.
Отговор в тема
Страница 27 от 40 ПървиПърви ... 1723242526272829303137 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 976
    Това ронене на скалпа и аз го имах, оказа се, че е просто чувствителна кожа. За целта трябва да се използват леки шампоани, на мен ми помогна един на Bioderma, в тъмнозелена прозрачна опаковка, Nodé нещо си. Едва ли на всеки му се дават 20-30лв за шампоан обаче, затова мога да препоръчам и произволен бебешки шампоан за чувствителна кожа

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    бебешки шапоан с ниско pH, след това профилактично на няколко измивания пак сменяй шампоана с бебешкия.

Благодаря ви много за отзивите

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Изсветлявали ли сте си косата с мед? Дали действа изобщо?
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Sunshune Виж мнението
    Здравейте искам да попитам някой има ли е приблем с роненето на скалпа за първи път ми се случва и ми е много неприятно,нещо като бели точици .. моля помогнете. ходих на лекар изписа ми едни витамини и един шампоан , но вече 20 дни и нищо.
    Пробвай с шампоани специално за чувствителна кожа на скалпа. Най-добрите професионални серии за коса имат такива шампоани и са на достъпни цени 10-14лв. Единствено Керастас са малко по-скъпи.

http://www.enzo.bg/loreal-profession...telnata-kozha/
    http://www.enzo.bg/schwarzkopf-profe...zha-na-skalpa/

Цитирай Първоначално написано от stelkastel Виж мнението
    Изсветлявали ли сте си косата с мед? Дали действа изобщо?
    Изсветлява се, да, но внимателно, защото медът е доста силен и не прави много често процедурата, а може да редуваш изсветляване с домашни подхранващи маски. Може да пробваш с лимон, но трябва да си на слънце, за да подейства, може и с лайка, ако си русо.

Какво ще кажете за Macadamia Natural Oil?

Искам да попитам относно кристалите за коса...
    Видях в магазина едни за около 5-6лв. (Victoria Buty или нещо подобно) та искам да попитам да си търся ли някои по-скъпи или цената не е толкова от значение. До сега не съм използвала кристали, затова искам да попитам за мнение, защото скоро се направих омбре и трябва да го поддържам, за да изглежда добре и ми трябват някои подходящи...

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^ по-добре си вземи някакво масло вместо кристали .
    за тези нямам мнение,аз имам http://shopix.bg/img/products/orig/1..._705870846.jpg
    не са лоши ,но и не правят нищо особено

Повече от фен
    И аз предпочитам маслото пред кристалите. Доволна съм от това на Loreal.
    http://www.enzo.bg/loreal-profession...i-vidove-kosa/

Супер фен Аватара на heartsdesire
    С лайка се изсветлява.

Здравейте!Преди 2 дни си купих хининова вода на Milva (розова,без мирис).Искам да ви попитам на мокра коса ли трябва да се слага,преди балсама и всеки ден ли?А за колко време ефекта си проличава?
    Благодаря предварително!

Цитирай Първоначално написано от bibssss69 Виж мнението
    Здравейте!Преди 2 дни си купих хининова вода на Milva (розова,без мирис).Искам да ви попитам на мокра коса ли трябва да се слага,преди балсама и всеки ден ли?А за колко време ефекта си проличава?
    Благодаря предварително!
    На мокра коса се слага, аз съм си слагала когато я измия, а това е веднъж на 2 най-много 3 дни, че иначе ми се омазнява и не се трае.Ефект аз никога не съм виждала от хининова вода.

Страхотна тема

А може ли да попитам за чупливата коса как да се грижа за нея,защото когато искам да си направя накаква прическа с маша нищо не става.Благодаря предварително !

Тънка коса..как?! Много, много искам тънка коса!!

Момичета,сега си направих една маска за коса с мед,лимонов сок и жълтък.Колко време да седя с нея?

Maggie995
    Guest
    Маска за бърз растеж на косата

Казват, че след прилагането на тази маска за околко 3 месеца, косата може да порасне с 10 сантиметра!

Подчертавам, че не съм я изпробвала.

Ето я рецептата:

2 суп. лъж. тривитаминол
    1суп. лъж. хининова вода
    1суп. лъж. водка

Мажеш цялата коса с получената смес, преспиваш една нощ и на другия ден я измиваш. Това средство е толкова мощно, че не трябва да се ползва често.(Дженифър Анистън се къпе с конски шампоан. Тривитаминолът се прилага на кучета и по-специално на кокерите за по-лъскава, гъста, и дълга козина, а и при овцете също за по-гъсто руно) Прави се веднъж на 3 месеца. Тривитаминолът е напълно безвреден, може да се прилага и върху хора и е ужасно богат на витамини.

Пробвали ли сте тази маска и действа ли тя?

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от bibssss69 Виж мнението
    Момичета,сега си направих една маска за коса с мед,лимонов сок и жълтък.Колко време да седя с нея?
    2 -3 часа
    Humans need fantasy to be human.

Рецептата за маската е изключително лесна и е основана на принципа, че горчицата загрява кожата на главата и предизвиква приток на кръв в космените фоликули:

2с.л. суха горчица на прах( разрежда се с гореща вода)

2с.л. гореща, минерална вода

1 яйчен жълтък

2с.л. зехтин (или масло от репей, праскова...)

2ч.л. кафява захар

Смесете всички съставки в глинен или стъклен съд с подходяща дървена лъжица и нанесете, втривайки в кожата на главата, като не разнасяйте по цялата коса, а само в корените. Увийте косата си в найлон, а връху него сложете предварително затоплена вълнена шапка.

Изчаква се от 15 минути до 1 час, в зависимост от това колко ви пари. Ако е търпимо, най-добре постойте 1 час.

Внимание! Първия път задължително трябва да стоите 15 минути, дори и да Ви се струва, че главата ви е пламнала. За това време по никакъв начин не може да се увреди, нито кожата на главата ви, нито косата ви, а след като свикнете ще можете да постоите повече време следващия път.

Пробва ли ли сте тази маски и ако може да ми кажете дали има някакъв ефект от нея?

tuambicion
    Guest
    Значиии, до сега не съм се боядисвала, но напоследък ми е мерак все за някаквя промяна.. Реших да пробвам с безамонячна боя, ако може да ми препоръчате марка, ще съм ви благодарна (:
    Ако е от значение косата ми е светло кестенява, искам нещо шоколадово или с някакъв червеникав отенък.
    http://prikachi.com/images/453/6436453N.jpg

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    Здравейте, какво ще ми препоръчате против бързо омазняване на косата?

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от Pink_Panther Виж мнението
    Тънка коса..как?! Много, много искам тънка коса!!
    За пръв път виждам някой да иска тънка коса...защооо?
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от YoAnA_kiiss Виж мнението
    Здравейте, какво ще ми препоръчате против бързо омазняване на косата?
    Вземи си нещо от професионалните серии за коса.

Хей,знам,че тази тема е за здравето на косата,а не за прически,но реших,че тук ще ми се обърне най-голямо внимани + това няма да спамя с още една тема. Та на въпроса:
    Може ли да ми препоръчате кок който да е сравнително нисък и да е нещо като messy bun,но да не е на високо (май се изразих неправилно). Трябва ми такъв защото страшно много ми харесват тези тип кокове с вързан шал над тях,нещо такова:
    http://prikachi.com/images/814/6445814p.jpg
    http://prikachi.com/images/816/6445816Z.jpg
    http://prikachi.com/images/821/6445821C.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си