарибявал.
Авторката не споменава да е отвръщала по какъвто и да било начин.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Аз и приятелката ми си тръгваме като някое момче или момиче се пробва да ни сваля. Така мисля че е редно връзката ви е най-важна не допускайте чужди хора в нея
^ и след това отказвате да общувате с натрапника вовеки?
Момчето я е сваляло преди години ,доколкото разбрах .
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
ема на приателят и ще му е гадно така че по-добре да си гледат тях. тоя другия за какво им е само ще им съсипва връзката. ако те сами не си я пазят значи не се обичат
На приятелят й ще му е гадно,защото реагира първосигнално,без да се замисли дали има реални основания за притеснение.
Ако погледне ситуацията отстрани,без да влага излишни емоции,ще види,че вдига излишна патърдия.![]()
"Тоя другия" с нищо не заплашва връзката им .
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ема аз не знам хора дето могат да си траят като някои друг им сваля гаджето. Най-добре е да си тръгнеш щото иначе се стига до бой и т.н. щото чашата прелива
Аз съм казал : Моето и се мое
А това,че момичето оставя да бъде зарибявано,а не да му отвърне с думите : "Не се опитвай нищо,не виждаш ли,че не искам нищо от теб имам си приятел." - Толкова ли е трудно да им го кажете на инициаторите?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Това момче ме зарибяваше преди години и само толкова. В смисъл, аз не съм му отвръщала с нищо повече от приятелство тогава, както и сега,не е имало нищо интимно между нас, не сме били гаджета. В момента просто така се случи, че сме си в една компания. Къде, за бога, съм казала, че ме зарибява в момента? Аз държа на приятеля си и ако някое момче тръгне да турси нещо от мен, няма да го намери...но на приятеля ми нещо не му се вярва.
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Щом казваш, че това е било преди години няма за какво да се чувстваш виновна.![]()
Нормално е да ревнува и да се стига до спорове, поговорете и му обясни, че сте само приятели, просто това, което изписа тук, му го кажи на него! Иначе ти нямаш право да се чустваш виновна)
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!