.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Hybrid View

А, ако харесва снимки на ваши приятелки, редовно .. примерно?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от kaili_mir Виж мнението
    Виж sега, може да е леко дразнещо за теб. Вsъщноsт, sъs sигурноsт е. Но реално той не е направил нищо. Говорим в истинския живот, където той е заедно с теб и където (надяваме се) не е намеквал на твоите приятелки, че иска нещо повече с тях. Разбирам да им беше пускал ръце и правил намеци, но той Е ХАРЕСАЛ снимка във ФЕЙСБУК, за бога?!

Остави човека да изпълнява функциите на акаунта, който си е създал - а, именно, да харесва чужди снимки; да поства любовни статуси и да си се радва на един пълноценен фейсбук живот.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    един пълноценен фейсбук живот.
    хахх, егати оксиморонът :Д

няма да си кривя душата, ще се издразня, да, което не значи, че ще му пиля на главата, но няма да ми мине незабелязано покрай очите

DestinnieLawrencium
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Виж sега, може да е леко дразнещо за теб. Вsъщноsт, sъs sигурноsт е. Но реално той не е направил нищо. Говорим в истинския живот, където той е заедно с теб и където (надяваме се) не е намеквал на твоите приятелки, че иска нещо повече с тях. Разбирам да им беше пускал ръце и правил намеци, но той Е ХАРЕСАЛ снимка във ФЕЙСБУК, за бога?!

Остави човека да изпълнява функциите на акаунта, който си е създал - а, именно, да харесва чужди снимки; да поства любовни статуси и да си се радва на един пълноценен фейсбук живот.
    Много съм съгласна.
    Все пак си зависи от коментарите. Ако звучат "подозрително", може би наистина има нещо "подозрително" в тях, но ако е от сорта на "Хубава, красива, сладка.." не мисля, че има симпатии или други чувства към тези момичета. Аз бих се подразнила, но например моят приятел не ми е дал повод за ревност досега от този сорт и му имам доверие. Ако му нямаш доверие, най-добре е да го питаш дали си пише с тях и по-скоро - какво си пише, защото няма лошо да има приятели и от другия пол. Ако пък не ти каже дали си пишат, ти тайно му прерови кутията със съобщения и разучи сама (chuckle). Шегувам се, ако го направиш и той разбере, има голям шанс да се скарате, но все пак ако наистина държи на теб, не би трябвало да има нещо, което да крие.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DestinnieLawrencium Виж мнението
    но ако е от сорта на "Хубава, красива, сладка.." не мисля, че има симпатии или други чувства към тези момичета.
    Моля?!
    Интересно ми е дали си вярвате, като ги пишете такива. Само си представям как пиша под снимка на момче "много си сладък" и ми се разминава. Никакъв шанс.

Дори не става въпрос за ревност, става въпрос за препикаване на чужда територия. Чувство за собственост. Моето си е мое и няма да пише подобни неща под чужди снимки.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Моля?!
    Интересно ми е дали си вярвате, като ги пишете такива. Само си представям как пиша под снимка на момче "много си сладък" и ми се разминава. Никакъв шанс.

Дори не става въпрос за ревност, става въпрос за препикаване на чужда територия. Чувство за собственост. Моето си е мое и няма да пише подобни неща под чужди снимки.
    доста правилно казано..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от kaili_mir Виж мнението
    Не ме интересува на кой/я какво харесва, много се вживявате с тоя фейсбук.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си