.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Така. Във вашето училище има огромна издънка на абитуриентския бал, което е факт. Не съм оплювал нищо, публикувах клипа от издънката. Вместо да си замълчите или да кажете какъвто и да е нормален аргумент (за ваша сметка, мнението ми имаше хумористичен характер), вие скачате върху мен, под претекст, че се държа "по български". Казвате, че сте част от престижа, но когато ви е изгодно, се оправдавате с това, че и в пропадналите училища се случват такива неща. Гениално.

това го кажи на всички онези, за които добрите училища по презумпция са само в София, а тези в провинциалните градове са по-зле от тях
    И какво като има издънка, само искам да ти кажа за тази издънка, че се е състояла не повече от 10 минути и то заради ЧУЖДИ лица, а не защото нашите абитуриенти взаимно са направили меле. И за какво трябва да си мълча като не съм съгласна с теб? И ти също си част от тези, за които имах предвид, че знаете само да серете върху това, което е хубаво, само защото е станало нещо, заради някаква измет. Хах и друго .. престижа c побоищата ли е свързан? И за к'фо ми е да се защитавам - не аз съм се била, а и не ми е нужно да се оправдавам, нима не е така, че стават много по-големи издънки по повечето училища? И кога съм казала, че добрите училища са само в София бе, естествено че на много места има хубави училища.. айде моля ти се спри да спамиш
    Последно редактирано от Hidayet : 07-10-2013 на 19:50

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hidayet Виж мнението
    И какво като има издънка, само искам да ти кажа за тази издънка, че се е състояла не повече от 10 минути и то заради ЧУЖДИ лица, а не защото нашите абитуриенти взаимно са направили меле. И за какво трябва да си мълча като не съм съгласна с теб? И ти също си част от тези, за които имах предвид, че знаете само да серете върху това, което е хубаво, само защото е станало нещо, заради някаква измет. Хах и друго .. престижа c побоищата ли е свързан? И за к'фо ми е да се защитавам - не аз съм се била, а и не ми е нужно да се оправдавам, нима не е така, че стават много по-големи издънки по повечето училища? И кога съм казала, че добрите училища са само в София бе, естествено че на много места има хубави училища.. айде моля ти се спри да спамиш
    Пробвай с четене и разбиране

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Пробвай с четене и разбиране
    Аз си чета коментарите преди да ги пусна и коментарът си ми е много ясен. Но напомни ми другия път специално за теб да пиша с прости изречения, защото не можеш да вникнеш в смисъла.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hidayet Виж мнението
    Аз си чета коментарите преди да ги пусна и коментарът си ми е много ясен. Но напомни ми другия път специално за теб да пиша с прости изречения, защото не можеш да вникнеш в смисъла.
    Дори не разбра, за какво се отнасяше това, което ти казах. Не, че съм очаквал друго

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си