- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- МОТОРИ
тъпи мотористи, да го духате и да пукнете в някой стълб, докато не сте убили човек. И не ми разправяйте колко добри шофьори сте и как се съобразявате щото ви виждам по улиците. Сигурно едно 90% като се качат на мотор се чувстват, като богове и безсмъртни. Общо взето навсякъде се тръби "Пази моториста" пък те самите не могат нито да се пазят, нито пък да пазят другите.
Злобен човек си ти. И нали знаеш, който зло мисли.. Много като теб оплюват мотористите, защото никога не са се качвали на мотор и не знаят, че всяко тупване на сърцето е приток на адреналин, и че на мотор човек се чувства истински свободен. Няма друго такова изживяване и усещане. И сто пъти съм го повтарял, че моторист от моторист се различава както и при шофьорите на автомобили всичко си е да култура и манталитет. Ти ако имаш глава на раменете..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Тука съм съгласен... Мразя ги копелетата, дето ми карат със 150 в града и на първия светофар са направили простотията и убиват или осакатяват невинни хора... За тези работи има изоставени летища и полигони, където не можеш да нараниш никого. С малко кинти отгоре и си правиш една разходка до Турция и караш на истинска писта. Само където половината ще карат с 50, щото няма да могат да вземат завоите, то не е като на правата само газ колкото можеш...
Климатроник, всичко което изброи, без последното, то важи само за смешниците, които работят или ще работят към енергото. Това важи за всички моторни спортове. Аз съм по-голям фен на четирите колела, но ги разбирам напълно, защото и при "нас" е същото.