.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Мега фен Аватара на Rabalka

90 дневна диета

Искам да питам тая диета 90 дневната нали ако се спазва всичко както е описано давали добри резултати и до колко кг мога да сваля.И по-важното когато я приключа после какво става - какво мога да ям и да не кача двойно?

Голям фен
    Град
    София
    И за 90 и за 100 и за 1000 дни, дебелият ти гъз нема да отслабне! Не става с диети, мойто момиче!!!
    Queen of the Damned

Големи отварачки и разбирачки!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Можеш да свалиш до 10-15кг, но без упражнения и повече физическа дейност няма да е добър ефектът. Ако отслабваш само с диети, кожата ти ще увисне и тялото пак ще изглежда едно такова мекичко и неоформено.

Не е нужно да спазваш никакви диети просто ограничи висококалоричните храни, също така хляба и сладкото и не пий газирани напитки!След това започни с упражнения вкъщи или ходи на фитнес, тия диети са толкова вредни и опасни!

Да бе съгласна съм че са вредни ама поне тая 90 дневната може да ме научи да ям под режим и някак си разделно.

Не знам на колко години си, но ако си под 20 организмът ти има нужда от всичко!!!Так че не минавай на диети от сега, разделното хранене включва ядене на почти всичко, но по малко.А и диета без спорт след това (фитнес, тичане...) няма да ти свърши работа!

Само с диети не става. Трябва да се тренира. Пък и диетите не са много полезни.

Мега фен
    От една диета трябва да си набавиш всичко полезно.. Прочети малко инфо тук. http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49744

А фитнес или бягане да комбинирам с диетата?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    И двете.

Хаха, точно я приключих 90дневната Аз свалих 4 кг за цялата диета, но аз като цяло нямах много да свалям. Мисълта ми е, че килограмите са строго индивидуални. Аз всъщност свалих 5, но понеже започнах да правя упражнения качих 1 кг ;д Само да те предупредя да не очакваш много, защото аз свалих 4 първите 15 дена, следващия го свалих чак след месец и после качих един и това е.. смис готино беше за 15 дена да съм -4 кг и се зарадвах, че ще сваля много, амаа.. :Д нищо, поне не съм мърдала на кг от около месец. След като я приключиш можеш да започнеш лека-полека да смесваш видовете храни, но просто да не прекаляваш с количеството, освен това не е добре да ядеш вредни храни, но това трябва да ти стане по-скоро навик, отколкото мярка за запазване на килограмите. А спортът, както вече ти казаха, само може да ти помогне

90 дневната диета не е лоша от гледна точка на това, че не изключва никакви храни и те научава да ядеш всичко, но с мярка.
    Колко ще свалиш зависи от това колко имаш за сваляне като цяло. Например, ако си 1.60 и започваш от 80кг, е напълно реалистично да свалиш 20кг, но ако започваш от 60 - повече от 10 едва ли ще бъдат.
    След приключването й има 90 дневна "почивка", по време на която трябва да имаш по 1 плодов ден на седмица, както и да не смесваш храните на едно ядене - например въглехидрати за обяд, белтъчини за вечеря. И след тези 90 дена или повтаряш диетата, или си продължаваш с храненето както искаш.
    НО, както и другите казаха, спортът е не по-малко важен от диетата. Изобщо не е нужно да караш опрделена диета, ако спортуваш достатъчно и не се тъпчеш с боклуци. Не е казано, че *трябва* да е фитнес или бягане, не на всеки му допадат - може някакви танци, бойни изкуства, плуване и т.н. - каквото те влече.
    Друго важно е да не се фиксираш толкова върху килограмите, защото мускулите тежат повече от сланините и когато трупаш мускулна маса, е възможно да качиш някой килограм, въпреки че си намалила обиколката

Аз сам 164 висока и тежа 58 кг и си мисля, че поне 8кг трябва да сваля.Иначе я почнах ама ви казвам, че плодовия ден е ужасен

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Аз сам 164 висока и тежа 58 кг и си мисля, че поне 8кг трябва да сваля.Иначе я почнах ама ви казвам, че плодовия ден е ужасен
    В този ден можеш да включиш и сурови ядки.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Слънчогледови от тия беленити стават ли?

Бе да питам ако например в понеделник ми е плодов ден а в вторник ми е тестен да кажем мога ли да ги разменя или е проблем?

Мега фен
    И в двата случая е безсмислено също както 90 дневното боклуджийство.

Що?

Red face

Единственото, което ти трябва е хранителният режим, както казват по-горе диетите не са много препоръчителни.
    Първо започни да се храниш в по-малки количества.
    Например яж по няколко пъти на ден, но по малко, а не да не ядеш цял ден (извинявам се за тавтологията) и накрая на деня да седнеш и да се наядеш като прасе.Хубаво е да вечеряш, няколко часа преди лягане, за да може организмът да преработи веществата и да не трупаш мазнини. Разбира се, е добре да не ядеш сладко или поне да го намалиш минимално. Яж плодове, когато чувстваш глад, но не прекалявай. Пий вода, вместо газирани напитки, защото от тях коремът се подува.
    Ако е възможно започни някакъв спорт за забавление 2 пъти в седмицата и си викни приятелка за да не ти е скучно и да имаш с кой да си говориш. Ако пък не искаш спорт, намери си хоби или прави разходки навън. Вече сме лято, така че е по-добре да излезеш навън, отколкото да седиш пред компютъра. Може вкъщи да правиш някакви упражнения. Ако тези неща по-горе ги спазваш, ще има резултат, но постепенно.
    Просто трябва да ти стане навик, защото ако отслабнеш нужните кг. и после спреш, не след дълго отново ще си в такова положение. Съветвам те, ако твърдо си решила да спазваш диета, консултирай се с вашите. И най-важното което е, е да имаш воля! Първите седмици са най-тежки, но повярвай ми после ще харесаш резултата. Успех от мен, надявам се да съм ти била полезна

Супер фен Аватара на tonssy
    Бе да питам ако например в понеделник ми е плодов ден а в вторник ми е тестен да кажем мога ли да ги разменя или е проблем?
    Не може да ги размениш. Щом си решила да спазваш диетата, спазвай правилата й. Иначе резултат няма да има.

Мега фен
    Що?
    Защото нямаш определени макронутриенти за деня,които да те поставят в граници..

Хора спрях диетата щото започнаха да ми се появяват стрии а борба с тях няма доколкото знам нали

Голям фен
    Град
    София
    ^То, друго не се и очакваше! Вервайте още на тия измислени диети!
    Queen of the Damned

http://xn--90-8kcailcfd3a4cc3e.com/ Тук има всичко, което трябва да знаеш за тази диета. А относно твоите стрии има специални продукти и хиляди теми във форума за тях Ето и една от тях: http://www.teenproblem.net/forum/sho...80%D0%B8%D0%B8 Надявам се да съм помогнала с нещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си