.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 141

Hybrid View

Просто му кажи, че трябва да поговорите и му кажи какво не ти харесва в него, и ако наистина те обича, със сигурност ще се опита да се промени. Ако ли не, дърпай шалтера.

Повече от фен Аватара на byntar4eto
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Morakusi Виж мнението
    Просто му кажи, че трябва да поговорите и му кажи какво не ти харесва в него, и ако наистина те обича, със сигурност ще се опита да се промени. Ако ли не, дърпай шалтера.
    В началото се опитах да водя такъв разговор с него. Казах му, че прекалява с тревата и че не ми е приятно да се намирам в подобна среда. А той само ми повтаря как тревата е хубаво нещо, как се релаксира от нея, как друго не му помагало. Но и че преди да ме срещне пафкал всеки ден, а като е с мен не изпитва такава нужда. Каза, че му действам много добре и че го "правя щастлив". Въпреки това този ден аз бях твърдо решена да го оставя, заради това, че е тревоман и че няма планове за бъдещето си, не чете и прочие. Разговорът се проточи близо два часа и накрая го докарах до сълзи. Да, онзи голям лош метълист, с привидно кораво сърце, онзи непукист (приятелите му така го бяха кръстили) беше разплакан от една мъничка дама с остър език и хладен поглед. Тогава през сълзи и с най-тъжното изражение той обеща, че ще ми докаже, че може да живее без трева, поне докато си вземе изпитите, защото това се случи точно преди тях. И му казах "една седмица - вярвам ти". Мина се време и аз осъзнах, че "по дяволите, не съм на двадесет и три и той не е, тийнейджър е - защо не?!". Макар константите битки в ума ми между свръх-аз-ът ми и то, прецених, че той се старае и колкото и пъти да се опитах да го отблъсна (около четири-пет и всеки път беше съкрушен, буквално, даже на два пъти го бях разплакала, а досега по негови думи нито аверите му са го виждали така, нито е плакал за жена), той все ме гонеше и ме искаше. Въпреки моите изкази "добре, НЕ Е нужно винаги да ме последваш, добре съм си самичка - свикнала съм си с носталгията и компанията в главата ми, не си ми жизнено важен. Хайде, мисли за себе си, за своите нерви" и прочие....
    Така че, мисля, че на този изтерзан и въпреки това изпълнен с любов човек има нужда да му дам шанс. Аз вече му го дадох.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си