- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневерите на приятелите.
Какво значение има какво аз смятам? Въпросът е какво той смята. Ако една се е прехласнала по него и друга се е прехласнала дотолкова, че да си разтваря краката за него, мислиш ли, че някога ще падне от столовете или просто ще обикаля безнаказано женички докато той си иска. Той не иска едната или другата, иска и двете и си ги получава. И като няма съвест, иди го убеди, че трябва да има.
Ако предложи отворена връзка, печели само съвест точки, но не й удовлетворение. Затова ще си трае и ще си ебе и двете.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Щото авторката ще му даде твоя морален съвет, той накрая ще се почувства много зле, щото ще получи един голям хуй според неговите представи и вината ще отиде при авторката за тъпия съвет. Ще я каже "аджеба, гаджето ми е щастливо, щото не я кефеше връзката, тая другата ма не ще, щото вече съм необвързан и направих двама души щастливи, ма аз от това никога не съм получавал удовлетворение, щото ме боли хуя и за двете, и сега като няма кво да еба, се чувствам зле и ти си виновна".
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
нали не му пука за гаджето му,що да му е гадно ? заради едната дупка ? нали си намира лесно други ? преди малко каза,че ще си намери трета.. като си намери не виждам авторката какво ще му е виновна.. а и сам е поискал съвет от нея,да го е дърпала за ушите ?
виновна - виновна.. обаче ако авторката мисли като мен,но му каже другото ( да си стои така) мисля,че на нея ще и е поне малко съвестно.. което ни връща до : всички са егоисти