- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Деветокласници 2013/2014
И моят успех е 6.00
Малко се притеснявам за догодина, понеже не знам какви ще са ми учителите. Тази година ходих на една група за подготовка по химия за олимпиада (понеже по принцип не се изучава химия в осми клас, но беше по-специална ситуацията и направиха две такива групи - една по химия и една по биология, за някои ученици) и имахме доста високи постижения от групата, обаче не се знае дали госпожата, която ни водеше групата, ще ни преподава в девети клас. Това е супер прецакващо, понеже другата учителка е много некадърна, освен това отношенията им са много обтегнати и сложни, та госпожата ми каза, че ще откаже да води групата, ако не ни преподава. Напълно я разбирам, но това означава, че ако ни преподава другата учителка, повече олимпиада по химия няма да видя. Много ме е яд, защото това е единственият предмет, по който бих седнала да уча (освен биологията, но тя не ми се отдава чак толкова), и причината, поради която избрах природоматематическа гимназия, а не езикова.
Too much personal information, sorryТрябваше да си го излея някъде.
И също се чудя дали догодина ще ни позволят пак да се явяваме за осми клас, или ще трябва да учим пак за една година напред и да взимаме материала за олимпиадата за девети клас. Мисля, че ще ни позволят, но преди не е имало такъв случай като нашия и не се знае.
Последно редактирано от BloodyDreamer : 06-30-2013 на 11:22
mimeto_0o0o демек досега си била в ОУ ?
Иначе нашите дипломи ще ги дават ноември месец -.- Не разбирам защо им е нужно толкова време да оправят тези неща.
5,95 с осиране по физика
По биология само ще допълвам тази година,главно защото знам повечето неща за 9 клас.
Само,че математиката и физиката ме тревожат........
Не, можеш направо на B2 да отидеш.
Дипломите в СОУ-тата, в които 8 клас ти е бил подготвителен, се дават след 9ти. Няма как да получиш диплома като не си имал нито един час история, физика, химия и т.н. тази година.
Явно стипендиите са различни във другите училища.
Във моето над 5.50 се дава 50лв. Дори и да си със 6.00 пак е толкова.
Не, учех в СОУ и сега ще кандидатсвам с дипломата
Днес директорката се обади и била разбрала че ще кандидатствам другаде, бла бла, не възпитавали лъжци (до последно се знаеше че оставам :д) Да го каже на мен.. те кво си мислят че съм тъпа, нали ако им кажа веднага успеха надолу.. и те едно възпитаванеее, който не иска да остане прост-учи, другите чакат с преписвне да стане всичко :Д
стига съм ви занимавала с глупости :д
вчера си взех дипломата и се записах (пак в същото училище, но понеже е СОУ трябва да се запишем един път за осми клас и след това за девети), и вече официално съм девети клас ^^.
http://ask.fm/iwwkaa
ох, супер е за мен това лято.
през деня работа, вечер лудея - екстра ми е, дано така да ми продължи цялото лято :3.
http://ask.fm/iwwkaa
Хей, мислили сте си да си разменим фейсбуците и да направим форумна среща на хората от тази тема![]()
Лятната ваканция върви много скучно. За три дена опатках Assassin's Creed II, сега си инсталирах и Brotherhood. Игри, филми, на пианото, на китарата и обратно. Най-добрата ми приятелка замина за Айтос, очаквам в следващите няколко дена да срастна със стола.
Честита ни тема!
Днес се мъчех с книгите по литература,пълен абсурд,нищо не схващам!
По-скуча ваканция съм нямал,но няма на този етап как да я направя по-приятна.
И то как няма да е скучна,всеки ден едно и също...
Съгласен,малко разнообразие,няма да ми дойде никак зле!
![]()
![]()
и аз съм така!
Последно редактирано от Graffa : 07-08-2013 на 21:49 Причина: [QUOTE=Marrssi;10753620]Успехът ми е малко нисичък за това мисля 9 клас да уча :D[/QUOTE]
Чета скандинавска митология
"От потта под лявата му мишница се образували първият мъж и първата жена, а единият му крак заченал син от другия." (Митове и легенди на скандинавските народи, стр.10) How fascinating...
Реших, че ще прочета само най-дългите произведения, но понеже и това не ми се чете, се занимавам с глупости. И все пак, ще ми е интересно да сравнявам скандинавска и старогръцка митология.
Нямам нищо против разменянето на профилите във facebook, срещата също е интересна идея, но къде? И кога? (Не гарантирам присъствие.)