- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Изповедалня Вол.21
Не искам да съм 12 клас.
Всички почиват, а аз уча.
И училището е в ремонт.
И е прашно.
И правя контролни по всички предмети.
И сега имам да уча, а не уча.
И по математика.. Ох.. Нямам думи. Не искам да ползвам таблицата за умножение до края на живота ми заради тази мила и добра жена.
И не искам да завършвам.
И преядох с дъвчащи бонбони.
И автобронзанта ми стана на петна.
Защо лоши неща се случват на добрите хора?!
confusion in her eyes
that says it all
she's lost control
...
бате тая нощ не знам кво се случи и как
12 е наебано число
в
буквален
смисъл
най-милото нещо, което мога да чуя от него "Не те мразя, обичам те" , почти си връщам думите назад как понякога е пълна путка
иначе ..две неща може да прави и ги прави добре , независимо, че аз станах жертва
спи ми се на копеле, едвам ходя
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ще гласувам за теб!
<3
/Защо има такова животно като вечерния час - нЕма да го спазвам и т'ва е.
Да не съм луда да се прибирам в 10:30, при положение, че хората излизат в 11-12, хах. -.-
Колко беше сладко вчера, като изключим онези 2 часа прекарани пред компютъра, за да играе Heroes 5 (?) или нещо от сорта, но му прощавам :д
Чудя се какво да гледам след като свърша със White collar.
Изгледах новите епизоди на Doctor who.. напоследък нещо не ме кефят както преди. Мат е добър, но.. Дейвид си е просто.. Хубаво, че ще се върне за 50 годишнината и ще го гледам отново. Май и Роуз щяла да се върне. <3![]()
*сън*
3 кафета + 300 страници право = търкаляне по пода
Ако почна да чета пак ще се самоубия, използвайки тухлата ^,^
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Никога през живота си не съм се чувствала по-близо до това решение. Не мога да мисля. Плашещо е.
whatever.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Как може да сте толкова ядосани бе хора? Човек дава половин литър от кръвта си на добра воля в центровете, а вие се отнасяте с него като с парцал.
Не е редно! Една усмивка няма да ви навреди.
Странно е как хубава книга може да предизвика такива емоции у мен. Но пък може би е заради часа.
Всъщност, кого заблуждавам с това? Себе си може би?! Най-вероятно, да.
Нима всеки няма нужда от това?!
Нима онази стена трябва да съществува вечно? Не знам.
Както и да е, време е за сън, а не за евтини размишления.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
В тая тема имам усещането, че само такива дето ще си режат вените пишат ...
Набавяне на адреналин
Оле, оле имаш моя ник. Що? Тоест аз имам твоя ник, щото си по-дърта в форума. Ама ... аз тряяше да съм уникалния. Пък ся не съм. Отново съм жена ся. Или не съм. И ЗАЩО искаш да си ръфаш вените ... човек с моя ник тряя да е ебати позитивния. ...
Странен свят. Всички сме изтряскали, няя нормални хора. Което е забавно. И днес беше забавно. Кой залъгвам, изобщо не беше ... Е, поне свърших полезна приоритетна работа. И пропуснах около 10 належащи, но не толкоз приоритетни. Мда. А бях толкоз обеден, че ше си върша работата на време. Чакай ве? Тряяше да съм позитивен. Значи промяна в текста: ВСИЧКО Е ВЕЛИКОЛЕПНОО, ЧУВСТВАМ СЕ СУПЕР ЯКО!!!!!!! Окей. Вече мога и аз да си изям вените.
Оф, трябва да го приключа това най-накрая, че ми писна да го мисля и да му се чудя...
И май да си обирам крушите. Нито има смисъл да стоя тука, нито нерви. Малко мислене ще трябва да му вкарам...даже повечко, за да убедя всички. Ехее, да се надяваме, че мога да мисля...
Come on skinny love just last the year...
дъа