.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Smile ПРИЕТИ В НТБГ СОФИЯ

Хайде да видим има ли приети в НТБГ и да се запознаем

anonymous895156
    Guest

Да ви върви по вода

Този инцидент не мисля че влияе на гимназията.Това не би трябвало да е водеща новина -важното е че децата там излизат с много добри знания и професии

Подобни неща се случват навсякъде...

Има няколко теми за НТБГ. Айде разтърсете се! -.-
    Иначе dimitar., не говори без да знаеш. ))))

Цитирай Първоначално написано от armeeco Виж мнението
    Подобни неща се случват навсякъде...
    Именно.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Иначе dimitar., не говори без да знаеш. ))))
    Да съм казал нещо? Сериозно?! :/

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Да съм казал нещо? Сериозно?! :/
    В София сигурно не си стъпвал, ама даваш мнения за столичните гимназии, хахахахаха.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    В София сигурно не си стъпвал, ама даваш мнения за столичните гимназии, хахахахаха.
    Не ме познава, а дава мнения къде съм ходил. Тъжно, още по-тъжен е фактът, че си емоционално осакатен

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Хаха знаеш ли Димитре.. интересно е, че така ни оплюват училището, а не дават многобройните ни награди, медали и купи. Естествено, че по български ще се оплюе престижното, нищо, че това се случва всеки ден в пропадналите училища пълни с наркомани и курви .

anonymous895156
    Guest
    Така. Във вашето училище има огромна издънка на абитуриентския бал, което е факт. Не съм оплювал нищо, публикувах клипа от издънката. Вместо да си замълчите или да кажете какъвто и да е нормален аргумент (за ваша сметка, мнението ми имаше хумористичен характер), вие скачате върху мен, под претекст, че се държа "по български". Казвате, че сте част от престижа, но когато ви е изгодно, се оправдавате с това, че и в пропадналите училища се случват такива неща. Гениално.
    Цитирай Първоначално написано от Hidayet Виж мнението
    интересно е, че така ни оплюват училището, а не дават многобройните ни награди, медали и купи.
    това го кажи на всички онези, за които добрите училища по презумпция са само в София, а тези в провинциалните градове са по-зле от тях

Не ме познава, а дава мнения къде съм ходил. Тъжно, още по-тъжен е фактът, че си емоционално осакатен
    Честно казано, радвам се, че не те познавам.
    Интересно ми е до каква степен на асоциалност ще стигнеш.

Хаха знаеш ли Димитре.. интересно е, че така ни оплюват училището, а не дават многобройните ни награди, медали и купи. Естествено, че по български ще се оплюе престижното, нищо, че това се случва всеки ден в пропадналите училища пълни с наркомани и курви .

Ама естествено, защо пък му е да види престижните награди на НТБГ, които са много повече от този клип!?
    Но нали има изчерпателно мнение по абсолютно всеки въпрос.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Оф, все едно си мерите пишленцата.

Като завършите изобщо няма да ви пука какви "престижни награди" или не, има едно даскало. Изживейте си времето, радвайте се. Даскалото няма значение. Важно е вие какви ще ги надробите.

Така. Във вашето училище има огромна издънка на абитуриентския бал, което е факт. Не съм оплювал нищо, публикувах клипа от издънката. Вместо да си замълчите или да кажете какъвто и да е нормален аргумент (за ваша сметка, мнението ми имаше хумористичен характер), вие скачате върху мен, под претекст, че се държа "по български". Казвате, че сте част от престижа, но когато ви е изгодно, се оправдавате с това, че и в пропадналите училища се случват такива неща. Гениално.

това го кажи на всички онези, за които добрите училища по презумпция са само в София, а тези в провинциалните градове са по-зле от тях
    И какво като има издънка, само искам да ти кажа за тази издънка, че се е състояла не повече от 10 минути и то заради ЧУЖДИ лица, а не защото нашите абитуриенти взаимно са направили меле. И за какво трябва да си мълча като не съм съгласна с теб? И ти също си част от тези, за които имах предвид, че знаете само да серете върху това, което е хубаво, само защото е станало нещо, заради някаква измет. Хах и друго .. престижа c побоищата ли е свързан? И за к'фо ми е да се защитавам - не аз съм се била, а и не ми е нужно да се оправдавам, нима не е така, че стават много по-големи издънки по повечето училища? И кога съм казала, че добрите училища са само в София бе, естествено че на много места има хубави училища.. айде моля ти се спри да спамиш
    Последно редактирано от Hidayet : 07-10-2013 на 18:50

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Оф, все едно си мерите пишленцата.

Като завършите изобщо няма да ви пука какви "престижни награди" или не, има едно даскало. Изживейте си времето, радвайте се. Даскалото няма значение. Важно е вие какви ще ги надробите.
    Вярно е, че изобщо няма да ни пука. Но за какво ученици като мен трябва да са с лошо име и такива хумористични индивиди да публикуват някакъв тъп клип?! И аз си изживявам времето и не защитавам училището си, защото много го обичам, а защото ми е писнало от всякакви коментари които не са на място

anonymous895156
    Guest
    И какво като има издънка, само искам да ти кажа за тази издънка, че се е състояла не повече от 10 минути и то заради ЧУЖДИ лица, а не защото нашите абитуриенти взаимно са направили меле. И за какво трябва да си мълча като не съм съгласна с теб? И ти също си част от тези, за които имах предвид, че знаете само да серете върху това, което е хубаво, само защото е станало нещо, заради някаква измет. Хах и друго .. престижа c побоищата ли е свързан? И за к'фо ми е да се защитавам - не аз съм се била, а и не ми е нужно да се оправдавам, нима не е така, че стават много по-големи издънки по повечето училища? И кога съм казала, че добрите училища са само в София бе, естествено че на много места има хубави училища.. айде моля ти се спри да спамиш
    Пробвай с четене и разбиране

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Вярно е, че изобщо няма да ни пука. Но за какво ученици като мен трябва да са с лошо име и такива хумористични индивиди да публикуват някакъв тъп клип?! И аз си изживявам времето и не защитавам училището си, защото много го обичам, а защото ми е писнало от всякакви коментари които не са на място
    Тебе пък кой те е определил като "лош"? Това, че набор 94 са се сбили и са били тъпаци, не означава, че и набор 98 са такива. В частност - теб. Дишай. Тебе никой не те е посочил с пръст.

Пробвай с четене и разбиране
    Аз си чета коментарите преди да ги пусна и коментарът си ми е много ясен. Но напомни ми другия път специално за теб да пиша с прости изречения, защото не можеш да вникнеш в смисъла.

anonymous895156
    Guest
    Аз си чета коментарите преди да ги пусна и коментарът си ми е много ясен. Но напомни ми другия път специално за теб да пиша с прости изречения, защото не можеш да вникнеш в смисъла.
    Дори не разбра, за какво се отнасяше това, което ти казах. Не, че съм очаквал друго

Голям фен
    За съжаление, аз те познавам, и наистина не си стъпвал в София. :/

*сега си свободен да излееш всичките си комплекси*

НТБГ ли??аз съм там

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    За съжаление, аз те познавам, и наистина не си стъпвал в София. :/

*сега си свободен да излееш всичките си комплекси*
    Пак ли се появи ти бе
    Ами не, не позна, ходил съм в София

Голям фен
    Пак ли се появи ти бе
    Ами не, не позна, ходил съм в София
    Нда, а аз съм от Марс. :/

Поне като си тръгнал да плюеш, поне си признай, че не си стъпвал в София. ://

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Вече има тема за тази гимназия ---> http://www.teenproblem.net/forum/sho...A2%D0%91%D0%93

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си