Любопитно ми тва така наречено гражданско общество(аз силно се съмнявам, че има такова) дали ще излезе като за шеф на мвр пак сложат цецо ?
Колкото и да ми е тъжно да си го призная ще върнем Бойко на бял кон. Според мен изборите ще са през май догодина, като гледам няма да има алтернатива на герб..

Лошото е, че колкото повече си мислим че отиваме на по-добро става по-лошо, според мен същите тия хора, които сега протестират ще се покрият като мишки като се върнат герб, а още по лошото е, че вече в новия парламент няма да има опозиция, която да има морала да размаха пръст пред бойко..... аба чака ни светло бъдеще

Според мен при нови избори ще влезе(ако не се разпадне до тогава) този новия "реформаторски блок" от пет шест или повече партии, но няма да вземат повече от 10% освен ако не успеят да залъжат хората с нещо повече от приказки от общ характер. Атака пак ще са вътре според мен, но с по-малък процент, явно има хора, които си ги харесват. НФСБ ще паднат още повече, тая новата партия Република Бг ако не изгърмят до тогава с някой скандал, може би ще се бори за 4-те процента