.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Само знай, че това, което направи, е толкова долно, толкова гнусно и измекярско, че никога не бих могъл да го забравя. Можеш да избягаш от всичко и всички, но не и от себе си и съвестта си (ако имаш такава, разбира се)
    --> шегувам се, няма да продължавам да пращам, истината сама ще се разпространи сред хората, подобно на клюка. Моя е била грешката, че съм ти имал най-малко доверие и не съм се поколебал да оставя лаптопа си две минути без надзор.
    Леле, да си немам работа, то заплахи, то чудо. Не отричаш, че са ти казвали всички тези неща, нали? Гадното и жалкото е, че питаш точно тези хора, който преди седмици ми казваше, че били "маллоумни, тъпи, незначещи нищо за теб" . Не си толкова специален, че да ти влизам в профила. Не ми се вярва да си питал някой въобще, защото днес си чатих с някой хора и ги питах някой неща и ще се изненадаш. Ох, жал ми е за теб чак.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    Леле, да си немам работа, то заплахи, то чудо. Не отричаш, че са ти казвали всички тези неща, нали? Гадното и жалкото е, че питаш точно тези хора, който преди седмици ми казваше, че били "маллоумни, тъпи, незначещи нищо за теб" . Не си толкова специален, че да ти влизам в профила. Не ми се вярва да си питал някой въобще, защото днес си чатих с някой хора и ги питах някой неща и ще се изненадаш. Ох, жал ми е за теб чак.
    дам, сигурен съм, че е така.
    Пробвай да пишеш научна фантастика, съвсем сериозно, можеш да напишеш туй-онуй за антигравитацията, защото така или иначе не се осланяш на нищо реално съществуващо
    Чудно ми е обаче, как не те хвана срам, когато стана ясно, че знам, а започна да обиждаш на поразия и да си фантазираш?
    Чао и си пожелавам до края на живота си да не те видя въпреки че като ходя в сливен и мина покрай женския затвор... може и да те мерна зад решетките

Голям фен
    дам, сигурен съм, че е така.
    Пробвай да пишеш научна фантастика, съвсем сериозно, можеш да напишеш туй-онуй за антигравитацията, защото така или иначе не се осланяш на нищо реално съществуващо
    Чудно ми е обаче, как не те хвана срам, когато стана ясно, че знам, а започна да обиждаш на поразия и да си фантазираш?
    Чао и си пожелавам до края на живота си да не те видя въпреки че като ходя в сливен и мина покрай женския затвор... може и да те мерна зад решетките
    Ама ти си и вярваш. о.о

Димитре, за твое съжаление, аз процъфтявам все повече и повече, а ти за съжаление - потъваш. Не мисля, че някога аз ще се озова в затвор, но ти в психиатрична клиника - не се съмнявам, че ще гледаш с огромни жълти очи зад малкото прозорче. Тъжното при теб е, че навсякъде те правят на нищо, и после имаш самочувствие да кажеш "Аз съм велик" . Най-добрата ти перспектива в бъдеще е чистач в ПМГ "Иван Вазов" в град Димитровград. Завалийката иска внимание, и го получава за съжаление. Определено имам талант да пиша, но определено социални романи, а не научна фантастика.Тук, мисля, че ти си безсрамецът, защото след като всички разбраха, че си гей - пак парадираш с това. Колко тъжно.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    Ама ти си и вярваш. о.о

Димитре, за твое съжаление, аз процъфтявам все повече и повече, а ти за съжаление - потъваш. Не мисля, че някога аз ще се озова в затвор, но ти в психиатрична клиника - не се съмнявам, че ще гледаш с огромни жълти очи зад малкото прозорче. Тъжното при теб е, че навсякъде те правят на нищо, и после имаш самочувствие да кажеш "Аз съм велик" . Най-добрата ти перспектива в бъдеще е чистач в ПМГ "Иван Вазов" в град Димитровград. Завалийката иска внимание, и го получава за съжаление. Определено имам талант да пиша, но определено социални романи, а не научна фантастика.Тук, мисля, че ти си безсрамецът, защото след като всички разбраха, че си гей - пак парадираш с това. Колко тъжно.
    Колко, колко, колко си тъп - не е истина, Боже мой, толкова измислици на едно място.

Голям фен
    Колко, колко, колко си тъп - не е истина, Боже мой, толкова измислици на едно място.
    Не се ли усещаш, че вече се усеща, че не си вярваш. Приеми го, нещо повече от теб съм и толкова.Има още много хляб да изядеш, докато стигнеш моето ниво.Димитре, ти никога не си хранил, обличал, играел, грижейки се да бъде в безопастност, чистейки къща, миейки чинии, грижейки се за куче+гълъби и да се подготвиш за олимпиадата по история, и да спечелиш 2-ро място. Това, посмъртно не можеш да направиш, ясно ли ти е? Ти никога не си имал ангажимент и не си поемал отговорност за някого.Сега ще кажеш: "Еми ти преписа от еди-кой си или еди-какво си" .

Просто съм нещо повече от теб.

Сега си свободен да излееш всички свои комплекси.

anonymous895156
    Guest
    Ясно е едно - целта е с измислиците си да провокираш. Е, тук обърка - няма да ти се вържа.

Голям фен
    Ясно е едно - целта е с измислиците си да провокираш. Е, тук обърка - няма да ти се вържа.
    Ох, горкия.. И си вярва.. Живееш в собствена вселена - това е сигурно. Психично болен - това е сигурно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си