.
Отговор в тема
Страница 2 от 13 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 313
    И моят успех е 6.00
    Малко се притеснявам за догодина, понеже не знам какви ще са ми учителите. Тази година ходих на една група за подготовка по химия за олимпиада (понеже по принцип не се изучава химия в осми клас, но беше по-специална ситуацията и направиха две такива групи - една по химия и една по биология, за някои ученици) и имахме доста високи постижения от групата, обаче не се знае дали госпожата, която ни водеше групата, ще ни преподава в девети клас. Това е супер прецакващо, понеже другата учителка е много некадърна, освен това отношенията им са много обтегнати и сложни, та госпожата ми каза, че ще откаже да води групата, ако не ни преподава. Напълно я разбирам, но това означава, че ако ни преподава другата учителка, повече олимпиада по химия няма да видя. Много ме е яд, защото това е единственият предмет, по който бих седнала да уча (освен биологията, но тя не ми се отдава чак толкова), и причината, поради която избрах природоматематическа гимназия, а не езикова.
    Too much personal information, sorry Трябваше да си го излея някъде.

И също се чудя дали догодина ще ни позволят пак да се явяваме за осми клас, или ще трябва да учим пак за една година напред и да взимаме материала за олимпиадата за девети клас. Мисля, че ще ни позволят, но преди не е имало такъв случай като нашия и не се знае.
    Последно редактирано от BloodyDreamer : 06-30-2013 на 11:22

Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
    Нищо лично, даже браво, ама за какво ти е това В1? Това е така нареченият B1- Zertifikat Deutsch für Jugendliche (съкратено ZD j). Малко е като за украса.Трябва ли ти един ден за следване езикът, с В1 няма да ти мине номерът никъде. Поне В2, а най-добре и С1. Малко като при английския - по-рaзумнo постъпват сякаш онези, които отиват директно на САЕ, без да минават преди това и през FCE.
    Факт, че B1 не върши почти никаква работа, но искам да те питам, за да взема B2, трябва ли преди това да съм взел B1 или?

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    mimeto_0o0o демек досега си била в ОУ ?
    Иначе нашите дипломи ще ги дават ноември месец -.- Не разбирам защо им е нужно толкова време да оправят тези неща.

Повече от фен Аватара на Game_Fan98
    5,95 с осиране по физика
    По биология само ще допълвам тази година,главно защото знам повечето неща за 9 клас.

Само,че математиката и физиката ме тревожат........

Успехът ми е малко нисичък за това мисля 9 клас да уча

Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    Иначе нашите дипломи ще ги дават ноември месец -.- Не разбирам защо им е нужно толкова време да оправят тези неща.
    Има някои ОУ-та, които са до 8ми клас включително.

А пък на нас не са ни казвали нищо за дипломите?!

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Факт, че B1 не върши почти никаква работа, но искам да те питам, за да взема B2, трябва ли преди това да съм взел B1 или?
    Не, можеш направо на B2 да отидеш.

Има някои ОУ-та, които са до 8ми клас включително.

А пък на нас не са ни казвали нищо за дипломите?!
    Дипломите в СОУ-тата, в които 8 клас ти е бил подготвителен, се дават след 9ти. Няма как да получиш диплома като не си имал нито един час история, физика, химия и т.н. тази година.

Успехът ми е 5,43.
    I feel your pain bro.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Явно стипендиите са различни във другите училища.
    Във моето над 5.50 се дава 50лв. Дори и да си със 6.00 пак е толкова.

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
    Нищо лично, даже браво, ама за какво ти е това В1? Това е така нареченият B1- Zertifikat Deutsch für Jugendliche (съкратено ZD j). Малко е като за украса.Трябва ли ти един ден за следване езикът, с В1 няма да ти мине номерът никъде. Поне В2, а най-добре и С1. Малко като при английския - по-рaзумнo постъпват сякаш онези, които отиват директно на САЕ, без да минават преди това и през FCE.
    В старото училище ни караха да се явяваме на всичките сертификати на Гьоте Често пишеха оценката от сертификата като годишна. За това имам А1, А2 И В1 не по мой избор.

Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    Дипломите в СОУ-тата, в които 8 клас ти е бил подготвителен, се дават след 9ти. Няма как да получиш диплома като не си имал нито един час история, физика, химия и т.н. тази година.
    По тази логика, оценките от 9ти клас се включват в дипломата за основно И средно образование!?

Цитирай Първоначално написано от Kaloyan10 Виж мнението
    I feel your pain bro.
    АХХАХАХАХХАХАХАХАХХА.

Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    Не, учех в СОУ и сега ще кандидатсвам с дипломата
    Днес директорката се обади и била разбрала че ще кандидатствам другаде, бла бла, не възпитавали лъжци (до последно се знаеше че оставам :д) Да го каже на мен.. те кво си мислят че съм тъпа, нали ако им кажа веднага успеха надолу.. и те едно възпитаванеее, който не иска да остане прост-учи, другите чакат с преписвне да стане всичко :Д
    стига съм ви занимавала с глупости :д

Мега фен Аватара на Зайче..
    вчера си взех дипломата и се записах (пак в същото училище, но понеже е СОУ трябва да се запишем един път за осми клас и след това за девети), и вече официално съм девети клас ^^.
    http://ask.fm/iwwkaa

Как върви лятната ваканция разказвайте

Мега фен Аватара на Зайче..
    ох, супер е за мен това лято.
    през деня работа, вечер лудея - екстра ми е, дано така да ми продължи цялото лято :3.
    http://ask.fm/iwwkaa

Малко скучно засега..

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Малко скучно засега..
    +1 искам вече да се случи нещо интересно

Хей, мислили сте си да си разменим фейсбуците и да направим форумна среща на хората от тази тема

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Колко може да са различни, след като учебният материал е един и същ?
    Ето го нашият за сравнение
    1. Николай Кун - "Старогръцки митове и легенди"
    2. Омир - "Илиада"
    3. Софокъл - "Едип цар"
    4. Софокъл - "Антигона"
    5 .Еврипид - "Електра"
    6. Старогръцка лирика
    7. Стар завет - Книгата Битие; Изход /историите за Мойсей/, Десетте Божи заповеди; историите за края на пътя за Ханаан
    8. Нов завет - Евангелие от Матея - /животът и възкресението на Исус/, Проповедите и притчите на Исус
    9. Кретиен дьо Троа - "Ланцелот, рицарят на каруцата"
    10. Томас Малори - "Смъртта на Артур"
    11. Пространно житие на Св. Кирил
    12. Проглас към Евангелието
    13. К.Преславски - "Азбучна молива"
    14. Ч.Храбър - "За буквите"
    15. Й.Екзарх - "Шестоднев"
    16. Пр. Козма - "Беседа против богомилите"
    17. "Ходене на Богородица по мъките" / апокриф /

Днес се събрахме с класа на едно заведение в градската градина, раздадоха ни бележниците, хапнахме, пийнахме, па се разотидохме. Вчера беше супер якият ден! Бяхме си направили един списък с песни и пяхме целия ден. Един съученик им беше научил акордите и свиреше на китара. Третия час дойде господина по български и изсвири две песни на Бийтълс, без да пее. Четвъртия час пак дойде и изсвири други две песни (една на Висоцки и една от филма "Хъшовете"). Добър е, има много хубав глас. Никой не очакваше. Дойде и директорката (за последните десет-петнайсет минути), май цялото училище знаеше, че ще пеем.
    Иначе и сълзи имаше, защото една съученичка заминава за София, днес ни беше последният ден заедно. Не се сближихме много, но ми стана гадно. Обожавам класа си, искрено се надявам да си останем все така сплотени и единни, с все същата прекрасна атмосфера.
    Същият списък за четене и да .. мисля да ги чета ,но няма да е сега .. ЧЕСТИТА НИ ТЕМА !

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Как върви лятната ваканция разказвайте
    те първа започва забавата

Лятната ваканция върви много скучно. За три дена опатках Assassin's Creed II, сега си инсталирах и Brotherhood. Игри, филми, на пианото, на китарата и обратно. Най-добрата ми приятелка замина за Айтос, очаквам в следващите няколко дена да срастна със стола.

По тази логика, оценките от 9ти клас се включват в дипломата за основно И средно образование
    По БЕЛ,АЕ,математика и т.н. в средното
    По химия, физика,история и т.н. в основното.
    Т.е тези дето не си учил в 8 клас се вкл. в основното (освен психологията) ,а останалите в средното.

Честита ни тема!
    Днес се мъчех с книгите по литература,пълен абсурд,нищо не схващам!

По-скуча ваканция съм нямал,но няма на този етап как да я направя по-приятна.
    И то как няма да е скучна,всеки ден едно и също...

Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Хей, мислили сте си да си разменим фейсбуците и да направим форумна среща на хората от тази тема
    Съгласен,малко разнообразие,няма да ми дойде никак зле!

Цитирай Първоначално написано от Marrssi Виж мнението
    Успехът ми е малко нисичък за това мисля 9 клас да уча
    и аз съм така!
    Последно редактирано от Graffa : 07-08-2013 на 21:49 Причина: [QUOTE=Marrssi;10753620]Успехът ми е малко нисичък за това мисля 9 клас да уча :D[/QUOTE]
    The secret side of me
    I never let you see
    I keep it caged, but I can't control it, so stay away from me, the beast
    Is ugly, I feel the rage, and I just can't hold it ...

Чета скандинавска митология
    "От потта под лявата му мишница се образували първият мъж и първата жена, а единият му крак заченал син от другия." (Митове и легенди на скандинавските народи, стр.10) How fascinating...

Реших, че ще прочета само най-дългите произведения, но понеже и това не ми се чете, се занимавам с глупости. И все пак, ще ми е интересно да сравнявам скандинавска и старогръцка митология.

Нямам нищо против разменянето на профилите във facebook, срещата също е интересна идея, но къде? И кога? (Не гарантирам присъствие.)

Цитирай Първоначално написано от WPotter Виж мнението
    По БЕЛ,АЕ,математика и т.н. в средното
    По химия, физика,история и т.н. в основното.
    Т.е тези дето не си учил в 8 клас се вкл. в основното (освен психологията) ,а останалите в средното.
    Мерси за информацията.

Идеята за срещата не е лоша, наистина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си