- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се подразнили?
Виж sега, може да е леко дразнещо за теб. Вsъщноsт, sъs sигурноsт е. Но реално той не е направил нищо. Говорим в истинския живот, където той е заедно с теб и където (надяваме се) не е намеквал на твоите приятелки, че иска нещо повече с тях. Разбирам да им беше пускал ръце и правил намеци, но той Е ХАРЕСАЛ снимка във ФЕЙСБУК, за бога?!
Остави човека да изпълнява функциите на акаунта, който си е създал - а, именно, да харесва чужди снимки; да поства любовни статуси и да си се радва на един пълноценен фейсбук живот.
Много съм съгласна.
Все пак си зависи от коментарите. Ако звучат "подозрително", може би наистина има нещо "подозрително" в тях, но ако е от сорта на "Хубава, красива, сладка.." не мисля, че има симпатии или други чувства към тези момичета. Аз бих се подразнила, но например моят приятел не ми е дал повод за ревност досега от този сорт и му имам доверие. Ако му нямаш доверие, най-добре е да го питаш дали си пише с тях и по-скоро - какво си пише, защото няма лошо да има приятели и от другия пол. Ако пък не ти каже дали си пишат, ти тайно му прерови кутията със съобщения и разучи сама (chuckle). Шегувам се, ако го направиш и той разбере, има голям шанс да се скарате, но все пак ако наистина държи на теб, не би трябвало да има нещо, което да крие.![]()
Моля?!
Интересно ми е дали си вярвате, като ги пишете такива. Само си представям как пиша под снимка на момче "много си сладък" и ми се разминава. Никакъв шанс.
Дори не става въпрос за ревност, става въпрос за препикаване на чужда територия. Чувство за собственост. Моето си е мое и няма да пише подобни неща под чужди снимки.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5