.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Да те и лаптопите си идват с ИП-тата
    n00bs

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Да те и лаптопите си идват с ИП-тата
    Да, нещо да имаш да ми кажеш ?

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Значи да продължавам с обясненията.
    Не знам къде ги четеш тия фантазии, че с 2гб вървяли по-добре, в някой форум за научна фантастика може би.
    Игри не играя и въобще не ми пука за изискванията, които слагат по сайтовете си, защото съм много по-наясно от смотаните геймъри как точно работят.
    Моята карта е на повече от три години, няма игра, която да не мога да подкарам на максимални настройки, ЗАЩОТО
    Realtime animation софтуера, какъвто са и игрите работят с резолюция на текстурите, каквато се поддържа от GPU, а моето например е 16K. Няма игра, който да има текстура по-голяма от 4096, което е 4 пъти по-малко. Моделите за игри са лолполи, което дори на правец може да се подкара.
    Можеш да си сложиш десет видеокарти, ще играеш на същите настройки, каквито имаш и само с една.
    Ама разбира се,че имаш видеокарта която може да рендърва текстура с резолюция 16к,ама как.То като може да прави това защо ти е VRAM тя тая текстура не заема място просто съществува в пространството.
    http://www.bit-tech.net/hardware/gra...t-2gb-review/4
    650ti boost 2gb и 1gb я ги погледни.Или разликата им е чиста грешка.
    За теб разбира се,всеки сайт лъже и информацията им е грешна,затова трябва да слушаме теб.
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Не знам да има дори един геймър в България, който да е успял да натовари дори и видео с 2gb Vram
    Тука направо изби рибата.В коя година живееш ти?Или за теб графично натоварващи заглавия са Super Mario и Minecraft.
    Навсякъде обичаш да си изказваш изключително полезното и компетентно мнение,ама по-добре млъкни защото бълваш само лайна.

Цитирай Първоначално написано от EdnookiqDelfin Виж мнението
    Ама разбира се,че имаш видеокарта която може да рендърва текстура с резолюция 16к,ама как.То като може да прави това защо ти е VRAM тя тая текстура не заема място просто съществува в пространството.
    http://www.bit-tech.net/hardware/gra...t-2gb-review/4
    650ti boost 2gb и 1gb я ги погледни.Или разликата им е чиста грешка.
    За теб разбира се,всеки сайт лъже и информацията им е грешна,затова трябва да слушаме теб.
    Тука направо изби рибата.В коя година живееш ти?Или за теб графично натоварващи заглавия са Super Mario и Minecraft.
    Навсякъде обичаш да си изказваш изключително полезното и компетентно мнение,ама по-добре млъкни защото бълваш само лайна.
    Ти или си много неук или си само неук.
    Кво ми даваш ревюта не тия ебани Нвидиа, дори опциите, които са показали там не ги схващаш, защото това http://images.bit-tech.net/content_i...crysis3-2s.jpg само малоумен геймър би го задал, толкова ви рабират празните кратуни.
    Вземи се пускай, когато се обсъжда как се играе играе някоя игра, от хардуер и суфтуер тиквата ти не разбира.

Таз българска много трудна.
    Ама да Texture Resolution само малумен геймър може да го качи на максимум.Грозен орангутан като теб го държи да минимум за да може старото му видео да не се запъва.Естествено,че ще ти стигнат 512мб врам като текстурите са един голям пиксел.
    Не казваш нищо съществено,ама са набираш като балканче по-баир.

Цитирай Първоначално написано от EdnookiqDelfin Виж мнението
    Таз българска много трудна.
    Ама да Texture Resolution само малумен геймър може да го качи на максимум.Грозен орангутан като теб го държи да минимум за да може старото му видео да не се запъва.Естествено,че ще ти стигнат 512мб врам като текстурите са един голям пиксел.
    Не казваш нищо съществено,ама са набираш като балканче по-баир.
    Всъщност подобни опции за разолюция с VERY High(а и за всичко останало) ми напомнят на анимациите, в които голям злодей завърта копчето на оръдието си на най-разрушителното ниво.
    Та така и геймърите, слагат им се неща, които са разбираеми от 5 годишни пикльовци, защото сте с интелект точно на такива.

Мега фен
    Да знаеше мип мапинг и антиелиъсинг кво значи изобщо, че да седне човек да ти обясни закво служат тия настройки, ама на ... прост си на куче, а познанията ти се изчерпват с цъкането на спотлайта в збръш, ръгането на дръпнат мокап и чикиджийстването с долнопробни филтри.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Да знаеше мип мапинг и антиелиъсинг кво значи изобщо, че да седне човек да ти обясни закво служат тия настройки, ама на ... прост си на куче, а познанията ти се изчерпват с цъкането на спотлайта в збръш, ръгането на дръпнат мокап и чикиджийстването с долнопробни филтри.
    Збръш, мокап, филтри ?
    Хубаво е да пишеш за неща, от които разбираш, защото сега сякаш ми обясняваш, какво чувстваш при вагинален оргазъм.
    Още по-добре е пък да не коментираш познанията ми, защото твоето най-голямо постижение е чикия с лява ръка и два тека за под минута гледайки една гола цица.

Може ли да ми кажете как да проверя какво ми е захранването на компютъра ? Колко W

Мега фен
    ако видеопаметта не беше от значение тогава едва ли производителите щяха да правят видеокартите с толкова памет, но повечето памет е от значение най-вече при по-високи резолюции и детайли
    Последно редактирано от npp : 06-30-2013 на 12:21

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BAN.ili.NE Виж мнението
    Може ли да ми кажете как да проверя какво ми е захранването на компютъра ? Колко W
    като отвориш капака на компютъра виж какво пише на захранващият блок(устройството, в което влиза захранващият кабел - представлява метална кутия), там трябва да има някаква лепенка с описание

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си