- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е?
Днес с девствено момиче и го вкарах, но много малко, и мисля, че излезе малко сперма, но не съм свършил в никакъв случай, но знам, че излезе малко, възможно ли е като е девствена, без да съм я отварял да забременее?
И дали трябва да се купи Ескапеле
Абе, защо не прочитате другите теми, преди да пускате нови? Те поне 70% от темите в раздела съдържат отговора, който ще получиш и на своя въпрос.
К'во да чете ... като гледам как пише
Не е това , което си мислиш е отговора на въпроса ти .
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Той не бил свършил, ама имало малко сперма, ама нз си кво. Ходи си играй с другите деца, не се занимавай със секс.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Е как ще забременее, щом Не си я отворил бе човек!?! .....А дори да го бе направил, шанса едно момиче или едня жена да забременее при първия и път, т.е., когато Наистина бива отворена, на практика е минимален..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ами той сам използва "отворил", най-вероятно иска да каже( защотото ако съдим по написаното от него, едва ли той самият е наясно какво е искал да каже), че не е успял даразкъса химена (девствената ципа).
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Към AnarchyBoy: Първо, моля, не ме наричай "момко", защото съм момиче, и после - след като не ме разбираш, не ми отвръщай, целейки да се заядеш с мен...Не ме разбираш? Явно не разбираш български книжовен език....Лека нощ..